reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jak wasze dzieci robią żółwika? Nie wiem co to za minka... hehe... moje dziecko dziś powiedziało MA MA... było słodkie... nigdy nie chciał jeść gotowych dań a dziś zapodałam mu BabyDream z rossmana jakieś danie z ziemniaczkami i zjadł pół słoiczka tego dużego!!! a już myślałam że mam niejadka... do tego mówił MNIAM... ;) no i dziś zaliczyliśmy pierwszą przewrotkę z plecków na brzuszek... ogólnie kopa śmiechu!!! :)

reklama
agast-u mnie niestety kartą też niemożna teraz zapłacić kiedyś można było a teraz dupa to przez to ze za mało ludzi karta chce płacic ale na spacerek mozna było się wybrac:-)
izia-no własnie ja w tym wieku tez juz latałam a teraz mi się wydaje że dla niej to za wczesnie bo jak to moja córeczka i chłopak:-D

te z rosmana mój t
mój też mówi ale myślę że to jeszcze prztpadkowe sylaby chóć bardzo często małemu udaje się powiedziać amam w czasie jedzenia choć często to powtarzam mama też fajnie to brzmi i kupa śmiechu

Kasiek Jas tez mowi cos na podobe mniam hehe, a jak mu bardzo smakuje to sobie mruczy, jakby hmmmmmm
ale to zdaza sie tylko przy marchewce z dynia
najslodsze jest jak zasypia ze smokiem i sam siebie chce ululac, wtedy wychodzi mu takie kuj kuj kuj

mimi a gdzie znalazlas praktyki?
Lena zazdroszcze, Jas spi teraz max godzine w dzien, nie wazne czy spacer, dom, wozek

myslalam ze dzisiaj strzele sobie w leb, tak marudnego dziecka jeszcze nie widzialam, jak to zeby to chyba juz stale mu rosna i to madrosci
smarowalam tym dentinooxem ale nic nie pomaga, teraz na szczescie zasnal

ewelinka znam to dziwnie tak jakoś mój co prawda jeszcze nie lata do żadnej choć podejżałam że z koleżanką z klasy pisze :-D
ale moją bratanicę z chłopakiem na mieście widziałam
najlepsze że była z nim na cmentaży we wszystkich św. a my mamy groby po 2 stronach alejki ona z nim podeszła do jednego a moi rodzice przy drugim moja mama pyta ojca co to za młodzi tam podeszli ojciec zdążył odpowiedzieć że nie wie a oni się odwrócili w tym momencie no i kupa śmiechu:-D:-D:-D

moje już wyszło ale nie chce mi się kremu kręcić :no:
a w tej chwili siedze z moim mężulkiem i popijam drineczka nie pamiętam kiedy to robiłam:szok::-D

potrzebuje pomocy kogos ksiegowego-albo kogos od kadr.
kumpela bd w ciazy dostala umowe o prace na czas okreslony -5mc.
po mc pracy poszla na l4-potem macierzynski.

nie chce wracac do pracy - czy obowiazuje jakis okres wypowiedzenia?

reklama
Jak wasze dzieci robią żółwika? Nie wiem co to za minka... hehe... moje dziecko dziś powiedziało MA MA... było słodkie... nigdy nie chciał jeść gotowych dań a dziś zapodałam mu BabyDream z rossmana jakieś danie z ziemniaczkami i zjadł pół słoiczka tego dużego!!! a już myślałam że mam niejadka... do tego mówił MNIAM... ;) no i dziś zaliczyliśmy pierwszą przewrotkę z plecków na brzuszek... ogólnie kopa śmiechu!!! :)

żółwik to u nas takie zassanie dolnej wargi do środka, póół dnia tak robił dizś

czy to możliwe, że pampersy 4 są z jakimś innym skłądnikiem niż te mniejsze? odkąd zaczęłam 4 zakładac Małemu to ma czerwoną pupe i krostki, proszek ten sam, chusteczki te same, jedynie inny roizmiar pampków

dzis się dogadałam z babką z lumpka- będę przynosiła za małee rzeczy Fifiego a w zamian będe wybierała takie dobre na teraz, czyli w szafie porządek i garderoba Filipa uzupełniona, widziałam tam fajne dresiki, więc musze coś na podmiane znaleźć w szafie

Do góry