reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cobra maluję:-D tak dla własnego hobby i zainteresowania.No i zamówiłam sobie pędzelki i farbki akrylowe do wzorków;-)Nic specjalnego ale lubię kombinować na pazurkach;-)

A mój własnie się obudził i marudzi:/

edit:
Lenka a Ty profesjonalnie robisz???Żel,akryl???

eagle - gratuluje udanej nocki
iwwka - cudowne "potworki"

Dziewczyny a moja mała mnie zadziwia ostatnio...Zeszłam sobie dziś zrobić sniadanko na dół ...zostawiłam ją na macie...Wracam po góra 10 minutach a moje dziecię leży juz pod telewizorem na podłodze...jakieś 1,5 metra od maty....Ciągle tak jest od kilku dni...Zostawiam ją na macie...wracam po paru minutach a ona juz w innym miejscu...na podłodze....P. sie smieje że powinnam drzwi zamykać jak wychodzę bo ją jeszcze na schodach znajde...

Ale ze mnie Gapa

Natalko, Jasiu
Wszystkiego co w życiu Najlepsze Wam życzę
Niech radość i szczęście zawsze Wam towarzyszy
a miłość rodziców sprawi
że na Waszych twarzyczkach zawsze będzie uśmiech

Cześć!
Wkońcu udało mi się uśpić moje dziecko, uff

Iwwka mój mąż też na służbie ijestem sama z Łukaszkiem.

Moje słoneczko zaczęło mówić ma ma ma ma, jak ma jakieś żale i mąż zazdrosny hihih.

Moze uda mi się poczytać.

Ale tu dzisiaj produkcja! Natalko Jasiu wszystkiego najlepszego
Kajdusia dużo zdrówka dla Piotrusia
Kasiajanicka super pomysł na imprezkę
no i sobie popisałam Michał wzywa

A to moja księżniczka....Wczoraj była pierwsz próba marchewkowa....Po paru łyżeczkach zaczęło smakować...Mniam mniam

Załączniki

• DSCF4655.jpg
    DSCF4655.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF4658.jpg
    DSCF4658.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCF4660.jpg
    DSCF4660.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 53
Cześć laski
Noc taka se :baffled:Gosia się budziła co 2-3 godziny głodomor jeden, kiedy to było, kiedy przesypiała mi całe nocki... Na szczęście Piotrek noc przespał spokojnie, a dziś kaszel zaczął mu się odrywać, może szybko zwalczy to choróbsko. Oby!

agast- - już się przyzwyczaiłam do tych cycków :baffled:, na szczęście są dobre staniki, a ćwiczenia i kremy chyba tu nie pomogą skoro nie ma "wypełnienia" ;-) ;-)Teraz jest nie najgorzej, bo matka karmiąca to i wypełnienie jest :-D
MagdaM- gratulacje, no to prawdziwy kasownik :-D
kalwa- fajna Majunia, zdjęcia poproszę :-)
iiwka-świetnych masz chłopaków, widać, że się kochają
agi78- Pola wiercipiętka :-)

reklama
Do góry