reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
katarzynajanicka-fajnie drugi ząbek też zazdroszcze
agast-super że Jagódke wreszcie zaszczepili:tak:
gosiagro-oj to koleżanka musiała tezodetchnąc że wszystko w porządku i mają upragnionego dzidziulka

A ja wyruszyłam dziś do ciucha kupiłam 5 rzeczy wszystko z hm i za 40zł wstawie fotki tylko jednaspudnice marysia już dorwała i niechce zdjąć

Załączniki

• ciuchy 013.jpg
    ciuchy 013.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 44
  • ciuchy 014.jpg
    ciuchy 014.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 42
  • ciuchy 015.jpg
    ciuchy 015.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 43
Gosiagro super że znajomym się w końcu udało! Tylko 1,6kg to trochę mało:( Ale mam nadzieję i jestem pewna że wszystko będzie dobrze, w końcu ich cierpienia zostały wynagrodzone;)

Uffff.... odetchnęłam z ulgą... bo tak czytam i czytam i sporo z was co chwilę pisze że dziecko wam się przewróciło, a jednak wiele jeszcze "nieprzewracających" się zostało:) Na boczki moja też się przewróci, szczególnie jak jest jakaś zabawka i musi sobie po nią sięgnąć:) Ale na plecy to tylko raz jej się udało i od tamtej pory nic;)

ewelinka super zakupy! Ja też dzisiaj byłam w lumpku ale nic ciekawego nie widziałam na dziewczynkę, za to na chłopca jak nigdy były piękne rzeczy:) Sprawdzę w środę co ciekawego jeszcze dołożą:)

lena, emalia - zagłosowane:)

Ostatnia edycja:
Kochana to różnie od zatapianych muszi poprzez pieczątki brokaty itp teraz się zbliżają andrzejki więc bardziej na świecąco:)Chociaż zauważyłam ze duzo lasek woli żel kolorowy;)A robię na tipsie na szablonie zależy od paznokcia klientki;)Migdałkowate są już nie bardzo w modzie i łopaty też nie takie pośrednie;)Jedynie nie pracuję na akrylu !!

ja lubie szpice,ale nikt nie chce.tylko frencze sratatata a ja bym sie chciala wykazac,cos wymyslic,ale kobiety za malo odwazne sa

cobra pewnie dlatego że takie szpice to nie wygodne muszą być:) W ogóle tipsy jak dla mnie to masakra... bo jak tu w tym zmienić pieluszkę;) Hahahhaa:) Raz w życiu sobie zrobiłam i nigdy więcej... potem to piłowanie.... auć:(

katarzynajanicki gratuluję ząbka!:)

Czy są jeszcze jakieś maluchy, które nadal się nie przewracają, oprócz mojej??:(

Teraz szaleje nogami, ale to tylko dlatego że ściągnęłam jej rajtuzki, bo wcześniej to się na płacz zbierała:(

Mój Kamil nawet na boki się nie przewraca a widzę że jest o miesiąc starszy.
Mam w domu małego leniuszka :-D

cobra pewnie dlatego że takie szpice to nie wygodne muszą być:) W ogóle tipsy jak dla mnie to masakra... bo jak tu w tym zmienić pieluszkę;) Hahahhaa:) Raz w życiu sobie zrobiłam i nigdy więcej... potem to piłowanie.... auć:(
Ja mialam kilka razy tipsy i zelowe i akrylowe i bardzo mi bylo wygodnie- to tylko kwestia przyzwyczajenia. Jak zdjelam to mialam wrazenie ze ktos mi palce obciął, haha Ale pilowanie to tez byla dla mnie masakra i jeszcze ten płyn taki co sie nim tak dezynfekuje tak mnie to piekło ze szok!!!!!!!!

Wrocilam z solarium. jak bede łysa to chociaz opalona, hehe

reklama
Do góry