Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Czy są jeszcze jakieś maluchy, które nadal się nie przewracają, oprócz mojej??![]()
Hania :-)
Na boki tak, ale z brzucha na plecy i odwrotnie - nie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy są jeszcze jakieś maluchy, które nadal się nie przewracają, oprócz mojej??![]()
Hania :-)
Na boki tak, ale z brzucha na plecy i odwrotnie - nie ;-)
nieA nie przetłuszczają się po nich??
Kochana to różnie od zatapianych muszi poprzez pieczątki brokaty itp teraz się zbliżają andrzejki więc bardziej na świecącoChociaż zauważyłam ze duzo lasek woli żel kolorowy
A robię na tipsie na szablonie zależy od paznokcia klientki
Migdałkowate są już nie bardzo w modzie i łopaty też nie takie pośrednie
Jedynie nie pracuję na akrylu !!
katarzynajanicki gratuluję ząbka!![]()
Czy są jeszcze jakieś maluchy, które nadal się nie przewracają, oprócz mojej??
Teraz szaleje nogami, ale to tylko dlatego że ściągnęłam jej rajtuzki, bo wcześniej to się na płacz zbierała![]()
Ja mialam kilka razy tipsy i zelowe i akrylowe i bardzo mi bylo wygodnie- to tylko kwestia przyzwyczajenia. Jak zdjelam to mialam wrazenie ze ktos mi palce obciął, haha Ale pilowanie to tez byla dla mnie masakra i jeszcze ten płyn taki co sie nim tak dezynfekuje tak mnie to piekło ze szok!!!!!!!!cobra pewnie dlatego że takie szpice to nie wygodne muszą byćW ogóle tipsy jak dla mnie to masakra... bo jak tu w tym zmienić pieluszkę
Hahahhaa
Raz w życiu sobie zrobiłam i nigdy więcej... potem to piłowanie.... auć
![]()