reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

napisałam na zakupowym ale wrzuce jeszcze tu bo mi bardzo zależy...Dziewczyny potrzebuje pomocy...pewnie macie już od dawna termometry (ja wyrodna matka nie mam, i nigdy nie był potrzebny bo mały nie miał gorąCZKI) ale musze kupić, jakie polecacie, który się sprawdził, chce jutro kupić bo może być potrzebny i nie chce się obudzić z ręką w nocniku.
Rtęciowe są najdokładniejsze. Ja mam elektroniczny, mierzę pod paszką i w pupie (odejmuje 0,5 st)

reklama
napisałam na zakupowym ale wrzuce jeszcze tu bo mi bardzo zależy...Dziewczyny potrzebuje pomocy...pewnie macie już od dawna termometry (ja wyrodna matka nie mam, i nigdy nie był potrzebny bo mały nie miał gorąCZKI) ale musze kupić, jakie polecacie, który się sprawdził, chce jutro kupić bo może być potrzebny i nie chce się obudzić z ręką w nocniku.

Ja mam taki i nie narzekam:)
TERMOMETR z miękką końcówką CANPOL NAJTANIEJ! (1302381317) - Aukcje internetowe Allegro

A u mnie dół:-( Maja od 2 dni marudzi w dzień, przysypia jedynie na 15-20 minut, a potem marudzi bo niewyspana, w nocy trzeba wstawać po 5 razy, a teraz jeszcze doszło uczulenie, bądź skaza:-:)-( muszę odstawić wszystko co powprowadzałam, dawać tylko mleko i zobaczymy... jestem zła na siebie bo powprowadzam jedzenie a teraz nie wiem co jest winne:-(

Gosiu może to wina środków do prania, poza tym nie powinnaś się obwiniać, Majeczka tak pieknie wszystko je aż szkoda byłoby nie dawać różnych smaczków do wypróbowania. Ja też nie czekałam nie wiadomo ile żeby dać nowy smak.

Odnośnie marudzenia i budzenia się w nocy- nie musi to być związane z posiłkami.

anik- fajny pomysł z tymi skarpetkami, kupię Łukaszkowi, ciekawe jak zareaguje na grzechoczące stópki:)) odnośnie pączusiów to taki żyrafkowy pączuś jak ja nigdy nie odmówi:)) tylko do Gdańska kawałek mam

ewela- mój Łukasz też był anty zupkowy, dopiero zupki z mięskiem wcina :))

agast- piękna waga Jagódki, cieszę się, ze szczepienie się udało.Co do włosów też mam z tym problem. Też używałam sprayu z pokrzepolu i od jakiegoś czasuszampon Neril z garniera, po którym jest odrobinę lepiej ale tylko odrobinę :((

gosiagro- super wiadomość, ja zawsze cieszę się jak głupia jak któraś z koeżanek lub kuzynek urodzi a ostatnio sporo było tych porodów :))

kasiu-- gratuluję drugiego ząbka!! druga imprezka się szykuje??:))))):-)

athena ja mojego nie polecę, na początku byłam zadowolona ale jak był w sumie potrzebny to co chwilę inna temperatura wychodziła. Mam też stary rtęciowy ale nie używałam jeszcze na Łukaszku.

Łukasz już się zdążył obudzić. Te noce są straszne, co godzinę pobudka, może Łukasz jakiś chory jest?? Myślicie, że jak powiem lekarzowi, ze się martwię tymi pobudkami i chciałabym badania zrobić to wypisze mi skierowanie?

Łukasz już się zdążył obudzić. Te noce są straszne, co godzinę pobudka, może Łukasz jakiś chory jest?? Myślicie, że jak powiem lekarzowi, ze się martwię tymi pobudkami i chciałabym badania zrobić to wypisze mi skierowanie?

mój też tak źle sypia i tez się zastanawiałam czy moje dziecko nie jest delikatnie mówiąc "dziwne" ale lekarka mnie uspokoiła i wytłumaczyła to tym ze dzieci karmione piersią tak często mają - i muszę to jakoś przetrzymać - tylko za miesiąc do pracy i nie wim jak ja będe funkcjonowała wtedy - dzisiaj były w nocy pobudki o 1, 3, 5 i 7. Jestem ciekawa co dzisiejsza noc przyniesie.
Dobrej nocki

reklama
Do góry