reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kurcze dziewczyny co ja przeżyłam przez te ostatnie dwie godziny, spędziłam je w nad kibelkiem, :-:)-:)-( ja w ciągu całej tej ciąży tyle nie wymiotowałam co dzisiaj.
Masakra jakaś, myslałam,ze już po mdłościach i wymiotach, ale chyba jeszcze nie, a najgorsze jest to że już jestem głodna i aż mi z tego głodu słabo, ale boje się coś zjeść, żeby znowu nie zwymiotować. Chyba się położę i odpocznę, bo muszę po małego jechać za godzinę do przedszkola i muszę jechać autobusem, bo mąż zabrał samochód:-( Później się odezwę

Odebrałam właśnie swoje wyniki, wprawdzie medycyny nie kończyłam ale na szczęście umiejętności czytania mnie mój kijanek jeszcze nie pozbawił :-) i według mnie anemia jak nic :-( ale co się dziwić skoro przez ostatnie parę tygodni to praktycznie jadłam jak ptaszek i większość to były suchary itp. Kijanek sam sobie jest winny :no:

Nie uciekaj:-:)-:)-(
już jestem:-) sałatka zrobiona tylko dodałam za dużo marchewki:sorry:

Odebrałam właśnie swoje wyniki, wprawdzie medycyny nie kończyłam ale na szczęście umiejętności czytania mnie mój kijanek jeszcze nie pozbawił :-) i według mnie anemia jak nic :-( ale co się dziwić skoro przez ostatnie parę tygodni to praktycznie jadłam jak ptaszek i większość to były suchary itp. Kijanek sam sobie jest winny :no:
większość kobiet w ciąży ma anemię, musisz lepiej się odzywiać i na pewno dostaniesz jakieś witaminki:sorry:

Ja na badania zamierzam pójść w poniedziałek:tak:już cza najwyższy bo w czwartek mam wizytę:tak:

Jeśli chodzi o becikowe, to ja pytałam w świadczeniach rodzinnych i mówili że lekarze mają specjalne zaświadczenia, a jeśli któryś nie ma, to można u nich pobrać :tak: to zaświadczenie się przynosi razem z wnioskiem o becikowe. Moja ginka mówiła że dostanę taki zaświadczenie razem ze wszystkimi papierami przy wypisie ze szpitala:tak:ale jeszcze zapytam ja teraz na wizycie;-)

Oj nawet nie wiesz jak ja marzę o zjedzeniu normalnego posiłku np. takiego dwudaniowego obiadku :-) Na szczęście pierwszy trymestr się kończy więc pewnie moje marzenie niedługo się spełni :-D
Oby mdłości Ci szybko przeszły:tak: rozumiem cię bo przez 4 dni nie mogłam zjeśc nawet kawałka normalnej kanapki a co dopiero obiad, ale już mi przeszło;-)
Ja na badania zamierzam pójść w poniedziałek:tak:już cza najwyższy bo w czwartek mam wizytę:tak:

Jeśli chodzi o becikowe, to ja pytałam w świadczeniach rodzinnych i mówili że lekarze mają specjalne zaświadczenia, a jeśli któryś nie ma, to można u nich pobrać :tak: to zaświadczenie się przynosi razem z wnioskiem o becikowe. Moja ginka mówiła że dostanę taki zaświadczenie razem ze wszystkimi papierami przy wypisie ze szpitala:tak:ale jeszcze zapytam ja teraz na wizycie;-)
I wszystko jasne z becikowym:-)

reklama
Do góry