reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny jak wam sie wydaje bo lekarz nastepna wizyte ustalil na 7 grudnia i to ma byc tak 13w5 dzien i wtedy chce robic usg genetyczne razem z przeziernościa i innymi sprawami czy oby dzidzia nie bedzie juz za duza?
Z drugiej strony to też nie warto tak rozmyślać bo wkońcu chodzimy do tych lekarzy i w jakiś tam sposób im jednak ufamy(bo inaczej poszłybyśmy gdzie indziej)I pamiętajmy internet internetem ale lekarz nas widzi i bada.

reklama
Z drugiej strony to też nie warto tak rozmyślać bo wkońcu chodzimy do tych lekarzy i w jakiś tam sposób im jednak ufamy(bo inaczej poszłybyśmy gdzie indziej)I pamiętajmy internet internetem ale lekarz nas widzi i bada.
wiem wiem juz bede myslec tylko pozytywnie:-):-):-) dziekuje Kochane

a jak tam rozmawialiscie juz o tym czy chcecie znac pleć dziecka?
ja bym np bardzo chciała a moj mąż ostatnio mowi ze moze lepiej jak bedzie niespodzianka wiec musimy isc na jakis kompromis hi hi lekarz kazał nam sie zastanowic:-):-)

Ja bym nie wytrzymała ;-) jestem niecierpliwa strasznie i chciałabym wiedzieć najlepiej już :-p

witajcie!! po dwoch latach staran w koncu bede mamą!! termin na 17czerwca,plus minus dwa tygodnie:) jestem w 8tc.pzdr

GRATULUJE!! i witamy wśród nas :-D

iiwka ale wiesz jacy są niektórzy lekarze :eek: ja nie mówię o wszystkich ale czasami trzeba przypomnieć lekarzowi że np. przydałyby się badania itp...

Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)

Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)

no ja tez bede ogladac MAM TALENT:-):-):-D

cześć mamy;-) ale smaczny dzień, kupiłam sobie sok warzywny z tymbarku VEGA z myślą ze to zdrowe, a w smaku takie paskudztwo, mój syn tylko powąchał i aż musiał popić soczkiem:-D okropnie to przyprawili:eek:

Któraś z was pisała ostatnio przepis na naleśniki z wodą gazowaną, mogę prosić o napisanie jeszcze raz? i dzięki z góry;-)

I witam nową mamę!!!:-)gratulacje

później wpadne tez ide na mam talent

Ostatnia edycja:
reklama
Maaaatko, a Wy cały czas o jedzeniu :szok:;-)
Mnie niestety też dorwało jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach i boli gardło. Apetytu nie mam wcale, zmuszam się, żeby przełknąć cokolwiek.Mąż dziś i jutro w szkole (robi studia podyplomowe)... Na szczęście mój synek jest wyjątkowo grzeczny, pozwolił mi dziś zostać w łóżku do 13.45, sam ładnie się bawił i oglądał bajki :-) A wiecie jak się nazywa pani, która śpiewa?- "Pani śpiewaczka, albo pani muzykowa" :-D
No, wskakuję zaraz w piżamkę i idę na Mam talent

Do góry