reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
lena ta stronka co iza_tcz pokazała jest super:) Tzn ogólnie ta fotoksiązka wydaje mi się super, już zrobiłam taką Niuśce teraz musze wysłać zamówienie i prezent dla babci pod choinkę;) Same zdjęcia wnuczki w albumie;)

A gdzie robiłaś i ile dałaś??

Jeszcze nigdzie. Ale robi się ją programem CEWE, a potem wysyła do Fotojokera. Koszt zależy od wielkości książki, okładki, grubości stron itp. Ja zastanawiam się nad taką prostą A4, 36stron, wychodzi to około 150zł, a zdjęć możesz wrzucić ile chcesz:)

Ale się przed chwilą wkurzyłam:wściekła/y: Poszłam się myć, mój K. spał no ale myślałam że usłyszy jak mała będzie płakać w razie czego. Ja zakręcam prysznic, a mała krzyczy w niebogłosy:-( A ten gigant sobie śpi:szok: Bidulka cała się zapłakała, nie mogłam jej uspokoić:-:)-( No tak mi ciśnienie podniósł, że masakra....:wściekła/y::wściekła/y: Jeszcze w weekend też pokazał jak zwykle, że on musi sobie odpocząć:wściekła/y::wściekła/y: Holera jasna.... mi to odpoczynek się nie należy, ale jemu to w każdą sobotę z kumplami:wściekła/y::wściekła/y:
No to się wyżaliłam:baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
U nas też mozna zrobić takie fotoalbumy, kalendarze...Teraz np. zamówiłam kubek dla P. z okazji urodzin dla Polci z jej zdjęciami i napisem: Kocham Swojego Tatusia - Polcia....A na święta zamówimy kalendarze dla dziadków....a na Dzień Babci i dziadka fotoalbumy! Tak już zostało ustalone,,,,,U nas to się robi na Snapfishu!!!!

Zdec nie martw sie mój też mi ciśnienie podniósł
lena jak wejdziesz na tą stronkę to u góry masz cennik a pobierasz za darmo program tworzysz sama ksiązke i wysyłasz oni przygotowują według twojego zamówienia

Zdec nie martw sie mój też mi ciśnienie podniósł
lena jak wejdziesz na tą stronkę to u góry masz cennik a pobierasz za darmo program tworzysz sama ksiązke i wysyłasz oni przygotowują według twojego zamówienia

Mój tez;)NAjpierw mi by nos rozwalił klapą, późnie ryb zamrożonych nie schował do zamrażarki później jeszcze coś jak bym go miała tak za wszystko bić to bym chyba zabiła go:)

Chyba wyjadę przed świętami do rodziców, już teraz bym pojechała ale mają robić jakiś remont więc poczekam aż skończą. Napewno nie wrócę w tym roku. Już nie mam siły tu mieszkać. Wyprowadziłabym się całkiem ale nie mogę dziecka odizolować od ojca, nie jest to daleko bo 40 km ale napewno mążz nie dałby rady codziennie do nas jeździć. Jakie to wszystko jest popaprane:-:)-:)-(
We wrześniu jak wrócę do pracy postaramy się o kredyt na mieszkanie, tylko ta myśl jakoś daje mi odrobinę sił.
Dobry pomysł. Zrelaksujesz się, wypoczniesz i nabierzesz sił na dalsze zmagania z teściem. Dobrze, że masz możliwość zrobienia sobie takiej odskoczni:tak:
ja już bardzo często tak Maję sadzam, bo ciągle mi się dźwiga i nie chce na półleżąco być, zresztą się nie dziwię, ile można sufit oglądać:happy2:
Ja też już od jakiegoś czasu muszę Emilkę sadzać. Ona nawet robi sobie przerwy w ciągnięciu cyca, żeby sobie na moment usiąść :-)
I sekundę posiedzi też sama na podłodze: Zobacz załącznik 300428

reklama
Do góry