reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewela-pięknego masz pierwszoklasiste:) nie powiedziała bym ze on do pierwszej klasy chodzi, wygląda na starszego.
zdec- moja królewna przy szczepieniu nawet nie zapłakała ale za to jak pani od szczepien sie zblizała to od razu ryk:p szczególnie przy tej doustnej szczepionce na rotawirusy :)

ja jeszcze kombinezonu nie kupiłam na razie mamy tylko kurteczke, musze sie wybrac na jakies zakupy ale czasu ciagle brak poza tym nie jest jeszcze tak zimno bardzo no i oczywiście bede szukała takiego jakiego pewnie nigdzie nie ma:) szarego, drobno pikowanego z futerkiem... czy widział ktos taki kombinezon?? ja widziałam w tej reklamie na pierwszej stronie allegro no ale to nie na sprzedaż :(

reklama
Jestem .Mój mały strasznie marudny dzisiaj ani na rękach ani w wózku ryk cały dzień nie poznaje mojego dziecka ,ale to ewidentnie zabki trze dziąsła na całego ślinka leci ciurkiem mam nadzieje ze szybko wyjdą bo takich dni więcej i odlot do koka
a byłam w carfurze na zakupach i jakktoś myśli oszczeniaczku uczniaczku to tam jest po 109zl i dodatkowo bon za 40 zl

chciało mi się coś słodkiego to upiekłam bułeczki drożdżowe, jak ostygną i spróbuje to ewentualnie wrzucę przepis na odpowiedni wątek...... z tego czekania to mi się słodkiego odechciewa

Jestem .Mój mały strasznie marudny dzisiaj ani na rękach ani w wózku ryk cały dzień nie poznaje mojego dziecka ,ale to ewidentnie zabki trze dziąsła na całego ślinka leci ciurkiem mam nadzieje ze szybko wyjdą bo takich dni więcej i odlot do koka
a byłam w carfurze na zakupach i jakktoś myśli oszczeniaczku uczniaczku to tam jest po 109zl i dodatkowo bon za 40 zl

ten bon to pewno dopiero przy nastepnych zakupach do wykorzystania?

A ja się zaszywam w kuchni:)Idę piec:)

robiłam Twojego ciapkowaca i mi nie wyszedł bo jedna galaretka nie stężała w odpowiednim momencie to wlałam takie ciapy zamiast kpostki, coś z tego będzie ale nie tak jak chciałam :)

padam dzisiaj. jak nie ma męża to ciężko tak cały dzień z dzieckiem. Podziwiam samotnie wychowujące matki.

Mały teraz na macie leży, pewnie z 10 minut wytrzyma góra. Dobrze, że każdy uśmiech, każda słodka minka, każda nowa umiejętność wynagradzają wszystkie niedogodności bo człowiek nie zniósłby takiego trybu życia hehehe

Bon można wykożystać w grudniu a jak ktoś ma z pażdziernika to może teraz
można je dostać za zakup konkretnych żeczy z ich gazetki i mają przydzielone do konkretnych żeczy odpowiednią ilość w bonie

reklama
Oj chyba zawsze będziesz pierwsza :-) u mnie najpierw farma a potem bb :-) :-):-)
jaka farma??

Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
gratulacje!!
Kochana szaszłyczki z wołowinką polecam:)
A sałatka na szybko może sałata lodowa tuńczyk ser feta oliwa z oliwek zioła???
Badz z makaronem ryzowym moze zrobic furore:)Makaraon ryzowy szyneczka ogórek swiezy koperek majonez przyprawy:)
A może zrób nadzieane pieczarki mieskiem mielonym??
jak czytam takie Twoje posty to tylko ślinkę łykam:-p
Agi78 - slicznie poclia wyglada:) a ta grzyweczka to normalnie super!

... już się przyzwyczaiłam do tych cycków :baffled:, na szczęście są dobre staniki, a ćwiczenia i kremy chyba tu nie pomogą skoro nie ma "wypełnienia" ;-) ;-)Teraz jest nie najgorzej, bo matka karmiąca to i wypełnienie jest :-D
chyba masz ten sam problem co ja...:-( Tylko jeszcze bardziej jestem wkurzona,bo cyce askudne przez mleko ktorego prawie nie było!gdzie kupujesz staniki?

...dopiero pomalowanie cycków gencjaną na fiolecik pomogło takich brzydali to już nie chciała a mąż jak to zobaczył :szok:to też kazał mi je chować bo chodziłam tak z dwa tygodnie:-D
Hahaha,wiem jak to wyglada,bo tez smarowalam sutki tym fioletem,jak mały miał plesniawki. Oohydaaa :-DKazdego by odstraszyło,ale wtedy moje dziecko dopiero co zaczeło widziec hihi

agast22 - sliczne te rzeczy,kombinezon i kurteczka.

Ja nie mam kombinezonu. fifi ma dostac w preznecie od cioci,ale zobaczymy co z tego bedzie bo ta ciocia to czasem gusta ma taaaki.... ze nie wiem czy bedziemy nosic... Póki co chodzimy w tym misu z H&M i pod to grubiej ubieram.

fifi dzis marudny,chyba idzie kolejny ząbek.
Dziewczyny czy Wasze dzieci tez odmawiaja mleka?? Ja juz nie wiem co mam mu dawac. Wczoraj rozmawialam o tym z pediatra,mowila,zeby oszukiwac jakos,ale kaszek najlepiej nie dawac bo tylko rozpychaja, a ja mu na noc zawsze kleik ryzowy,lub kaszke ryzowa z jabłakmi...
konsystencja musi byc odpowiednia do łyżeczki-wiec gestawa, bo butli nie chce widziec.. Nie zawze tak jest,ale coraz zesciej. Dzis np samego mllka nie tknał. Zrobialm w smoczku wieksza dziure i dosypalam do mleka kaszki jabłkowej,wypil troche,ale ciezko bylo.... co robić?????

Do góry