reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
hehehe też się mialam o to pytać :-p
Co chwile któraś pisze że M jej coś gotuje, smaży itp :-D
Mój to tak średnio w kuchni rządzi :-p

Mój mąż tez kiepski w kuchni, potrafi zrobić kanapkę i jajka ugotować i tosty jeszcze a ile się przy tym namarudzi, że musi robić:-(z obiadów to tylko ziemniaki obierze i nic więcej

Witajcie czerwcóweczki! daawno mnie nie było tydz chyba ... wieczność,, nie dam rady nadrobić zaległości tyle piszecie mam nadzieję że same dobre wiadomości... ja niestety mam straszne bóle zatok i chyba wolałabym wymioty... aaa wizyta w pon już nie mogę się doczekać.... a ja już zakupiłam specjalne jeansy bo brzunio już widać od momentu kiedy w pracy powiedziałam to tak jakby fasolka wiedziala że może wypychać ... buziaki i dałabym nobla temu kto wymyślił takie ciążowe jeansy bo 8 lat temu to meczyłam sie cały czas w ogrodniczkach.... pozdrawiam

Jedzenie i jedzenie, ja co 2 godzinki robię się głodna ale zachcianki raczej nie mam. Muszę się sporo namęczyć nad myśleniem co bym zjadła i jem jakoś bez przekonania wszystko. Ogólnie mięso mi nie smakuje, słodycze też nie, a to jest akurat dziwne dla mnie.

dziewczyny jak wam sie wydaje bo lekarz nastepna wizyte ustalil na 7 grudnia i to ma byc tak 13w5 dzien i wtedy chce robic usg genetyczne razem z przeziernościa i innymi sprawami czy oby dzidzia nie bedzie juz za duza?

Jedzenie i jedzenie, ja co 2 godzinki robię się głodna ale zachcianki raczej nie mam. Muszę się sporo namęczyć nad myśleniem co bym zjadła i jem jakoś bez przekonania wszystko. Ogólnie mięso mi nie smakuje, słodycze też nie, a to jest akurat dziwne dla mnie.

Ja mam dokładnie taksamo, co chwilkę jestem głodna i zaczyna mnie mulić z głodu, ale nie mamna nic ochoty i jem na siłę bo nic mi nie smakuje,
ten pomysł z goframi jest całkiem niezły, ale tojuż jutro zrobie bo dzisiaj nie chce mi się.

reklama
Do góry