reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego najlepszego dla Zosi, Eryka i Jagny!:)
Swoją drogą czarna_wiedźma dawno się nie odzywała:(

Czyli widzę że dzisiaj sporo mężów sobie nagrabiło:p

Uciekam na CSI a potem spać:) Życzę wszystkim spokojnych nocy, coś mnie głowa zaczyna boleć:(

Ostatnia edycja:
reklama
a Athena się odzywa? tak mi się ostatnio ona przypomniała, ale nie wiem czy ja przeoczyłam czy zamilkła?

mnie za to wkurzyła ciotka od tego kuzyna co mu się dziecko urodziło, z każdym pytaniem do mnie mogą zadzwonić i doradzam, nawet im chciałam swój devikap dac żeby za kapsułki nie przepłacali bo tylko kuzyn prazuje i 1200 zarabia na trzy osoby, oni oczywiście pogardzili moja witaminą i kupili w kapsułkach d+k, a k od 8 dnia mają dawać, nawet do pępka nic nie kupili, ale za to ze 3 płyny do kąpieli, każdy po 1 miesiącu..... i dziś ciotka dzwoni jak ja na zakupch dla filipa byłam, czy może ok 5 przyjechać (a nyło 16:20) i czy bym jednak tej witaminy nie dała bo oni złą kupili i jeszcze cos na pępek to ja, że tak, że w takim razie szybciej wrócę, wracam, zakupów połowy nie kupiłam, a oni q,,,,, po 18 przyjechali, z tekstem, że do reala musieli podskoczyc, a co kurde blaszka, telefony nie istnieją? ja swoich zakupów nie zrobiłam a oni problemu nie widzą, żeby sie jeszcze spytali, ile mają mi kasy oddać za ta witaminę, oliwkę i gaziki nasączone do pępka, ale nie, nawet q... dziękuję......... oni wszystko dla swojego dziecka podstawali, ode mnie też sporo, i chyba tacy ludzie co mają mało kasy to uważają, że im się należy i obowiązkiem każdego jest im pomagać......... więcej nic im nie dam, niech się nauczą, ja musze pracować i mąż też, żeby nasze dziecko miało wszystko co potrzeba, a jak dostaje coś od kogoś to ja zawsze dzwonie podziękowac albo sms wysyłam, a oni nic, wujek odebrał, też nie podziękował, ale najbardziej mnie kuzyn i jego żona wnerwili............. ani be ani me ani kukuryku, ostatni raz coś dałam, a w sumie jeszcze wiele rzeczy będę miała po filipie który bym im mogła dać

Ostatnia edycja:
Ita fajnie ze sie odezwalas
ja tego tez nie rozumie ze w UK wszystko tansze niz u nas, dzieciece ciuchy grosze kosztuja a to przeciez w PL nizsze pensje
juz kiedys smialam sie ze Polska to kraj dla bogatych;-)
z tym fitnesem super sprawa, u nas jest taka siec dla kobiet i tam bez problemu mozna dzieci brac ze soba, zostawia sie je w takim pokoiku a samemu idzie sie pocic
niestety za ten fitnes ostatnio placilam dwa lata abonament a bylam tylko kilka razy, wiec na razie dam sobie spokoj
z tym krajem dla bogatych to masz rację.a jeśli chodzi o fitnes to ja Małego biorę ze sobą na zajęcia, trochę leży na macie i bawi się zabawkami, trochę zajęć dla niego np na piłce i troche wspólych gdzie jest moim obciążnikiem.tam gdzie chodzę jest też takie mini przedszkole ale dla starszych dzieci.

emalia82 zagłosowane:-) kochana gdzie chodzisz do fryzjera ze o 23 wracasz:-p? jak Mały?lepiej już?,mój dziś też był przed kąpielą i po niej krzyczący a nawet wrzeszczący i nie wiem o co chodziło:-(

anecznik pytałaś czy przebieramy w coś na noc dzieciaczki, mój na noc ma zakłądamy albo grubszy pajacyk albo body i cienki pajacyk, codziennie nowy komplet, a w dzień to chodzi w spodniach, bluzkach, swetrach, bluzach, koszulach itd;-)

żyrraffko ja mam synka i na święta nic specjalnie nie kupuję, my mieliśmy niedawno chrzciny i myślę że te ciuszki będą dobre, no jedynie kamizelka może być za mała, ale to nie problem bo mamy ich kilka więc coś z szafy założe:-D dodałam zdjęcie z chrzcin, na świętach będzie bez muchy bo to muszka Filipka naszej Kasi:-D

gosiagro
życzę aby mąż złąpał jakieś ciekawe zlecenia i duuuużo zdrówka dla niego:tak:

zdec oj ci faceci, z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej, ja wracam do pracy(wspólna decyja) i będę pracować przede wszystkich w weekendy,a Mały z mężem, a do mojego T. chyba dopiero to dotarło bo kilka dni temu wyskoczył " to ja w każdy weekend będę zajmować się Małym?czyli nie będę miał już wolnych weekendów?" myśłałam że szlag mnie trafi, a ja to co?też nie będę miała a idąc jego tokiem myślenia cały czas pracuję, 24 na dobę zajmuję się Małym, ale mi potrafił już powiedzieć, czym y jesteś zmęczona przecież nic nie zrobiłaś...:angry::angry::angry:

Załączniki

• PA310071.jpg
    PA310071.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
żyrraffko ja mam synka i na święta nic specjalnie nie kupuję, my mieliśmy niedawno chrzciny i myślę że te ciuszki będą dobre, no jedynie kamizelka może być za mała, ale to nie problem bo mamy ich kilka więc coś z szafy założe:-D dodałam zdjęcie z chrzcin, na świętach będzie bez muchy bo to muszka Filipka naszej Kasi:-D

właśnie chciałam napisać, że przystojniak i w dodatku ma fajną muszkę :)

na święta Filip będzie miał dwa zestawy eleganckie: body-koszula z chrztu (jak nie wyrośnie)+ kamizelka biała również z chrztu i drugi zestaw- komplet z C&A a Zygzakiem: koszula, kamizelka i spodnie, ale pewno i tak na chilę, bo znając życie się prędzej zabrudzi, niż go zdążą inni podziwiać :)

Do góry