reklama
WIRAN
Fanka BB :)
Cobra maluję tak dla własnego hobby i zainteresowania.No i zamówiłam sobie pędzelki i farbki akrylowe do wzorków;-)Nic specjalnego ale lubię kombinować na pazurkach;-)
A mój własnie się obudził i marudzi:/
edit:
Lenka a Ty profesjonalnie robisz???Żel,akryl???
A mój własnie się obudził i marudzi:/
edit:
Lenka a Ty profesjonalnie robisz???Żel,akryl???
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
eagle - gratuluje udanej nocki
iwwka - cudowne "potworki"
Dziewczyny a moja mała mnie zadziwia ostatnio...Zeszłam sobie dziś zrobić sniadanko na dół ...zostawiłam ją na macie...Wracam po góra 10 minutach a moje dziecię leży juz pod telewizorem na podłodze...jakieś 1,5 metra od maty....Ciągle tak jest od kilku dni...Zostawiam ją na macie...wracam po paru minutach a ona juz w innym miejscu...na podłodze....P. sie smieje że powinnam drzwi zamykać jak wychodzę bo ją jeszcze na schodach znajde...
Ale ze mnie Gapa
iwwka - cudowne "potworki"
Dziewczyny a moja mała mnie zadziwia ostatnio...Zeszłam sobie dziś zrobić sniadanko na dół ...zostawiłam ją na macie...Wracam po góra 10 minutach a moje dziecię leży juz pod telewizorem na podłodze...jakieś 1,5 metra od maty....Ciągle tak jest od kilku dni...Zostawiam ją na macie...wracam po paru minutach a ona juz w innym miejscu...na podłodze....P. sie smieje że powinnam drzwi zamykać jak wychodzę bo ją jeszcze na schodach znajde...
Ale ze mnie Gapa
Natalko, Jasiu
Wszystkiego co w życiu Najlepsze Wam życzę
Niech radość i szczęście zawsze Wam towarzyszy
a miłość rodziców sprawi
że na Waszych twarzyczkach zawsze będzie uśmiech
Wszystkiego co w życiu Najlepsze Wam życzę
Niech radość i szczęście zawsze Wam towarzyszy
a miłość rodziców sprawi
że na Waszych twarzyczkach zawsze będzie uśmiech
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Cześć!
Wkońcu udało mi się uśpić moje dziecko, uff
Iwwka mój mąż też na służbie ijestem sama z Łukaszkiem.
Moje słoneczko zaczęło mówić ma ma ma ma, jak ma jakieś żale i mąż zazdrosny hihih.
Moze uda mi się poczytać.
Wkońcu udało mi się uśpić moje dziecko, uff
Iwwka mój mąż też na służbie ijestem sama z Łukaszkiem.
Moje słoneczko zaczęło mówić ma ma ma ma, jak ma jakieś żale i mąż zazdrosny hihih.
Moze uda mi się poczytać.
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
WIRAN
A Twój gdzie pracuje??Iwwka mój mąż też na służbie ijestem sama z Łukaszkiem.
Cudna!!!!A to moja księżniczka....Wczoraj była pierwsz próba marchewkowa....Po paru łyżeczkach zaczęło smakować...Mniam mniam
Kasiula1982
ale grzywa czadowaA to moja księżniczka....Wczoraj była pierwsz próba marchewkowa....Po paru łyżeczkach zaczęło smakować...Mniam mniam
Cześć laski
Noc taka se Gosia się budziła co 2-3 godziny głodomor jeden, kiedy to było, kiedy przesypiała mi całe nocki... Na szczęście Piotrek noc przespał spokojnie, a dziś kaszel zaczął mu się odrywać, może szybko zwalczy to choróbsko. Oby!
agast- - już się przyzwyczaiłam do tych cycków , na szczęście są dobre staniki, a ćwiczenia i kremy chyba tu nie pomogą skoro nie ma "wypełnienia" ;-) ;-)Teraz jest nie najgorzej, bo matka karmiąca to i wypełnienie jest
MagdaM- gratulacje, no to prawdziwy kasownik
kalwa- fajna Majunia, zdjęcia poproszę :-)
iiwka-świetnych masz chłopaków, widać, że się kochają
agi78- Pola wiercipiętka :-)
Noc taka se Gosia się budziła co 2-3 godziny głodomor jeden, kiedy to było, kiedy przesypiała mi całe nocki... Na szczęście Piotrek noc przespał spokojnie, a dziś kaszel zaczął mu się odrywać, może szybko zwalczy to choróbsko. Oby!
agast- - już się przyzwyczaiłam do tych cycków , na szczęście są dobre staniki, a ćwiczenia i kremy chyba tu nie pomogą skoro nie ma "wypełnienia" ;-) ;-)Teraz jest nie najgorzej, bo matka karmiąca to i wypełnienie jest
MagdaM- gratulacje, no to prawdziwy kasownik
kalwa- fajna Majunia, zdjęcia poproszę :-)
iiwka-świetnych masz chłopaków, widać, że się kochają
agi78- Pola wiercipiętka :-)
reklama
C
cobra18
Gość
mina nietega doscA to moja księżniczka....Wczoraj była pierwsz próba marchewkowa....Po paru łyżeczkach zaczęło smakować...Mniam mniam
uwielbiam te lyzeczki,gdyby nie one-buzia na bank bylaby oparzona
Ostatnio edytowane przez moderatora: