reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

komu kaweczkę?:-)
Ja też się piszę!!!Starczy Ci kawy???:-);-)

U nas niedziela też zaczeła się wcześnie:baffled::sorry2: no ale to już chyba kwestia przyzwyczajenia:blink:

Siostra dzisiaj do mnie przyjeżdża z rodzinką więc mało mnie będzie...

Miłej niedzieli życzę dla wszystkich:tak:;-)

reklama
witam sie i ja :) chłopy jeszcze śpią :p
rozmawiałam z pediatrą, powoli mam odstawiać mm, wczoraj podałam 3 razy, mały wypił 50, 50 i przed snam 100 ml, dziś rano podałam moje odciągnięte to wypił 30 ml tyllko, więc jest coraz lepiej

jeśli chodzi o miejsce do przewijania na starówce w Toruniu to chyba nie ma specjalnego, w Copernicusie jest i pokój mamy z dzieckiem i przewijalnia w H&M

jak się będzie umawiały na specerek to dajcie znać, pójdziemy z Wami, tylko, że od środy co dzień lekarz: ortopeda, chirurg, por laktacyjna, ale mam nadzieję, że uda się umówić na kawkę :)

zmykam pod prysznic :) miłej niedzieli :)

Lencja, Kasia na spacerek sie pisze tylko skonczy sie korowod gosci, niedlugo brat z dziecmi przyjezdza to na tydzien bede wylaczona z neta ale zstaje do konca pazdz wiec uda sie spotkac na pewno

ja piję ricorette i mi smakuje

nigdy nie byłam kawoszką,w pracy potrafiłam wypić góra jedną kawę a jak miałam wolne to nie piłam kawy, teraz też nie codziennie, raczej herbaciara ze mnie:)))

Łukaszek zrobił sobie drzemkę a ja się szykuję na spacerek żebyjakoś wyglądać, pogoda coraz ładniejsza się robi

witam sie i ja :) chłopy jeszcze śpią :p
rozmawiałam z pediatrą, powoli mam odstawiać mm, wczoraj podałam 3 razy, mały wypił 50, 50 i przed snam 100 ml, dziś rano podałam moje odciągnięte to wypił 30 ml tyllko, więc jest coraz lepiej

jeśli chodzi o miejsce do przewijania na starówce w Toruniu to chyba nie ma specjalnego, w Copernicusie jest i pokój mamy z dzieckiem i przewijalnia w H&M

jak się będzie umawiały na specerek to dajcie znać, pójdziemy z Wami, tylko, że od środy co dzień lekarz: ortopeda, chirurg, por laktacyjna, ale mam nadzieję, że uda się umówić na kawkę :)

zmykam pod prysznic :) miłej niedzieli :)
o to śpichy pięknie pospały
ja piję ricorette i mi smakuje

nigdy nie byłam kawoszką,w pracy potrafiłam wypić góra jedną kawę a jak miałam wolne to nie piłam kawy, teraz też nie codziennie, raczej herbaciara ze mnie:)))

Łukaszek zrobił sobie drzemkę a ja się szykuję na spacerek żebyjakoś wyglądać, pogoda coraz ładniejsza się robi
a ja nawet nie mam ochoty na żaden spacer dzisiaj i mogłoby zacząć padać tak jak rano to miałabym świetna wymówkę żeby nigdzie nie wychodzić, ale Wam oczywiście życzę dużo słoneczka na spacerku

jak Asia pojdzie spać to może zrobię sobie sesje z żelazkiem

agast ja pierdziele,jaki pech. To przypomnij gdzie wypłacałas ostatnio pieniadze w jakim bankomacie i zgłos to :szok:. Ja nie wypłacam szczerze w bankomatach wogole.

kalwa o ja mam to samo,pamietasz mojego szpiega i ,ze mi tez dogadywala w tym temacie, teraz jak byla u mnie to wogole tematu nie miałysmy do rozmowy :dry: i jakos sie dziwnie czułam w jej towarzystwie , szczerze to myslalam tylko,kiedy pojedzie do domu :shocked2:Jeszcze mnie ***** oskarzyła,ze plotkuje o niej :dry:szczyt hamstwa:confused: i juz wiem ,ze nigdy nie bedzie tak jak kiedys, zero zaufania do jej osoby.

karo85 ,ale twoja malutka to smieszka mała :-)

Eliza_eM moj tez sie nie przekreca, spokojnie nadrobią nasze maluszki wszystko:happy2:

Perfecta ja juz zmienilam na 2 smoczek :-p

A moj dzinks to ma jakies ciezkie noce ostatnio, dzis w nocy tak pobudka o 2 wiec dałam mu herbatke, potem pobutka o 4 no to mleko i spal do 9:22 ,a ja jestem niewyspana :szok:.

Wogóle jaki pech mnie wczoraj złapał po zjedzeniu cukierkow :-:)-:)-( złamał mi sie się ząb 3 z przodu u góry :-:)-:)-:)wściekła/y: i mysle sobie,ze sie da zrobic cos z nim o zaczal mnie tak ten korzen napierdzielac,ze sie boje ajgorszego i wogole jak ja wyglądam :-:)-:)no:, ryczec sie chce na to zycie :-(

Jeszcze mojemu sie zachciało jechac do tej pseudo tesciowej :dry::dry::dry:kurfa jak ja się ciesze,ze tam jade no :baffled::baffled:

reklama
Do góry