reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie!! po dwoch latach staran w koncu bede mamą!! termin na 17czerwca,plus minus dwa tygodnie:) jestem w 8tc.pzdr

Witaj:-)Gratuluję fasolki:tak::-D

Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)

Ja nie będę oryginalna, bo napiszę że też idę na "Mam talent":tak::-D

Tak się najadłam pizzy że nie mogę się ruszyć:no::eek:

Witam nową czerwcóweczkę!!:-)
Dobrze Gosia że zrezygnowałaś z pizzy bo byłoby na mnie, że ja zapuściłam temat pizzy i teraz dziewczyny nie będą miały gofrów:-D
My już wróciliśmy i zbieram się powoli do mamy:-D Udało nam się sprzedać telefon!!!!:tak::tak::tak::tak:
Dozobaczenia (donapisania) jutro wieczorkiem:tak: Pozdrawiam i życzę miłej nocki;-) Doooobranoc.:-)

Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)

nie będę oryginalna :-p też oglądam mam talent a po nim idę lulu bo już jestem śpiąca ;-)

cześć mamy;-) ale smaczny dzień, kupiłam sobie sok warzywny z tymbarku VEGA z myślą ze to zdrowe, a w smaku takie paskudztwo, mój syn tylko powąchał i aż musiał popić soczkiem:-D okropnie to przyprawili:eek:

hehe... też raz się "skusiłam" na warzywne soki... ochyda :eek:
Jedyny sok z warzyw jaki lubię to pomidorowy... i to by było na tyle.

Maaaatko, a Wy cały czas o jedzeniu :szok:;-)
Mnie niestety też dorwało jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach i boli gardło. Apetytu nie mam wcale, zmuszam się, żeby przełknąć cokolwiek.Mąż dziś i jutro w szkole (robi studia podyplomowe)... Na szczęście mój synek jest wyjątkowo grzeczny, pozwolił mi dziś zostać w łóżku do 13.45, sam ładnie się bawił i oglądał bajki :-) A wiecie jak się nazywa pani, która śpiewa?- "Pani śpiewaczka, albo pani muzykowa" :-D
No, wskakuję zaraz w piżamkę i idę na Mam talent

kajdusia kuruj się!! Zdrówka życzę :-D

reklama
Do góry