reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie wszystkiehgo NAJ dla Jasia mojego zięcia i Natalki:)Sto lat Dużo zdrówka;)
Gaja usnęła ze smokiem ale babcia ją bujałą na rękach:)
MagdaM ale super!!Gratulacje drugiego zębolka u nas cisza:(

witam sie i ja jako ostatnia :)
w końcu goscie pojechali i moge trochę poczytać :)
była u nas ciocia m - zakonnica więc trochę inaczej było w porównaniu z innymi odwiedzinami ale dalismy radę :)
maja juz od rana śpiewa, nauczyła się porządnie piszczeć, a w zasadzie to takie piski z krzykami i cały czas teraz piłuje gębala :)
kilka razy przekręcila sie na brzuszek ale zdecydowanie lepiej jej wychodzi z brzucha na plecy, zębów jeszcze brak choć na górnych dziąsełkach wyrażnie widać że są dwa zębole, pewnie niedługo cos sie ruszy :)
ja też ma xlandera xa przesiadłam się do spacerówki jakiś miesiac temu, bo gondola mała sie zrobiła i przyznam że jestem zadowolona z niej bardzo, fakt spacerówka w jednym kierunku jazdy ale na górze mam okienko i widzę co majunia robi
u mnie w poniedziałek już 6 miesięcy, jak ten czas leci!!!

gratuluję dzieciaczkom pięknych ząbków, przewrotów i pięknego rozwijania :):):):)
zaraz nam maluchy wystartują i zacznie sie chowanie wszystkiego
ja tez gram w farmę bardziej dla zabicia czasu jak maja śpi żeby nie myśleć o koleżance, ale juz 31 tc wiec może sie uda, niestety znów bakterie wyszły i nie mogą krążnka założyć :(

w sobote robię małą ząbkową imprezke i wymyśliłam szaszłyki, ale nie wiem jak zrobic.......... Lena ratuj!!!!!!!!!!!!!!i jakąś szybka sałatkę poproszę:)

Oczywiście dzieciaczki najważniejsze, a tym ktorzy twierdza,ze piersi po karmieniu wracaja do dawnego stanu nie wierze!! Ja prawie nie karmilam. Przez miesiac scigalam pokarm laktatorem i to wystarczylo,zeby cyce powiekszyly sie min o rozmiar, straciły kształt i w ogole tragedia...:-(
moje tez nie sa takie jakie byly, sa za duze, mam juz dosyc tych stanikow w rozmiarze D
chce zeby wrocily moje zgrabne C, teraz takie rozwalone i nie moge nad nimi zapanowac
ale moze to tez sprawa kg, ciagle waze wiecej niz przed ciaza, zobacze jak dojde do swojej wagi
nocy bardzo wspolczuje, czasami lepiej nie czytac
Witam
Ja tylko na chwilkę, chciałam się pochwalić że wyszła nam druga dolna jedyneczka :-)
Ja zmykam ogarnąć chałupkę bo dzisiaj teście wpadają :-)
gratulacje, ale ida te zebolki

Agast a jak schudlas 30 kg? dlugo bylas na diecie?
Liliti fajnie ze sie odezwalas, ostatnio nawet myslalam co slychac u najstarszej czerwcoweczki Sonii

ja dzisiaj tez moglabym byc pierwsza bo dziadek zrobil nam pobudke, odwiedzil nas w drodze do Torunia o 4 rano
jako rekompensate przywiozl belgijskie piwko :-)wiec dzisiaj sobie popiwkuje, tylko to ich piwko to bardziej na degustacje sie nadaje bo slabe ma 8% a inne 11%, prawie jak wino
jak pytal w sklepie o bezalkoholowe to patrzyli na niego jak na kosmite, chlorusy jedne:cool2:
w ogole nie rozumie dlaczego Polacy sa postrzegani w Europie jako najbardziej rozpity narod, Niemcom do piet nie dorastamy, nie mowiac o Angolach albo Belgach

Kochana szaszłyczki z wołowinką polecam:)
A sałatka na szybko może sałata lodowa tuńczyk ser feta oliwa z oliwek zioła???
Badz z makaronem ryzowym moze zrobic furore:)Makaraon ryzowy szyneczka ogórek swiezy koperek majonez przyprawy:)
A może zrób nadzieane pieczarki mieskiem mielonym??

reklama
Do góry