reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny jak wam sie wydaje bo lekarz nastepna wizyte ustalil na 7 grudnia i to ma byc tak 13w5 dzien i wtedy chce robic usg genetyczne razem z przeziernościa i innymi sprawami czy oby dzidzia nie bedzie juz za duza?
Z drugiej strony to też nie warto tak rozmyślać bo wkońcu chodzimy do tych lekarzy i w jakiś tam sposób im jednak ufamy(bo inaczej poszłybyśmy gdzie indziej)I pamiętajmy internet internetem ale lekarz nas widzi i bada.

reklama
Z drugiej strony to też nie warto tak rozmyślać bo wkońcu chodzimy do tych lekarzy i w jakiś tam sposób im jednak ufamy(bo inaczej poszłybyśmy gdzie indziej)I pamiętajmy internet internetem ale lekarz nas widzi i bada.
wiem wiem juz bede myslec tylko pozytywnie:-):-):-) dziekuje Kochane

a jak tam rozmawialiscie juz o tym czy chcecie znac pleć dziecka?
ja bym np bardzo chciała a moj mąż ostatnio mowi ze moze lepiej jak bedzie niespodzianka wiec musimy isc na jakis kompromis hi hi lekarz kazał nam sie zastanowic:-):-)

Ja bym nie wytrzymała ;-) jestem niecierpliwa strasznie i chciałabym wiedzieć najlepiej już :-p

witajcie!! po dwoch latach staran w koncu bede mamą!! termin na 17czerwca,plus minus dwa tygodnie:) jestem w 8tc.pzdr

GRATULUJE!! i witamy wśród nas :-D

iiwka ale wiesz jacy są niektórzy lekarze :eek: ja nie mówię o wszystkich ale czasami trzeba przypomnieć lekarzowi że np. przydałyby się badania itp...

Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)

Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)

no ja tez bede ogladac MAM TALENT:-):-):-D

cześć mamy;-) ale smaczny dzień, kupiłam sobie sok warzywny z tymbarku VEGA z myślą ze to zdrowe, a w smaku takie paskudztwo, mój syn tylko powąchał i aż musiał popić soczkiem:-D okropnie to przyprawili:eek:

Któraś z was pisała ostatnio przepis na naleśniki z wodą gazowaną, mogę prosić o napisanie jeszcze raz? i dzięki z góry;-)

I witam nową mamę!!!:-)gratulacje

później wpadne tez ide na mam talent

Ostatnia edycja:
reklama
Maaaatko, a Wy cały czas o jedzeniu :szok:;-)
Mnie niestety też dorwało jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach i boli gardło. Apetytu nie mam wcale, zmuszam się, żeby przełknąć cokolwiek.Mąż dziś i jutro w szkole (robi studia podyplomowe)... Na szczęście mój synek jest wyjątkowo grzeczny, pozwolił mi dziś zostać w łóżku do 13.45, sam ładnie się bawił i oglądał bajki :-) A wiecie jak się nazywa pani, która śpiewa?- "Pani śpiewaczka, albo pani muzykowa" :-D
No, wskakuję zaraz w piżamkę i idę na Mam talent

Do góry