reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A moja córa mnie dziś zadziwia...Leży na macie...Ja ją kładę na plecki a ona myk...na brzuszek, ja ja znów na plecki a ona myk na brzuszek i tak w kółko :-D:-D:-D:-D...Boziu jaka to radość dla matki....Do tej pory udawało się jej to raz dziennie...czasem rzadziej ale od dziś....ciągle z plecków na brzuszek....Zuch dziewczynka....Kocham ją nad życie!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów
Igusi, Kornelci
Ignasia i Łukaszka
Rośnijcie zdrowo Kochane dzieciaczki
i dajcie mnóstwo radości Waszym bliskim

reklama
My już wróciliśmy od chrzestnego oczywiście był płacz:-( wasze dzieci tez tak reagują?

Ania - gratuluje zabka:tak:

koriander, klementinka - fajna u was tradycja

koriander - cóż za pyszności, ja upiekłam dziś marchewkowe cale u chrzestnego poszło

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów Łukaszka, Kornelci, Ignasia i Igusi

avena - śliczne zaproszenia, super pomysł ze zdjęciem:-)

Agi - moja zaczęła te ciągle przewrotki jakiś miesiąc temu i tak się bawi z mamusia:-D:-D

rozeznałam przyczyne strajku głodowego: na imię jej prawa dolna jedynka!!! kolejny ząbek w drodze :D albo może zamiast ;) powinnam ;( bo widzę już to marudzenie w kolejnych dniach........ z tydzien pewnie potrwa jak przy poprzedniej
bardzo mocno Fifi dzis ulewa, do tego mało je, na siłę daję mu herbatkę, ale mało chętny do picia i ciągle te bobki puszcza..... myślicie, że to wszystko przez zęba?

avena bardzo ładne zaproszenia, zresztą nie mogłyby być brzydkie, skoro na nich taka śliczna modelka jest:tak:Sto latek dla Iguni, niech zawsze będzie pogodnym dzieckiem i oczkiem w głowie rodziców:-)
Najlepsze życzonka również dla Kornelci, Łukaszka i Ignasia :-)

Jaka tu dziś świąteczna cisza:-) Wymarzłam dziś trochę na spacerku- 2,5h chodziłam z wózkiem, w końcu głodna i zmarznięta postanowiłam wrócić do domu. I się zdziwiłam, bo zawsze jak tylko do klatki wchodzę, mała robi pobudkę, a dziś weszłam do klatki, przypięłam wózek, postałam chwilkę przy kaloryferze dla rozgrzewki, a Emilka śpi! I cóż mogłam zrobić? Odpięłam wózek i ponownie wyszłam na dwór...:-)
A teraz walczę ze sobą, żeby nie zjeść całej paczki paluszków, bo do wieczornego seansu filmowego zabraknie przekąski;-)

gosiu moja tez ryczy generalnie na widok obcych w domu, na dworze juz troche mniej. czasami jak ma wysmienity humor to nie placze:-) to taki okres, jak maluszki zrobia sie bardziej samodzielne to ten strach przed obcymi pewnie im troche przejdzie

reklama
Do góry