reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Magda_M - gratuluję kolejnego ząbka;-)

co do x-landera to ja się wypowiadałam o spacerówce, z gondoli byłam zadowolona, stelaż jest ok. Ale spacerówka do du....niewygodnie się zakłąda no i jak się ciężko w całości skłaga później! trudno sięgnąć pod materiał do tych czarnych zaczepów co się je pociąga aby złożyć wózek (wiecie o co mi chodz te co mają XA) ;-)

Wszystkiego naj dla Jasia i Natalki!!;-)

u nas nocka znów bez jedzonka, tylko dwa lub trzy przebudzonka na parę łyczków soczku- muszę za jakiś czas zacząć wodę jej w nocy podawać, może nie będzie jej się chciało budzić ;-)

Agi- cudo fotki

reklama
Witam!nareszcie wczoraj przyszedł wózek z reklamacji no i dziś zainstalowałam już spacerówke skoro w Marysiowej parasolce jeżdziła 2 tygodnie to tu juz gondoli nie zakładam.
ewus-śliczne łobuziaki:tak:
eagle-dobrze że już spokojnie do tego podchodzicie będzie wszystko dobrze szczególnie że od malucha tego nie zaniedbaliście:tak:
avena-ja po karmieniu zuli rok i 3m i marysi dwa lata i3m zostałam z takim samym rozmiarem niestety czyli cycki nastolatki:baffled:teraz już nie mam nadzieji że po karmieniu zośki się powiększą
liliti-witaj ponownie a ostatnio myślałam sobie że ciekawe co tam u ciebie
kajdusia-zdrówka dla piotrusia
magda m-gratuluje ząbka
agi-u mnie to samo mała już na macie nie poleży tylko znajduje ją daleko od maty

My po wizycie u neurologa, jestem o niebo spokojniejsza, okazało sie że wygięcie w łuk ma samo ustąpić w ciągu miesiąca bo niektóre dzieci tak mają że asymetrycznie się rozwijają ale jedna strona zawsze dogania drugą, a główka była wygieta bo mały ma lekki przykyrcz mięśnia szyjnego ale lekarz powiedział że widzi że on sam ustępuję więc żadnych ćwiczeń nie mamy robić bo podobno można by met. Vojty ale Julek jest za duży i będzie się bardzo buntował więc tylko mamy wieszac zabawki tak by zmuszony był wyginać główkę w tą stronę której nie lubi :) w cięgu miesiąca ma się sam naprawić a mamy wrócić dopiero jeśli do 9 miesiąca sam nie usiądzie. Reszta odruchów prawidłowa.
UUUUffffff :) Zuch chłopak, gadał do pana doktora i śmiał się :D

A dziś wstał o 5 i zasnął o 9 i spał to 11 :D

Ewuś -ale cudne te Twoje Aniołeczki! Chłopcy bądzcie grzeczni i nie dajcie mamie bardzo popalić :D A nocnika gratuluję.

Zyrraffka- oj, wychodzi na to że dobra matka bo jednak złapałaś Łukaszka, trzeba z tymi naszymi skarbami mieć juz oczy dookoła głowy, a najciekawsze dopiero przed nami... :/ ja w salonie rozkładam wersalkę i teraz mały może fikać ile wlezie :)

lena DTR- ja robię do torta masę z bitej śmietany + brzoskwinie i chałwową z wiśniami pyyycha :)

Agi78 - zazroszczę że Twoja POlcia tak się sobą zajmuje, My to z Julkiem nawet razem odkurzamy -tzn. ja odkurzam a mały obok w bujaku ale oka ze mnie na chwilę nie spuści, a swoją drogą któraś z Was pisała że odkurza jak maleństwo jest na spacerze -a u nas nawet jak mały płacze to gdy włączę odkurzacz patrzy i oczka jak 5zł i tylko wodzi za tym "czymś dziwnym" wzrokiem :) tak samo lubi pralkę i czajnik -pewnie dlatego że buuuuczą :) a jak kupywalismy pralkę to ważne było żeby cicha była hihi żebym wiedziała że tak będzie na niego działać to kupiłabym najgłośniejszą :D w jakimś serialu komediowym widziałam kiedyś jak wstawiają dziecko w foteliku na wirującą pralkę bo tak zasypiało hihihii

Cobra- współczuję, cieszę się że my nad moimi rodzicami mieszkamy bo też czasami byłoby kiepsko :/

Eagle- na pewno wszystko będzie ok i Tomuś będzie się świetnie rozwijał, trzymam kciuki za Was, powodzenia

Anecznik - mój się przewraca tylko z plecków na boki ale nie widzę żeby specjalnie mu sie też chciało :/ ewentualnie jak coś ciekawego zobaczy... woli leżeć na plecach lub brzuchu i śpiewać albo na mnie krzyczeć :/
a rży jak konik jak robimy patatataj koniku... :D ja sie chyba od tego siedzenia w domu w rozwoju cofam... :D

Izia_tcz - cudne zdjęcia :) bombowy szlafrok hihi mały model CI rośnie :D

Kasiulka_1980 -"Ja mam jedną w rozmiarze A a drugą D " hihi uśmiałam się pewnie problem kupić biustonosz teraz :D a na poważnie to nie ma co panikować, jak skończysz karmić na pewno się wyrównają ;)

Anik 79- a myslałam że mój tak mało śpi :/
hihi jakbym siebie widziała, jak mały w łózku to jakoś tak lepiej śpi :D tylko u nas tatuś zabronił takich dobroci więc jak on sobie pójdzie do pracy to dopiero małego przemycam ...tylko rano to on zwykle gadac chce już :/

Katarzynajanicka- mi właśnie polecano x-landera xa ze względu na super spacerówkę, że niby taka wytrzymała itp. i że to ona jest najważniejsza w wózku bo najdłużej będzie służyła, cieszę sie że nie kupiłam tego wózka, mamy jumpera X i jestem bardzo z niego zadowolona, a śmigamy po lasach i niezbyt równych drogach (mieszkamy na wsi) w dodtaku taka ze mnie sierota że ciągle o coś nim zachaczę albo jakiś krzaczor w lesie się gdzieś w koła wbije ale póki co nawet opony nie przebiłam ale troszkę rysek zrobiłam :) Mam nadzieję że spacerówka też będzie taka fajna :)

gosiagro- jeszcze raz zazdroszczę Wam tych dyżurów :D miłego piwkowania życzę :)

MagdaM - o już drugi ząbek super :D a u nas nadal puuusto hihihi

Klementinka- też myslę że nie jesteśmy tacy źli w tym piciu, myślę że Anglicy sa najgorsi a to ich zachowanie,..

AniaCh83- ja też nie polecam drążyć internetu i szukać sobie chorób, sama sprawdziłam - jak coś znajdujesz natychmiast widzisz wszystkie objawy u siebie .. spokojniej, na pewno wszystko będzie ok

Agi78- hihi widać że smakowało, uwielbiam oglądać zdjecia dzieciaczków, takie robią postępy i taaakie słodzitkie są :D
cobra-a te łyżeczki to cale nie takie fajne- pokazują że jedzonko dobre jest a jak dla mnie to za zimne albo moje są jakieś za wrażliwe :/

iiwka -super dziciaczki :)

Wszystkim się przekręcającym i mającym ząbka gratuluję :D
NATALI i JASIOWI samych radosnych dni życzymy !

a to bonus... wiedziałam że nasz sierściuch się kiedyś do czegoś przyda hihi

lekcje jazdy.jpgDSC_5202.jpgDSC_5654.jpg

Witam się
Pochwalic się chciałam:)
7730 kg 67cm i panie pielegniarki musiały zmuszać Jasia by płakał bo zamiast przy pobieraniu krwi płakać to ten się śmiał:)
Ale jestem dumna:)

reklama
Do góry