reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

nie wyrabiam ze wszystkim, padam na twarz ze zmęczenia, zresztą pewnie nie tylko ja. Jak dam radę się zorganizowac to wkońcu popiszę z Wami bo juz mi Was brakuje. Dobrej nocki! Moja jak zwykle pewnie- co 2 godziny pobudka.

reklama
zdec,kasiulka-śliczne te białe czapeczki ja u siebie nie widziałam takich za to kupiłam fajną brązową w róże z pomponami też jest cudna jutro wstawie jakąś fotke:tak:

Nareszcie Marysia usneła a Zośka usypia w swoim łóżeczku jeszcze pare minut i zaśnie:happy2:
mąż mnie błaga żebym dała mu obejrzeć mecz bo ja chce top modelki oglądać jak zwykle no i pewnie będzie zaraz spięcie:-)

Kasiulka twoja Hania zawzse slicznie usmiechnieta, super czapa

Dziękujemy :-)

To specjalnie dla cioci Klementinki jeszcze jeden uśmiech

2quiss7.jpg

Agi - to skarb mieć takiego męża:tak:

hefi - jak po wizycie u lekarza? napisz cos...

koriander - jak sobie z refluksem radzicie?

Ja zmykam do lozeczka i na dobranoc Top Model sobie obejrzę:-D:-).

Dobranoc wszystkim, do juterka

Kasiulka Twoja to mega wygląda jeszcze w tej kurteczce misiastej:)
Ewa1981 skąd wzięłaś szalik do tego? U nas nie ma:(

katarzynajanicki trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę u chirurga:)
Matko jak ja wam współczuję tych ząbków, ciekawe kiedy mnie to czeka:(

W Warszawie w Arkadii były:)

Dziękujemy :-)

To specjalnie dla cioci Klementinki jeszcze jeden uśmiech

Zobacz załącznik 297350
dziekuje, piekne te jej usmiechy:)

Lencja Jas przewrocil sie pare razy co mnie bardzo ucieszylo i od tego czasu cisza, jakby mu sie nie chcialo
ale czytalam ze czas jeszcze jest wiec nie ma co sie martwic
KasiaJanicka trzymam kciuki za jutrzejszy pobyt w Bydzi

No i masz dopiero Karola się obudziła. A miałam nadzieję że już na noc usnęła. Ciekawe do której będzie się bawiła.

Uciekam spać.
Wszystkim spokojnych nocek życzę i miłego dnia:-):-):-).
Trzymajcie kciuki. Jutro pierwszy dzień pracy po rocznej przerwie:szok::szok::szok:. Jak ja to wytrzymam od 7 do 19.

reklama
Kreatorka, Zdec, Kasiulka - piękne te Wasze gwiazdy

Zdec
- układ w pracy rewelka

Kasiek - to super że usg w porządku, a u takich maluchów ćwiczenia potrafią zdziałać cuda, tak że spokojnie, bądź dobrej myśli:)

kasiajanicka - powodzenia na konsultacji

ewelinka - u mnie też były te brązowe i chyba rękawice do tego, świetne są ale moja już tyle czapek ma że dałam se spokój

Ewa - oby dzień w pracy szybko minął

Kasiulka
- z Hani prawdziwy śmieszek, moja jak widzi aparat to robi wielkie oczy:):):) i mało kiedy da się złapać

Do góry