reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Żyraffka na kolki BIOGAIA badż jakaś nowość kalinex czy talinex ponoć bardzo mocno działający!!!A infacol bądź plantex???Moja sąsiadka puszczała z płyty Ave Maria i to pomagało troszkę małej:)

reklama
U nas BioGaia tez na kolki pomogla, w sumie to na kupy i na kolki mala sie przestala prezyc i plakac. Suszarka oczywiscie nr jeden chociaz na zeby nie pomaga :-(

A ciekawe Lena z kolei mojej kolezanki synek dostawal spazmow jak wlaczala Radio Ma ryja, chociaz to bylo przed chrztem wiec nie wiem jak sie sprawy teraz maja :)

Ale mam zlecen jak nie bylo przez pol roku to teraz siedze i stukam :cool2:

Gosiargo wszytskiego naj naj

Athena no wiem ze z ta waga nie jestem jedyna nie martwilabym sie gdyby nie chciala tych badan zreszta ma przeciez 4 kg na plusie to nie jest tak malo, a swoja droga tez mi sie wydaje dlugasny Olaf przestal sie miescic w gondoli w grudniu Ercio chyba w niej grudnia nie dociagnie juz jest od poczatku do konca

Lena co za pysznosci

Perfekta u nas dominuje aguuuuuuuu agiiiiiiiii a jak po kapaniu jak czeka na cyca to wydaje taki trudny do okreslenia dzwiek jakby sie smial w kazdym razie sie cieszy jak juz widzi swoja "butelke"

Agi Polcia z Agatka bomba !!

Zdec gdzie Ty tak wczesnie maszerujesz ?? do pracy ?? moze podskoczylabys do mnie na pare godzin potrzebuje pomocy ksiegowej sama sie chyba nie wyrobie noc za krotka ktora sie moze jeszcze pisze Hefi ??

Nadinka wszytskiego naj dla Natanka

kasiek jak to ostatnie ?? ja naliczylam jedno w przyszlym tygodniu i w grudniu jjeszcze specjalnie sprawdzalam jak byl szczepiony Olaf

Kajdusia Eagle Ercio tez tylko cyckowy czekam do 1 listopada chyba zaczne wtedy wprowadzac jakies inne jedzonko bedzie mial miesiac na nauke wkoncu w grudniu musze wracac do pracy . Ktos jeszcze wrac ??

Zyrafka nam pomagal Infacol swoja droga dzis tez byl w uzytku zjadlam wczoraj z olafem na spolke paczka, no i 4 mies dziecie zareagowala placzem...

Ola fasola u nas wczoraj w nocy uslyszalam papappa..... az mnie zmrozilo a to przewrocil sie szczeniaczek uczniaczek Olafa

U nas BioGaia tez na kolki pomogla, w sumie to na kupy i na kolki mala sie przestala prezyc i plakac. Suszarka oczywiscie nr jeden chociaz na zeby nie pomaga :-(

A ciekawe Lena z kolei mojej kolezanki synek dostawal spazmow jak wlaczala Radio Ma ryja, chociaz to bylo przed chrztem wiec nie wiem jak sie sprawy teraz maja :)

Ale mam zlecen jak nie bylo przez pol roku to teraz siedze i stukam :cool2:

dobrze, że mój na radio maryja spazmów nie dostaje bo mieszkamy na przeciwko radia :p

a czym się zajmuesz? co za zlecenia?

dobrze, że mój na radio maryja spazmów nie dostaje bo mieszkamy na przeciwko radia :p

a czym się zajmuesz? co za zlecenia?

o kurka, tez tam kiedys mieszkalam przy Zwirkach i nam przebijalo przez wszystkie stacje :p
Tlumaczenia oraz rozne zlecenia graficzne robie

Ma ktos pomysl na szybki deserek z mleka kondensowanego? Stoi juz prawie pol roku w lodowce..

Ostatnia edycja:
strasznie mnie boli prawa pierś jak Łukasz je, ból nie do wytrzymania, mam tak odkąd miałam zapchany kanalik (tak mi się wydaje ze to był zatkany kan.) a jak nie karmię to "ciągnie" mnie od pachy w stronę brodawki :(((((((((((((
też uciekam spać,
dobrej, spokojnej przespanej nocki!

reklama
Ja już też mówię DOBRANOC
Młoda śpi juz od 2 godz....i od 17.00 nie było kupy więc pupa jej troszkę odpoczęła....Zobaczymy co przyniesie jutro dzień!

Do góry