reklama
emalia82
Fanka BB :)
Jaka tu cisza
Mój mały "szogunek" Jak zasnął o 18;30 tak śpi do tej pory i już przespał mycie, a szkoda mi go budzic. Dzisiaj starłam mu ćwiartkę jabłka i dałam ( jakieś 3 łyżeczki). Wcinał jak małpa kit. Uśmiałam się z niego, bo tak fajnie buziom memlał. Zobaczymy czy coś się bedzie działo. W sumie zostało 10 dni do 4 miesięcy więc pozwoliłam sobie na mała próbę. Tym bardziej ,że jakiś marudny dzisiaj był , więc chciałam go czymś zając- I udało się.
Lenka- ach, wpomnień czar. Pięknie wyglądaliście.
Ewuś- bardzo się cieszę ze szczęśliwego obrotu sprawy. Mam nadzieję,że choc po części uda Wam się nadrobic stracony czas.
Gosia- Bardzo się cieszę,że Majusia ma dobre wyniki i jest ok
Zapomniałam co jeszcze miałam odpisac Muszę cofnąc się o pare stron.
Mój mały "szogunek" Jak zasnął o 18;30 tak śpi do tej pory i już przespał mycie, a szkoda mi go budzic. Dzisiaj starłam mu ćwiartkę jabłka i dałam ( jakieś 3 łyżeczki). Wcinał jak małpa kit. Uśmiałam się z niego, bo tak fajnie buziom memlał. Zobaczymy czy coś się bedzie działo. W sumie zostało 10 dni do 4 miesięcy więc pozwoliłam sobie na mała próbę. Tym bardziej ,że jakiś marudny dzisiaj był , więc chciałam go czymś zając- I udało się.
Lenka- ach, wpomnień czar. Pięknie wyglądaliście.
Ewuś- bardzo się cieszę ze szczęśliwego obrotu sprawy. Mam nadzieję,że choc po części uda Wam się nadrobic stracony czas.
Gosia- Bardzo się cieszę,że Majusia ma dobre wyniki i jest ok
Zapomniałam co jeszcze miałam odpisac Muszę cofnąc się o pare stron.
Kasiula1982
Mojej znajomej synek też nie przybierał na wadze. Rozwijał się super, był bardzo żywym dzieckiem. karmiła piersią i nie przybierał na wadze.
Okazalo się, że bardzo często ulewał - mial refluks. Pomogły leki.
Czy twój synek tez ulewa???
wcześniej bardzo dużo ulewał, teraz zależy od dnia i od tego ile pochłonie z cyca i butli, zobaczę jak pójdzie, pozamieniałam mu smoczki w butlach na 1 Aventu i jak na razie pije cyca a potem butlę, zauważyłam, że opróżnienie butli trwa dużo dłużej niż jak miał smoczek 2 czy 3, więc może zmiana smoczka pomoże, jak nie to nie będę walczyła z wiatrakami, tylko powoli przejdę na mm
Kajdusia- papryczki zrobione, zjedzone mniammmmmmm miało byc na dwa dni na obiad, ale mąż gościom rozczęstował i muszę jutro znów gotować a jak kiedys będę w Bydgoszczy to Cię nawiedzimy, my sobie przy kawce poplotkujemy a B. szafki podokręca
jutro teściowa nas nawiedza wróciłą z Paryża i urodziny B jutro będzie świętować, wiecie jak się cieszę ..............
za to z dobrych wieści- Fifi w obu bioderkach IA nie ma konieczności dalszych kontroli:-) za to mi powiedział ten ortopeda, że IIA u dziecka, które ma 6 tyg to jest dysplazja i na pewno nie jest to normalny stan, a ponieważ nie dostaliśmy wtedy wydruku to on nie będzie decydował czy się samo cudownie naprawiło czy po prostu wtedy sie gość pomylił, ja tam się cieszę, że teraz IA jest :-) i nie mam zamiaru sie wnerwiać na konowała u którego byliśmy poprzednio, kontrolę na nFZ w listopadzie sobie zatem odpuszczam
Ewuś- trzymam kciuki, aby sie ułożyło wierzysz w to co mówi wróżka?
Milka26
Alusia tak jak pisza dziewczyny to zadne blache problemy zostajesz sama z 2 naprawde malych dzieci !! ktos musi Ci pomoc bo sie wykonczysz albo naprawde wpadniesz w depreche moze jesli czujesz ze to juz za dlugo i nie jest to do konca u Ciebie normalne odwiedz lekarza i pogadaj. A zlobek dla straszego dziecka wchodzi w rachube byloby Ci ciut lepiej troche mniej obowiazkow w ciagu dnia . dziecko ktore ledwie skonczylo rok to naprawde wymaga uwagi
Lena piekna panna mloda z Ciebie i ajkie sloneczko na fotkach )
Kasia gratuluje zdrowych bioderek
A ja przed chwila wyjelam ciacho z piekarnika jutro ja swietuje. Usmialam sie jak maz opowiadal o kupowaniu dla mnie prezentu byl z Olafem i zatrudnili ekspedientki do pomocy, ktore nie mogly oderwac oczu od Ola i prowadzily z nim ostre dyskusje nawet im sie Erciem chwalil. Maly dzolero mi rosnie Olaf obiecal tacie dotrzymac tajemnice o prezencie do jutra, ale wpadl do mieszkania zaslonil soba drzwi i pyta czy widzisz tam O na rozwej reklamowce ?? tak wiec wiem ze to ze sklepu na O ) i ze prezenty beda 3 od kazdego z chlopakow po jednym
Lena piekna panna mloda z Ciebie i ajkie sloneczko na fotkach )
Kasia gratuluje zdrowych bioderek
A ja przed chwila wyjelam ciacho z piekarnika jutro ja swietuje. Usmialam sie jak maz opowiadal o kupowaniu dla mnie prezentu byl z Olafem i zatrudnili ekspedientki do pomocy, ktore nie mogly oderwac oczu od Ola i prowadzily z nim ostre dyskusje nawet im sie Erciem chwalil. Maly dzolero mi rosnie Olaf obiecal tacie dotrzymac tajemnice o prezencie do jutra, ale wpadl do mieszkania zaslonil soba drzwi i pyta czy widzisz tam O na rozwej reklamowce ?? tak wiec wiem ze to ze sklepu na O ) i ze prezenty beda 3 od kazdego z chlopakow po jednym
Dzień doberek,
w końcu dzisiaj zapowiada się na ładniejsza pogoda:-):-)
katarzynajanicka - super, że z bioderkami wszystko ok
Milka i avena - Sto lat, sto lat!!!
kreatorka - przypomniało mi się, że miałam się zapytać, na jaki kierunek studiów chcesz pójść?
w końcu dzisiaj zapowiada się na ładniejsza pogoda:-):-)
katarzynajanicka - super, że z bioderkami wszystko ok
Milka i avena - Sto lat, sto lat!!!
kreatorka - przypomniało mi się, że miałam się zapytać, na jaki kierunek studiów chcesz pójść?
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Witam :-) u nas pogoda nadal paskudna niestety :-( biorę sie za pakowanie rzeczy w końcu sie na podium załapałam ha DRUGA ;-)
gosiagro - ja idę na pedagogikę, tradycja rodzinna cała rodzina do kilku pokoleń wstecz to nauczyciele, więc ja sie nie wyłamuję :-)
gosiagro - ja idę na pedagogikę, tradycja rodzinna cała rodzina do kilku pokoleń wstecz to nauczyciele, więc ja sie nie wyłamuję :-)
Kasiula1982
TRZECIA
MILKA Wspaniałości i Sto LAt
u nas za oknem tez słoneczko spacerek będzie
MILKA Wspaniałości i Sto LAt
u nas za oknem tez słoneczko spacerek będzie
reklama
emalia82
Witam, witam. dRUGA!!!!!!:-)
Jasiek z rana przywitał mnie zielonkawą ku...Chyba coś mu zaszkodziło. Dzisiaj kurier przywozi mi internet TP i od jutra bedzie działał W końcu będę mogła szybko wszystko sprawdzic, bo tem iPlus to porażka.
Miłego dzionka.
MILKO I AVENKO, SAMYCH RADOŚCI I UŚMIECHÓW. ŻYJCIE NAM STO LAT!!!!
Kasiu, rewelka ,że z bioderkami ok.
Jasiek z rana przywitał mnie zielonkawą ku...Chyba coś mu zaszkodziło. Dzisiaj kurier przywozi mi internet TP i od jutra bedzie działał W końcu będę mogła szybko wszystko sprawdzic, bo tem iPlus to porażka.
Miłego dzionka.
Ostatnia edycja: