reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Ja ze łzami obejrzałam ten film i nie chcę już oglądać filmików tego typu!!!!
A co do gotowania...to u nas w domu Panem Kuchni jest mój P.....Ja nigdy nie przepadałam za gotowaniem natomiast On w kuchni czuje się jak ryba w wodzie...Lubi eksperymentowac i pichcić....więc to On częściej przebywa w kuchni....Oczywiście mi też zdarza się gotować ale bardzo rzadko...Poza tym my raczej jadami w pracy ...więc gotujemy tylko wtedy gdy mamy wolne.....

Dziewczyny pierwszy raz mam taki dzień...że mam zachcianki....Najpierw nabrałam ochoty na czekoladę...przed ciążą mogłam ją jeść kilogramami...a teraz...wogóle nie miałam ochoty....ale dziś nie mogłam sie opanować...Wysłałam więc mojego P. po czekoladę i kiełbasę....Darowałam juz sobie kapuste kiszoną ale i ona za mną chodziła cały dzień....Tak więc najpierw zjadłam surowego kalafiora, zaraz potem tabliczkę czekolady, która zagryzłam kiełbasą...Mam nadzieję, że nie odczuję żadnych konsekwencji takiego jedzenia....hahahaha:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
dziewczyny jak wam sie wydaje bo lekarz nastepna wizyte ustalil na 7 grudnia i to ma byc tak 13w5 dzien i wtedy chce robic usg genetyczne razem z przeziernościa i innymi sprawami czy oby dzidzia nie bedzie juz za duza?

ja gdzieś czytalam, że tą przeziernośc powinno się robić w terminie 11 tydz-13 tydz 6 dzien, wiec chyba powinno być jeszcze ok;-)

ja gdzieś czytalam, że tą przeziernośc powinno się robić w terminie 11 tydz-13 tydz 6 dzien, wiec chyba powinno być jeszcze ok;-)
no mi tez sie tak wydaje ale dzidzia tez nie moze przekroczyc jakiegos rozmiaru gdzies tam czytalam. boje sie ze urosnie troszke za duzo i badanie bedzie malo wiarygodne chodzi głównie o przezierność karku\
ale musze myslec wiarygodnie skoro lekarz tak ustalil to musze mu zaufac:-)
a jak tam rozmawialiscie juz o tym czy chcecie znac pleć dziecka?
ja bym np bardzo chciała a moj mąż ostatnio mowi ze moze lepiej jak bedzie niespodzianka wiec musimy isc na jakis kompromis hi hi lekarz kazał nam sie zastanowic:-):-)

reklama
Do góry