reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie dziewczyny znowu jak miałam napisane całego posta to mi neta rozłączyło no i zapomniałam co komu miałam napisać ale napewno żtczę dzisiejszym solenizantom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO A PRZYNAJMNIEJ BEZBOLESNEGO ZĄBKOWANIA
co do tego to u nas tragedia mały niecpokojny marudny jak nigdy dotąd nic go nie cieszy stale płaczliwy w nocy także budzi się co chwilę z płaczem mam nadzieje że szybko te zęby powychodzą bo zwariuję jak zajrzałam mu dzisiaj do buzi to dziąsła wyglądają jakby szły wszystkie dolne jedynki i dwójki na raz

reklama
Kasiek przypominaj sie zawsze linkiem, zawsze glosuje na to co wklejacie, ale szukac to juz nie zawsze pamietam

mamy zeba!!! cos blyska bialoscia na miejscu prawej dolnej dwojki!
jestem... podekscytowana i szczesliwa
rany nie wiedzialam ze tak to dziala, dzieciakowi zeby wychodza a matka przez to cala w skowronkach
Gratulujemy :-) ja za pierwszym razem się poryczałam, przy drugim ząbku też się wzruszyłam i obdzwoniłam kogo trzeba :-)

Kasiek1983 - co do główki to nadal jest trochę asymetryczna ale już wydaje mi się że trochę mniej:-) Walczyłam długo, ale teraz mała ładnie przekręca główkę na drugą stronę, ze spaniem jest gorzej, ale nadal przekładam i podkładam kocyk:tak:

Upssss nie mogę głosować na dwie osoby w tym samym konkursie jednego dnia:-(

Klementinka - gratuluję ząbka:-)

kreatorka - gratuluję wygranej!:-)

Zaglosowane Kasiek i emalia!
Klementinka gratuluje zabka!! Ale sie zabkow posypalo nam :)
Kasiek wytrwalosci, nie wiem co poradzic z ta glowka ale chyba dziewczyny daly juz pare dobryxh rad, a rehabilitacja na pewno nie taka straszna jak ja maluja i powinna przyniesc rezultaty, badz dobrej mysli to najwazniejsze
kreatorka gratulacje!!

My dzis spedzilysmy 5 godz na spacerze z przerwa na lunch, nogi mi za przeproszeniem w d***sko wchodza:-) wiec ide poleniuchowac przed jakims filmem, milego wieczoru!

Zapytam jeszcze raz - czy któraś z was miała do czynienia z AZS?:confused:
Dziś pierwszy raz małemu dałam butlę mleka modyfikowanego Bebilon pepti 1.
Zadam głupie pytanie...czym myjecie butelki? Można zwykłym płynem?Nie wiem:-D bo cycki to można było myć mydłem hahah

stellaDD ja też daję mojej Pepti ale to ze względu na skazę białkową. A o AZS wiem tylko tyle, że objawia się suchością i zaczerwienieniem w zgięciach, np.łokciach itp. Musisz myć dziecko w jakimś emoliotonie(czy jak to się zwie- Oilatum, Emolium itp) Chociaż kiedyś się zastanawiałam sama czym to AZS różni się od skazy...
Butelki myję wodą, a potem wsadzam do sterylizatora:)

reklama
Do góry