reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hefi gratuluje zakupu. To Wy mieliscie wypadek i propblemy z ubezpieczalnia ?? jesli tak to jak sie skonczylo

tak my... jeszcze się nie skończyło :/ wysłaliśmy pismo napisane przez prawniczke i czekamy na odpowiedź, teoretycznie do piątku mieli czas więc dzisiaj mam nadzieje że dotrze do nas pocztą. Auto kupiliśmy bo się nawet fajne trafiło i w fajnej cenie - a że męża babcia dała nam trochę pieniążków i mama mojego męża pożyczyła nam też kasę to jakoś się uzbierało że mogliśmy przed sprzedażą tego wraku kupić inne... Poza tym jeździliśmy autem pożyczonym od znajomych już miesiąc i mi głupio już było mimo że to auto nie było im potrzebne tak bardzo - nie lubie pożyczać rzeczy od ludzi.

Dzień dobry!

a u nas pada:-( szaro, buro i ponuro:-( mąż ma dzisiaj kolejna tomografie, trzymajcie kciuki!!

kciuki zaciśnięte, powodzenia...

Co do pogody to masakra :/
Wychodzicie na spacery w taką pluchę? bo my wczoraj sobie odpuściliśmy spacer, ale tak bez sensu siedzieć w domu...

reklama
super, napisałam posta, nacisnełam wyślij i ni ma

Gosia- trzymam kciuki, co dolega mężowi? będzie dobrze

u nas tez szaro-buro i deszczowo

na szczęście rano o 6 Fifi zassał cyca i mam nadzieję, że nie powtórzy wczorajszej akcji.........

kuzwa napislam sie i jakis error wyskoczył wrrr

zdjecie robione u pseudo tesciowej :/ cała podniecona wczoraj latała .
A ja dzisiaj musze sie umowic do dentysty i kuzwa ciekawe ile fors tam wydam ,bo cos czuje,ze ten korzen to do kastracji no zajebiscie poprostu szczerbata i o z przodu nic tylko skakac ze szczescia ,szkoda,ze te implanty takie drogie w cholere sa ,bo bym sobie strzelila takiego . A któras z was ma załozona koronke albo mostek ?

Gosiagro - trzymam kciuki
U nas pochmurno, narazie nie pada, ale na słońce też nie ma co liczyć.
A ja próbuję pobrać mocz...Iga się wierci, wierzga, już połowa woreczka odklejona, ale sikać nie ma kto :-)

hej,
u nas też pada, zimno, szaro-buro i ponuro.
Za nami niespokojna noc, Natuś budził się co 2 godziny, chyba go brzuszek bolał bo bardzo się wyginał i prężył. Na kolację zjadłam flądre smażoną na głębokim oleju i może to od tego :(

gosiagro trzymam kciuki za męża

reklama
gosiu trzymam kciuki!! a jak wyszły badania krwi Majusi na m.in tarczycę?

my wczoraj skorzystaliśmy z ostatniego słonecznego dnia i zrobiliśmy pożegnalnego grilla :) ale sie objadłam :)

dziewczyny jak będę na wychowawczym to będę ubezpieczona?

Do góry