reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiek - jest link więc jest i głosik
lenka,emalia - no parka jak się patrzy....cudownie
Kasiulka - gratulujemy Hani drugiego zębolka!!!!

A u nas dziś dzień marudzenia....Już nie daję rady...a P. w pracy....Niech te zęby wyjdą bo i dziecko się męczy i mama Poli psychicznie wysiada....Jak nie moja córa...smutna, marudna....
Szkoda że nikt nie odpowiedział mi na moje pytanka...Trudno poszperam w necie :-D

Agi- ja wycieram buzie chusteczkami mokrymi albo po prostu pieluchą, ale u nas nie ma krosteczek.. Najlepsza chyba bedzie woda przegotowana a potem cieniuteńka warstwa linomagu. Ja bym tak zrobiła

Ja nie zdec ale też miałam ten problem i rozwiązało go spanie ze mną (wiem głłupie to, ale mały miał mnie po nielubianej stronie i się przekręcał) i telewizor ten sam patent i obyło się bez rehabilitacji ale walczyliśmy z tym do 4 miesiąca.

Ale czy główka była zniekształcona? czy się wyrównała? Bo u nas wyraźnie widać że jest krzywa...

Kasiek przypominaj sie zawsze linkiem, zawsze glosuje na to co wklejacie, ale szukac to juz nie zawsze pamietam

mamy zeba!!! cos blyska bialoscia na miejscu prawej dolnej dwojki!
jestem... podekscytowana i szczesliwa
rany nie wiedzialam ze tak to dziala, dzieciakowi zeby wychodza a matka przez to cala w skowronkach

reklama
Wróciliśmy z Warszawskiej wyprawy. Jasiek zniósł kłucie prawie bez płaczu tylko troszke przy wstrzyknięciu załkał. Ufff teraz go obserwujemy :) Mam nadzieję że wszystko będzie ok:) Zmęczona jestem jak cholerka...

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA MILENKI , ALANKA , DAMIANKA I JULIANKA - DUŻO ZDRÓWKA , MIŁOŚCI I ZABAWEK!!!!

GRATULACJE ZĄBALKÓW DLA JASIA I HANI!!!!!

Kochane dziękuję za kciuki to niesamowite jak pomagają!!!!:)
Nie dam rady wszystkim odpisac bo padam na pyszczek i zaraz po kąpieli zajmuję miejscówkę na kanapie prze tv:)

Do góry