reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

bbutterfly-fajnego ma konika:-)
perfecta-dzielny chłopaczek:tak:
zdec-super łupy za 12 zł u nas za tyle ciuszków w lumpku koło 30 by kosztowało

A ja siedze i myśle co dla dzieciaków na gwiazdke bo musze się na dniach wybrac i kupić bo na ostatnią chwile to są już braki w tych zabawkach

reklama
Anik79 i Agi78 super że nocka udana! Swoją drogą to może dzisiaj wszystkie nasze dzieci zostały jakoś zauroczone, bo u nas też było OK:-)

iiwka super chłopAKI!:-)

Agi78 śliczna Pola! haha skąd ja znm historię marchewki:)

Buterfly super ze u lekarza wszystko ok!:-) zawsze to jeden problem mniej! Super Julianek wygląda na tym psiaku:)

perfecta ale masz dzielne dziecko i jakie już duże:)

Coś mały ruch dzisiaj na forum, bo wyszedł mi post pod postem:(
a jednak nie:))))))))))))

ewelinka do gwiazdki to jeszcze hohoho:)

Ostatnia edycja:
Klementinka - miłego piwkowania życzę:tak:

Anik - dużo zdrówka dla Oskarka

Agi - z tego co pamiętam to tez cie mąż rozpieszcza;-) i oby tak zawsze robili:-D, Maja notorycznie znajduje się poza mata:-D i jak marcheweczka smakowała?:-)

iwwka
- super chłopaki!:-)

zyrraffka
- fajnie z tym ma ma ma ma:cool2::cool2:

ewelinka - wow, długo swoje dziewczynki karmiłaś, a jak to było w przypadku Marysi sama odrzuciła pierś?

Butterfly
- super, pozytywne wieści:cool2:, a jaki fajny pojazd ma synek:-D

Sto lat dla Natalki i Jasia!

Perfecta - dzielny zuch!:happy2:

zdec - super ciuszki i jaka okazja cenowa:tak:

Ostatnia edycja:
Anecznik - mój się przewraca tylko z plecków na boki ale nie widzę żeby specjalnie mu sie też chciało :/ ewentualnie jak coś ciekawego zobaczy... woli leżeć na plecach lub brzuchu i śpiewać albo na mnie krzyczeć :/
a rży jak konik jak robimy patatataj koniku... :D ja sie chyba od tego siedzenia w domu w rozwoju cofam... :D

Przy naszych maluchach to chyba wszystkie się "cofamy" ja takie miny przy nim strzelam, że zmarszczki murowane a gdyby ktoś to widział z zewnątrz to wysłał by mnie na leczenie psychiatryczne w jakimś zamkniętym ośrodku :-) :-)

:angry::angry::angry::angry::no::no::no::no: kroiłam warzywka na obiadek dla mojego szczęścia i rozcięłam sobie kciuka :-:)-:)-:)-( dość głęboko i boleśnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciamajda ze mnie, boli jak diabli, po co ja ten nuż dzisiaj ostrzyłam.

Zdec - piękne ciuszki...i czemu mnie nie dziwi że to z Hello Kitty :-)....
gosiagro - no u mnie nie jest źle...P. wstaje do małej, przewija, bawi się z nią...Jedynie jej nie kąpię...ale nawet nie wiem czemu????Nigdy go nie pytałam czy by chciał...bo zawsze ja się za to zabieram...Spytam go dziś...A marcheweczka posmakowała...dopiero po jakiś 5-6 łyżeczkach...Początkowo bała się nawet przełknąć!!!
BButerrfly - cieszę się że wizyta u neurologa udana....No i świetnego masz synka...i jakiego odważnego...skoro nie bał się dosiąść takiego wielkiego zwierza
perfecta - Brawo dla Jasia!!!
zyrraffka - wow....ma ma ma ma....Jak cudownie ...zazdroszcze...Ja ćwiczę z Polcią ale niestety nie ma żadnych efektów!
Klementinka - miłego i przyjemnego piwkowania!
Anecznik - bidulko...Kochana uważaj na siebie!!!!
Polcia śpi.... Dziś troszkę marudzi ale ewidentnie przez te dziąsła....Na szczęście nie trzeba jej nosić ani przy niej siedzieć....bo się bawi...marudzi 10 sekund i wraca do zabawy...No już niech te zębole już jej wyjdą bo je chyba wykurzę z tych dziąsełek siłą....Czym je wybawić...Może jakąś kiełbachą????

Ostatnia edycja:
Przy naszych maluchach to chyba wszystkie się "cofamy" ja takie miny przy nim strzelam, że zmarszczki murowane a gdyby ktoś to widział z zewnątrz to wysłał by mnie na leczenie psychiatryczne w jakimś zamkniętym ośrodku :-) :-)

:angry::angry::angry::angry::no::no::no::no: kroiłam warzywka na obiadek dla mojego szczęścia i rozcięłam sobie kciuka :-:)-:)-:)-( dość głęboko i boleśnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciamajda ze mnie, boli jak diabli, po co ja ten nuż dzisiaj ostrzyłam.

to podchodzi pod złośliwość rzeczy martwych - tępym nożem nigdy się nie utniesz a właśnie takim ledwo naostrzonym, dobrze że tego nie widzę bo bym padła pewnie :(

reklama
kochane my już w domku
teraz moje kochanie odsypia bo mamuśka mu nie dała spać pół dnia żeby badanie dobrze przebiegło
a więc wynik ABR taki jak poprzednio, na uszko prawe słyszy nieco lepiej od 70 dB na lewe od 80, za 3 tygodnie jedziemy na konsultację i dobór aparatów
i zaczynamy wizyty u logopedy i psychologa
mamy wniosek na komisję orzecznictwa o niepełnosprawności

w sumie cudów się nie spodziewałam i nie jest dobrze ale i nie najgorzej
z reszta dziś i tak wszystko bardzo na spokojnie przyjeliśmy, nie to co ostatnio
zaczynamy jak najwcześniej bo to jest najlepsze co możemy dla niego zrobić

teraz lecę i ja coś zjeść, bo prawdę mówiąc od rana nic nie jadłam a później Was poczytam

Najważniejsze, że masz dobre nastawienie, dacie małemu wszystko co tylko można :tak: a teraz aparaty robią naprawdę dobre, najważniejsze, że Tomeczek poza tym dobrze się rozwija :tak:

YEEEE, pierwszy przekrętas na brzuszek, YEEEEE, a co tam praca :-D
Ogromne gratulacje dla Małgorzaty :-D zuch ma ząbek :-)

Dziewczyny właśnie jak to jest z tym powrotem do dawnego rozmiaru?Piersi na pewno wrócą do stanu sprzed ciąży czy jest choć cień szansy że zostaną ciut większe?????:cool2:

Kurczę ja to mam nadzieję, że jednak mi choć trochę zmaleją... Boże =jakie to utrapienie taki wielki biust :baffled:

Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
Ja zmykam ogarnąć chałupkę bo dzisiaj teście wpadają :-)
Gratulujemy drugiego zębolka :-D;-)

Hej

My dzisiaj sami bo mąż ma służbę;-) Zimno i pochmurno na dworze:-:)baffled:
Czekam dzisiaj na kuriera bo zamawiałam parę rzeczy do paznokci:tak::tak:;-)
Robiłam zdjęcia moich dzieciaków ale Kacper za nic nie chciał oczu otworzyć.
Nocka OK bo nie wstawałam-a raczej poprostu siły nie miałam i mąż 2 razy wstał.to chyba tak samo jak u Gosi:tak::-D
A to moje potworki:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 299410
Potworki, od razu potworki :-D śliczne ch łopaki

A to moja księżniczka....Wczoraj była pierwsz próba marchewkowa....Po paru łyżeczkach zaczęło smakować...Mniam mniam
Hih Polcia jaką ma śliczną fryzurkę :-D i jak ładnie je, widać, że zasmakowało :happy2:

Zobacz załącznik 299485Zobacz załącznik 299484Zobacz załącznik 299483
Jeszcze raz spróbuję:) bo w tamtym poście coś namieszałam:(

Odpiszę i doczytam was wieczorem, bo teraz mała mi nie daje, bo chce się bawić w a kuku!:)
Zdec, naprawdę dobre łupy Ci się trafiły :-D szkoda, że ja nie mam czasu na takie rajdy :-(

Witam Was dziewczyny :-D mała od rana marudna, aż nie wiem co z nią mam zrobić? :baffled: kurczę ani jeść, ani bawić, ani spać... czyżbyśmy mogły spodziewać sie w najbliższej przyszłości drugiego ząbka? :-)

Do góry