reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

oj ciężko...moja dulda aż pot jej z czoła ciurkiem leci;)ale pił normalnie i nagle nie chce??
Muszę się pochwalić Gaja jest coraz spokojniejsza i więcej mogę zrobić;)

reklama
Lenka- gartuluje spokojniejszej córeczki :0

Emalia kiedys pisałaś jak Jas żółwika ustami robi :) dzis ja przez pół dnia miałam żółwika :D śmiesznie tak to wygląda :p

kochane gratuluję ząbków i sukcesów tych małych i dużych :) dla małych jubilatów wszystkiego naj..naj..naj
czytam Was codziennie ale nie mam weny odpisywać :)

ale przyszłam sie pochwalić że Zuza przewróciła się dzisiaj na brzuszek :) zostawiłam ją rano na macie, wracam a ona na brzuchu:szok: a póżniej już cały dzień ćwiczyła :)
teraz chodzę na praktyki i powiem wam że nie jest tak strasznie :) myślałam że będę sie brzydzić widoku krwi a tu na odwrót z miłą chęcią patrze i cieszę sie że jestem z tej strony:cool2::cool2::cool2:

Dzieci wykąpane mała spi średnia ogląda bajki a najstarsza u narzeczonego:szok:ale ma jeszcze 10m do powrotu
Mój mnie dzis wkurzył miał wolne od pracy ale od rana wyszedł do koleg idzwonił koło 5 ze wraca i czy kupić mi kebaba a ja wkurzona troche mu pocisnełam przez tel i pewnie się obraził bo do tej pory zaginał bo ja taka wybuchowa jestem teraz już mi przeszło i żałuje tych słów ale cóż ale niech tylko wróci:angry:
agast-ja tez sama na spacerki smigam mój to mówi ty to tylko te kolezanki w necie a tak to sama siedzisz a co ja poradze że do baletów to kolezanki by się znalazły a na specery niema:baffled:

ewelinka- a wczoraj bylam w legionowie, moglysmy sie na spacerek wybrac. I nawet w jednaj kwiaciarni tam bylam, ale taka lipna ze napewno w niej nie pracujesz, haha nic nie kupilam bo nie moglam kartą zapłacic, wrrr..

hehe cały czas z tym walczę moja mama ją usypia na rękach o dziwo, że przychodzi na górę...ale za to u mnie na rękach niettttttttt;(na dworze dzisiaj spała z przerwa na przebranie i jedzenie ok 6 godz;)ale wózek musiał jechać;)

reklama
ja u mnie też nie mam z kim na spacerki chodzić ale jutro jade do mamy i niech sie wali pali wyciągnę ją na dłuższy spacer a ojciec niech robi obiad a co! mój niestety jutro na służbie więc tylko z dzieciakami:-(
ewelinka co sie dziwisz przypomnij sobie jak ty z chłopakami latałaś teraz czas na nasze dzieciaki niestety czas leci choć ja go nie czuję:-D:-D:-D
smaka mi narobiłyście robię kremówki

Do góry