reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
laski nie imprezka z okazji zęba, ale jutro rzeź się szykuje............... teściowa musi!!! odebrać książkę od nas jak męża nie będzie i ja już we krwi czuję co się będzie działo........ normalnie to by do męża do pracy przyszłą po nią, ale ona kur.. się uparła, żeby z domu odebrać......... jak ja jutro nie napiszę, to mi paczkę do aresztu przyślijcie........... i powiedzcie w sądzie, że zbrodnia w afekcie............. chyba, że mężowi powiem, żeby zadzwonił i kazał jej do pracy przyjść... ale to by było tchórezostwo bo kiedyś się z nią muszę skonfrontować........

lena- trotylu nieśmiały- weź dupsko rusz i męża i przyjedź skoro taki masz sentyment :)

Ciekawe co ma na celu takie postępowanie , bo nie wydaje mi się by był to altruizm. Ja myślę że w tym wszystkim jest jakieś drugie dno... No chyba... że facet jest gejem! I chce mieć dzieci to troszke można go zrozumieć.
Zyffko - współczuję tych nocy bidulko , ale czego się nie robi dla ukochanego dziecka :) Zobaczysz kiedyś zacznie Ci przesypiać nocki na pewno!
Kasia może jak zadzwoni domofonem wystaw jej książkę przed drzwiami z karteczką "Oto ksiązka ja musiałam wyjść do zobaczenia na Facebooku" tylko nie zapomnij zamknać drzwi na 3 zamki :)
Lenka - Ty to masz te libido !!! Ja w sumie też już zaczęłam wracac do normy:)

Kochane mam stresa bo jutro szczepienie!!!! Będziecie trzymac kciuki Mam nadzieję że kłucie będzie jak przy morfologii z uśmiechem i że nie będzie gorączki w nocy:(

Ostatnia edycja:
Witam. Zgłaszam tylko swoją obecnośc. Cały dzień przesiedziałam u mamusi, bo ma urlop. U nas wszystko ok, prócz tego ,że Jasiowi zaczęły ropiec oczka. Nie wiem czy to nie od tego ze ostatnio nauczył się pcha do nich paluszki. Przemywam solą fizjologiczną bo tak mi tak kazała pielęgniarka od noworodków ( byłam dzisiaj na kuj kuj z moim TSH i od razu spytałam ). Wiem ,że już któraś miała taki problem. Możecie coś doradzic - zabroniła mi rumiankiem przemywac ;( Przy okazji zarejestrowałam sie na czwartek na bezpłatne badanie wzroku , bo już ślepne od komputerka :) Co do termometra to mam rtęciowy i elektroniczny i sprawdzam w dupce ( minus 0,5 stopnia ). Lecę kompu kompu i spac bo jutro muszę posprzątac z rana bo się Lenka zapowiedziała i mam nadzieję ,że w końcu dojedzie z moją synową :)
Buziaki kochane i przespanych nocek.

Prosimy o głosiki www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Ciekawe co ma na celu takie postępowanie , bo nie wydaje mi się by był to altruizm. Ja myślę że w tym wszystkim jest jakieś drugie dno... No chyba... że facet jest gejem! I chce mieć dzieci to troszke można go zrozumieć.
Zyffko - współczuję tych nocy bidulko , ale czego się nie robi dla ukochanego dziecka :) Zobaczysz kiedyś zacznie Ci przesypiać nocki na pewno!
Kasia może jak zadzwoni domofonem wystaw jej książkę przed drzwiami z karteczką "Oto ksiązka ja musiałam wyjść do zobaczenia na Facebooku" tylko nie zapomnij zamknać drzwi na 3 zamki :)
Lenka - Ty to masz te libido !!! Ja w sumie też już zaczęłam wracac do normy:)

Kochane mam stresa bo jutro szczepienie!!!! Będziecie trzymac kciuki Mam nadzieję że kłucie będzie jak przy morfologii z uśmiechem i że nie będzie gorączki w nocy:(

ja będę mocno trzymałą i z tego trzymania drzwi nie będę mogła otworzyć jak gość przyjdzie:p:p:p

reklama
Do góry