reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej,
u nas też pada, zimno, szaro-buro i ponuro :(
Za nami niespokojna noc, Natan budził się co 2 godz chyba go brzuszek bolał bo bardzo się wyginał i prężył. Na kolację zjadłam flądre smażoną na głębokim oleju i może to od tego :(

gosiagro trzymam kciuki za męża

reklama
Dzień dobry!

a u nas pada:-( szaro, buro i ponuro:-( mąż ma dzisiaj kolejna tomografie, trzymajcie kciuki!!

cześc dziewczyny :)

Trzymam mocno kciuki za męża :)

Napisałam długiego posta i zniknął :( :(

Długo mnie nie było na bb i postanowiłam że nie odzezwę sie dopuki nie nadrobię wszytskich stron. Trzy dni nadrabialam ale udalo się. Oczywiście nie jestem w stanie napisać każdej z osobna ale cieszę się że dzieciaczki tak pięknie się rozwijaja a tym z katarkiem i innymi dolegliwościami dużo zdrówka życzę.

Oglądałam zdjęcia z chrzcin- przepięknie wyglądały nasze kochane czerwcowe dzieci i ich mamusie oczywiście też :)

Lencja- twojaj kormelka to prawdziwa księzniczka :)

Kasiajanicka- kasiu wiem że stresuje cię ta cala sytuacja z karmieniem Filipka ale moim zdaniem najważniejsze jest to aby synek się najadał a to czy naturanym mlekiem czy modyfikowanym to juz moim zdaniem mniej istostna sprawa. Mialam podobnie z Ignasiem (za którko ssał z piersi i poprostu się nie najadał). Jak spróbował butelkę to do piersi juz był niechętny (wyginał się, prężył, plakal). W końcu odpuściłam i sciągałam laktatorem ale po 4 tygoniach skończyło się i Ignaś od miesiąca jest juz tylko na modyfikowanym. Tez dziwnie się z tym czułam ale widzę że on jest szczesliwy, radosny i zdrowy :) Oczywiście każde dziecko jest inne i możliwe że u Filipka to chwilowy bunt i trzymam za kto kciuki ale nawet jesli nie to przez 3 miesiące pił cały czas naturalne mleczko więc to juz bardzo dużo :).

Muszę sie pochwalić że Ignaś od kilku dni przesypia caęł noce (dziś spał do 7:15) i oby już mu tak zostało :) :)

Byliśmy ostatnio w Toruniu ale niestety nie udało nam się spotkać z Izą, Jolą i Kasią oraz Tymonkiem, Kormelką i Filipkiem ale mam nadzieję że następnym razem się uda.

Ignaś codziennie ma ranna drzemkę (od 9 do 10) więc idę zrobić sobie kawkę :)

witam się i ja :)
u nas też pogoda do du
wczoraj wykorzystaliśmy słoneczko do konca :)
udalo nam się już doklepać na 100% salę na chrzciny więc jestem straszne zadowolona.
jeździliśmy wczoraj za ubrankiem do chrztu i normalnie mnie osłabiło. ceny od 200 sie u nas zaczynają :( czy wy tez tyle płaciłyście? to jakas paranoja na kilka godzin tyle kasy :(
do tego tak jak wcześniej pisalam maja już nie przesypia nocy i tak jej chyba zostanie :( jedyny plus to ze nie budzi sie z płaczem, daje znać o sobie śpiewajac i bawiąć sie a raczej stukajac zabawkami przyczepionymi do łóżeczka
pół nocy nie spałam, bolała mnie głowa, usnęłam z bólem, obudziałam sie z bólem teraz przeszło, mam nadzieję że na stałe

kasu trzymam kciuki za cycowanie
gosiagro trzymam kciuki
lencja śliczna córa
mi mi bedziesz miała

reklama
Do góry