Ola_fasola
Moderatorka
Dziewczyny jakichpreparatów (kropel) z polskich aptek używałyście na kolki- proszę napiszcie te kóre pomagały oczywiście)
Bardzo będę wdzięczna, koleżanki synek ma okropne kolki, jakieś kroipelki używała (delicol czy jakoś tak) i nie pomogły
słyszałam że debridat jest skuteczny ale na receptę,ja swojej nie podawałam bo jak pani doktor stwierdziła takie kolki jak miała Klara to jeszcze nie kolki... płakała kilka godzin dziennie czasem...
Wreszcie mam czas żeby coś napisać, trzymam sie tego że będę częściej pisała. U nas dzień jak co dzień oprócz tego że dziś w tą zimnice musiałam pozałatwiać wszystko co odkładałam na później a zostawiałam to wszystko na lepszą pogodę i w koncu dziś, w najgorszy dzień tygodnia musiałam to wszystko zrobić!!!!czyli zakupy, apteka, bank. Zmokłam zmarzłam i do tego wszystkiego dołożyłam sobie jeszcze poranny spacer z psem bo mój mąż rano nie zdążył i niestety musiałam z wózkiem w deszcz gnac na spacerek jeszcze do tego wszystkiego zapomniałam zabrać od rodziców osłonke przeciwdeszczową na wózek no gdyby była ładna pogoda to bym nie narzekała bo lubie psa zabierać z małą na spacery. A wy wychodzicie z psami i z dziećmi? bo ja czasem mam wrażenie że ludzie dziwnie na mnie patrzą Tak poza tym to strasznie mi sie czasem tu nudzi, nie mam z kim pogadać, żadnej koleżanki, wszyscy daleko mieszkają, na osiedlu nikogo nie znam, raz zagadała mnie taka Pani z 5 miesiecznym chłopczykiem myślałam przynajmniej ze bede miała z kim na spacery chodzić ale ona nie chodzi bo dziecko płacze ahhh to sie pożaliłam :-) taki ten post w ogóle dziwny mi wyszedł coś tak myślę.
Miałam was zapytać już dawno... czy wasze karuzele fisher prica tez sie same włączają, wyłączają i działają jak chcą? bo wydaje mi się że moja jest jakaś popsuta chyba... najbardziej mnie wnerwia jak położę Klarunię spać a ta się włączy i ją obudzi. Mamy taką misie przebrane za pszczółki.
Ide już odpoczywać, Klara śpi, zjem w końcu obiad i nic już nie zamierzam dziś robić... jutro się odezwe. Dobrej nocki ;-)
aaaa jeszcze bo zapomniałam gosiagro WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO