reklama
karo85 po Twoim suwaczku widzę że jesteś mamą na granicy czerwiec-lipiec. Podobnie jak ja, tylko na razie wychodzi mi przewaga na lipiec;-)
no tak jest:-) według usg z wtorku dzidzia na 6 w i 2 dni - a suwaczek coś chyba inaczej liczy ale nie wiem już sama może i lipiec będzie. ostatnią M. miałam 23 września...
Witajcie,
ja dzisiaj czuje sie o niebo lepiej:-), wczoraj to była jakaś masakra, gowa mnie bolała w wymiotowałm 4 razy
iiwka - ja tez się nie zamierzam szczepić. A waga pokazuje mi 4,5 kg mniej, ale to dlatego że praktycznie codziennie wymiotuje, licze na to że jeszcze ten tydzien i się skończy
mamo mikołaja - dużo zdrowia życzę;-)
paula24211 - powodzenia na wizycie, z niecierpliwością czekamy na wiadomości, szczególnie co do tych wrednych plamień!
koriander - też czekamy na wieści
ja dzisiaj czuje sie o niebo lepiej:-), wczoraj to była jakaś masakra, gowa mnie bolała w wymiotowałm 4 razy
iiwka - ja tez się nie zamierzam szczepić. A waga pokazuje mi 4,5 kg mniej, ale to dlatego że praktycznie codziennie wymiotuje, licze na to że jeszcze ten tydzien i się skończy
mamo mikołaja - dużo zdrowia życzę;-)
paula24211 - powodzenia na wizycie, z niecierpliwością czekamy na wiadomości, szczególnie co do tych wrednych plamień!
koriander - też czekamy na wieści
no tak jest:-) według usg z wtorku dzidzia na 6 w i 2 dni - a suwaczek coś chyba inaczej liczy ale nie wiem już sama może i lipiec będzie. ostatnią M. miałam 23 września...
Suwaczek dobrze liczy, bo ja miałam 20września i jest między nami prawidłowo 3 dni różnicy;-)
A na początkowych USG dziecko dopiero rośnie i jeszcze za dobrze nie można określić daty porodu;-)
Mi zawsze na USG wychodzi 2-9lipiec:-)
moniabir
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, trochę lepiej się czuję, mdłości pojawiają się ale są już lżejsze i do zniesienia.Trochę więcej wstaję i tak sobie myślę po cichu czy by nie wrócić do pracy. Wizytę mam w poniedziałek a zwolnienie kończy mi się w środę. Muszę zobaczyć co powie gin, bo dzidziuś najważniejszy.
A chorowite niech grzecznie leżą w łóżeczkach i się wygrzewają.
A chorowite niech grzecznie leżą w łóżeczkach i się wygrzewają.
Suwaczek dobrze liczy, bo ja miałam 20września i jest między nami prawidłowo 3 dni różnicy;-)
A na początkowych USG dziecko dopiero rośnie i jeszcze za dobrze nie można określić daty porodu;-)
Mi zawsze na USG wychodzi 2-9lipiec:-)
Moze jak będę za 2 tyg na wizycie to mi wyliczy termin porodu z tego co zobaczy;-) jejeu tak się martwię czy fasolka nie jest za mała CRL 4,90 mm w6 tc czy to źle?
Klementinka
Fanka BB :)
od mojego ginka wiem ze wszelkie plamienie to pierwsza oznaka ze trzeba sie polozyc i odpoczac
Kajdusia moze ten aktywny czas wplynal u ciebie na to
wypoczywaj teraz
ja dzisiaj mam wizyte ale juz jestem spokojniejsza bo nie plamie
mam nadzieje ze krwiaczysko zniknelo
rozmawialam z mama i ona mowi ze kiedys babki czesto plamily w ciazy ale nie bylo usg i nikt nie wiedzal tyle co teraz, po prostu kazali lezec
Kajdusia moze ten aktywny czas wplynal u ciebie na to
wypoczywaj teraz
ja dzisiaj mam wizyte ale juz jestem spokojniejsza bo nie plamie
mam nadzieje ze krwiaczysko zniknelo
rozmawialam z mama i ona mowi ze kiedys babki czesto plamily w ciazy ale nie bylo usg i nikt nie wiedzal tyle co teraz, po prostu kazali lezec
Moze jak będę za 2 tyg na wizycie to mi wyliczy termin porodu z tego co zobaczy;-) jejeu tak się martwię czy fasolka nie jest za mała CRL 4,90 mm w6 tc czy to źle?
Moja w 6w2d wg USG miała 5,2mm.
Więc podobnie, tak więc nasze fasolki są odpowiednie:-)
Moja w 6w2d wg USG miała 5,2mm.
Więc podobnie, tak więc nasze fasolki są odpowiednie:-)
ufff.....więc mogę odetchnąć...:-):-) już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty... tak chciałabym zobaczyć moje maleństwo już większe i mocniejsze...
reklama