Łukaszek zasnął, dzisiaj był w miarę grzeczny więc odetchnęłam z ulgą.
Dziewczyny czy to normalne, że trzymiesięczne dziecko budzi się w nocy co dwie godziny????? Bo mój Łukasz tak od jakiegoś czasu ma i nie wiem czy to norma czy można zapytać się lekarza.
eagle- każda nowa umiejętność naszych pociech daje mamusiom tyle radości
) gratuluję Tomaszkowi nowego odkrycia
)
perfecta dziękuję- jeśli to skok to mój Łukasz musiałby mieć ciągle od dłuuugiego już czasu
(( bo maruderek (wczoraj przeszedł samego siebiea) i noce są beznadziejne
kasiu- cieszę się, że Filipek zjadł Twoje mleczko, oby tak dalej. Może jednak zabieg będzie niepotrzebny, oby!
Jakie ciasto zrobiłaś???Jestem strasznym obżartuchem więc bardzo interesują mnie wszelkie słodkości
))
gosiagro- cieszę się, ze pobranie krwi poszło sprawnie i trzymam kciuki za świetne wyniki!!!!
emalia- Jasiu niesamowity! jęzorek śliczny
)
ewela- nie mam pojęcia co podaje się na kaszel, biedny Tomuś, życzę szybkiego pozbycia się kaszlu
lena, mój Łukasz w domu ma jedną drzemkę góra pół godziny i cały czas trzeba go zabawiać, sam rzadko kiedy pobawi się i jeśli już to bardzo krótko, nie mam chwili dla siebie, kawę zawsze duszkiem piję i zimną, czasami już myślę sobie że jestem jakąś straszną matką, bo już mi się nie chce nim zajmować, nie mam sił poporostu
(((\
ola-fasola- współczuję problemów z pracownikiem
(( mam nadzieję, że wszystko się szybko ułoży
napewno ciężko pogodzić macierzyństwo, tym bardziej że to jeszcze maleństwo, z prowadzeniem własnej działalności. Dasz radę!!!
yoshe- gratulacje dla Hubercika!!!!super
agast cieszę się że zwrócili pieniążki, przypomnij mi czy to była karta płatnicza czy kredytowa???
milka- co to za łobuz podrapał oko
(((( nie wyrośnie ofiara napewno!!!
))))dobrze, ze synek nie jest agresywny, tyle teraz przemocy wszędzie
( a Łukaszek tak jak pisałam dzisiaj w miarę grzeczny, czuję sie o wiele bardziej wypoczęta, wczoraj miałam wszystkiego i wszystkich dosyć
"lecę" oddać głosy
))