reklama
Gosia***
Fanka BB :)
witajcie!! po dwoch latach staran w koncu bede mamą!! termin na 17czerwca,plus minus dwa tygodnie jestem w 8tc.pzdr
Witaj:-)Gratuluję fasolki
Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)
Ja nie będę oryginalna, bo napiszę że też idę na "Mam talent"
Tak się najadłam pizzy że nie mogę się ruszyć
Witam nową czerwcóweczkę!!:-)
Dobrze Gosia że zrezygnowałaś z pizzy bo byłoby na mnie, że ja zapuściłam temat pizzy i teraz dziewczyny nie będą miały gofrów
My już wróciliśmy i zbieram się powoli do mamy Udało nam się sprzedać telefon!!!!
Dozobaczenia (donapisania) jutro wieczorkiem Pozdrawiam i życzę miłej nocki;-) Doooobranoc.:-)
Dobrze Gosia że zrezygnowałaś z pizzy bo byłoby na mnie, że ja zapuściłam temat pizzy i teraz dziewczyny nie będą miały gofrów
My już wróciliśmy i zbieram się powoli do mamy Udało nam się sprzedać telefon!!!!
Dozobaczenia (donapisania) jutro wieczorkiem Pozdrawiam i życzę miłej nocki;-) Doooobranoc.:-)
P
paula24211
Gość
poslij gołebiem kawałek pizzy"
Tak się najadłam pizzy że nie mogę się ruszyć
moniabir
Ja też oglądam to co wszyscy tutaj, TVN rządzi. I zobaczę ile wytrzymam. Ale komputer zamykam, więc się już żegnam. Dobrej nocki mamuśki
P
paula24211
Gość
dobranoc:-)Ja też oglądam to co wszyscy tutaj, TVN rządzi. I zobaczę ile wytrzymam. Ale komputer zamykam, więc się już żegnam. Dobrej nocki mamuśki
Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)
nie będę oryginalna też oglądam mam talent a po nim idę lulu bo już jestem śpiąca ;-)
cześć mamy;-) ale smaczny dzień, kupiłam sobie sok warzywny z tymbarku VEGA z myślą ze to zdrowe, a w smaku takie paskudztwo, mój syn tylko powąchał i aż musiał popić soczkiem okropnie to przyprawili
hehe... też raz się "skusiłam" na warzywne soki... ochyda
Jedyny sok z warzyw jaki lubię to pomidorowy... i to by było na tyle.
Maaaatko, a Wy cały czas o jedzeniu ;-)
Mnie niestety też dorwało jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach i boli gardło. Apetytu nie mam wcale, zmuszam się, żeby przełknąć cokolwiek.Mąż dziś i jutro w szkole (robi studia podyplomowe)... Na szczęście mój synek jest wyjątkowo grzeczny, pozwolił mi dziś zostać w łóżku do 13.45, sam ładnie się bawił i oglądał bajki :-) A wiecie jak się nazywa pani, która śpiewa?- "Pani śpiewaczka, albo pani muzykowa"
No, wskakuję zaraz w piżamkę i idę na Mam talent
kajdusia kuruj się!! Zdrówka życzę
P
paula24211
Gość
my staralismy sie 2,5 roku i w koncu sie udalo ale w naj mniej oczekiwanym momencie al bardzo sie cieszymy;-)
reklama
askut