reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

mi mama poradziła aby na dno garnka włożyć ścierkę, ustawić słoiczki, wlać wodę do 3/4 wys słoiczka i gotowac 115 min od zagotowania wody, potem wystudzić
jak by syczało pod pokrywką to znaczy że nie zassało dobrze

reklama
dziewczyny pomocy :
karmię małego piersią, dwa dni robił tylko jedną kupkę, mocno go napoiłam herbatka na trawienie i dziś ..normalnie leci z niego. Czy to wynik tej herbatki/
Czy powinnam coś zjeść żeby zapobiec temu?

dziewczyny pomocy :
karmię małego piersią, dwa dni robił tylko jedną kupkę, mocno go napoiłam herbatka na trawienie i dziś ..normalnie leci z niego. Czy to wynik tej herbatki/
Czy powinnam coś zjeść żeby zapobiec temu?

Musisz go obserwować, bo może to być wirus albo faktycznie tak mały reaguje na herbatkę. Mój póki, nie zaczęłam dawać słoiczków to robił nawet raz w tygodniu. Teraz jest codziennie, czasami co drugi dzień. A dzisiaj to w ogóle przeszedł siebie. Ufajdał body, spodnie i cały przewijak :) Obesrołek mój kochany :)

Witam:) u mnie ostatnio brak czasu niestety juz kilka razy sie logowalam chcialam cos podczytac,odpisac i niestety nic nie wyszlo...
u nas ok maly rosnie chodz ostatnoi nie bardzo chce jesc wczoraj bylismy na basenie pierwszy raz podobalo mu sie tylko w jacuzzi bo tam najcieplejsza woda jaki byl zadowolony :) i postanowilismy ze bedziemy jezdzic co niedziele...
maz chory...
dziewczyny piszecie o kryzysach w zwiazkach i u nas tez nie najlepiej bylo ja juz torbe do mamy pakowalam ale moj maz sie rozplakal i mnie bardzo przepraszal i mowil ze nas kocha i wszystko by dla nas zrobil chodz mu to czasem nie wychodzi ni i zrobilo mi sie go zal wiec zostalam i teraz jest duzo lepiej :)
a co do spania w nocy to Ksawery tez ostatnio gorzej sypia

WSZYSTKIM SOLENIZANTOM ZYCZE 100LATEK I DUZO USMIECHU NA BUZKACH!!!!!!!!

i ja sprobuje dodac kilka zdjec chociaz z moja ciemnota...ale jesli macie ochote poogladac to zapraszam na nk Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!

Wrócilismy ze szczepienia.

Jak tylko weszlismy do gabinetu to tak się rozwrzeszczał że nie moglam go rozebrać, a przy warzeniu to tak waga skakała ze nie nie mozna było ustalic ile warzy (ok 7 kg). I tak wygladało cale badanie :( A jak miała mu podac szczepionke to przestał plakać i nawet nie zajęknął przy szczepieniu :)
Tak to wyglądało jakby poznał gdzie i po co przyszliśmy :(.
Pospacerowalismy a teraz grzecznie zasnął w łóżeczku :)
A mi głowa pęka i kawkę popijam

PA163966.jpgPA244046.jpg

reklama
ale się właśnie w zasadzie z samej siebie troche usmiałam, Ja jeżeli chodzi o przetwory to noga zupełna i jeżeli tak jest jak Ewelinka mówi że gdzieś tam się jedyneczka wkradła to jako kompletnie zielona w temacie pewnie bym gotowała te 2 h aż by się zupa słoikowa zrobiła....
agusia - super Księciunio , capkę ma fajoską i pływak z niego bąbelkowy śliczniusi.
Swoją drogą to możnaby jakiś wątek zamknięty założyć by dawac zdjęcia bo ja na ogólnym nie mam jakoś odwagi tak dla wszystkich odwiedzających te forum , tutaj mamy swoje grono , ale tez przychodza osoby z zewnątrz.
Sprzątam ratami nic mi się nie chce

Dziewczyny z Wawy , która po prawicy mieszka ??? Gdzieś pisałam kiedys że zapraszam na kawkę , może by się spotkać w kilka mam ?

Do góry