reklama
Kurcze dziewczyny co ja przeżyłam przez te ostatnie dwie godziny, spędziłam je w nad kibelkiem, :---( ja w ciągu całej tej ciąży tyle nie wymiotowałam co dzisiaj.
Masakra jakaś, myslałam,ze już po mdłościach i wymiotach, ale chyba jeszcze nie, a najgorsze jest to że już jestem głodna i aż mi z tego głodu słabo, ale boje się coś zjeść, żeby znowu nie zwymiotować. Chyba się położę i odpocznę, bo muszę po małego jechać za godzinę do przedszkola i muszę jechać autobusem, bo mąż zabrał samochód:-( Później się odezwę
Masakra jakaś, myslałam,ze już po mdłościach i wymiotach, ale chyba jeszcze nie, a najgorsze jest to że już jestem głodna i aż mi z tego głodu słabo, ale boje się coś zjeść, żeby znowu nie zwymiotować. Chyba się położę i odpocznę, bo muszę po małego jechać za godzinę do przedszkola i muszę jechać autobusem, bo mąż zabrał samochód:-( Później się odezwę
Odebrałam właśnie swoje wyniki, wprawdzie medycyny nie kończyłam ale na szczęście umiejętności czytania mnie mój kijanek jeszcze nie pozbawił :-) i według mnie anemia jak nic :-( ale co się dziwić skoro przez ostatnie parę tygodni to praktycznie jadłam jak ptaszek i większość to były suchary itp. Kijanek sam sobie jest winny
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
już jestem:-) sałatka zrobiona tylko dodałam za dużo marchewkiNie uciekaj:---(
większość kobiet w ciąży ma anemię, musisz lepiej się odzywiać i na pewno dostaniesz jakieś witaminkiOdebrałam właśnie swoje wyniki, wprawdzie medycyny nie kończyłam ale na szczęście umiejętności czytania mnie mój kijanek jeszcze nie pozbawił :-) i według mnie anemia jak nic :-( ale co się dziwić skoro przez ostatnie parę tygodni to praktycznie jadłam jak ptaszek i większość to były suchary itp. Kijanek sam sobie jest winny
większość kobiet w ciąży ma anemię, musisz lepiej się odzywiać i na pewno dostaniesz jakieś witaminki
Oj nawet nie wiesz jak ja marzę o zjedzeniu normalnego posiłku np. takiego dwudaniowego obiadku :-) Na szczęście pierwszy trymestr się kończy więc pewnie moje marzenie niedługo się spełni
Gosia***
Fanka BB :)
Ja na badania zamierzam pójść w poniedziałekjuż cza najwyższy bo w czwartek mam wizytę
Jeśli chodzi o becikowe, to ja pytałam w świadczeniach rodzinnych i mówili że lekarze mają specjalne zaświadczenia, a jeśli któryś nie ma, to można u nich pobrać to zaświadczenie się przynosi razem z wnioskiem o becikowe. Moja ginka mówiła że dostanę taki zaświadczenie razem ze wszystkimi papierami przy wypisie ze szpitalaale jeszcze zapytam ja teraz na wizycie;-)
Jeśli chodzi o becikowe, to ja pytałam w świadczeniach rodzinnych i mówili że lekarze mają specjalne zaświadczenia, a jeśli któryś nie ma, to można u nich pobrać to zaświadczenie się przynosi razem z wnioskiem o becikowe. Moja ginka mówiła że dostanę taki zaświadczenie razem ze wszystkimi papierami przy wypisie ze szpitalaale jeszcze zapytam ja teraz na wizycie;-)
Magdalena26
Oby mdłości Ci szybko przeszły rozumiem cię bo przez 4 dni nie mogłam zjeśc nawet kawałka normalnej kanapki a co dopiero obiad, ale już mi przeszło;-)Oj nawet nie wiesz jak ja marzę o zjedzeniu normalnego posiłku np. takiego dwudaniowego obiadku :-) Na szczęście pierwszy trymestr się kończy więc pewnie moje marzenie niedługo się spełni
I wszystko jasne z becikowym:-)Ja na badania zamierzam pójść w poniedziałekjuż cza najwyższy bo w czwartek mam wizytę
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Oby mdłości Ci szybko przeszły rozumiem cię bo przez 4 dni nie mogłam zjeśc nawet kawałka normalnej kanapki a co dopiero obiad, ale już mi przeszło;-)
I wszystko jasne z becikowym:-)
Mogliby dawać becikowe przy wypisie ze szpitala - w kopercie
Magdalena26
interesujaca perspektywa i mogliby jeszcze tysiączka dołożyćMogliby dawać becikowe przy wypisie ze szpitala - w kopercie
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
interesujaca perspektywa i mogliby jeszcze z tysiączka dołożyć
jasne, i jeszcze wózek i łóżeczko przy wypisie