reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Anecznik za obronę trzymam kciuksasy jutro:) i kopniak na szczęście od Filipka :)

byłam na mieście z przyszła bratową, objadłam się i opiłam słodkości :) Toruń za pół ceny :) fajna taka akcja :) a do tego dokupiłam (już nie za pół ceny) korale x2

wczoraj spotkałam kumepelę, miała termin na 10.10 i mówi, że mam jej do teściów nie chce puścić, bo się boi, że zacznie na wiosce rodzić, ale jednak się uparła i pojechała, a dziś sms, że właśnie urodziła córeczkę :) mała ułożona pośladkowo więc było cięcie, ale skubana długa jest bo ma aż 60 cm :) w ogóle to miała laska fajnie, bo odeszły wody, pojechała na IP, zrobili USG okazało się, że ułożenie pośladkowe więc cc, dla mnie sytuacja wymarzona, bo się nie namęczyła laska, a ja najpierw od 6:30 do 20:00 sn a potem cc- 2w1 :p

już się nie mogę doczekac, aż pójdę w odwiedziny i zobacze małego bąbelka :)

reklama
anecznik kciuki mocno zaciśnięte!!!

lena może faktycznie ta gorączka na ząbki, a może coś w powietrzu wisi bo mojej siostry mała (7m-cy) też jeden dzień gorączkowała

hefi gratuluje zakupu autka, oby się dobrze sprawował :)

a u nas dzień spokojny choć Natuś troszkę marudny, chyba jeszcze odczuwa podróż i nie wbił się w rytm dnia codziennego, najlepiej czuje się w domu, dzisiaj byliśmy u moich rodziców na obiedzie a tam cała rodzinka, siorki z dziećmi, hałas i mały troszkę źle to zniósł ale w domku już jest ok :)
a to my nad morzem :) IMG_0445.jpgIMG_0415.jpgIMG_0302.jpg

NADIKA super wyglądacie;)Zazdroszczę Wam smoków bo moja dalej nie chce!!
ANECZNIK trzymam kciukasy razem z Gają;)
HEFI to teraz na spokojnie wpadniecie na kawkę nowym bumem;)
KATARZYNA pamiętam jak pisałyśmy smsy:)
Ciekawe czy któraś z czerwcówek 2010 urodzi w czerwcu 2011;)

Dziewczyny, zaraz zwymiotuje z tego stresu :-( gorzej mnie mdli niż w pierwszym trymestrze, ciekawe co będzie kiedy już będę siedzieć przed komisją skoro już na samą myśl o tym tak się czuje.
Dzięki za kciukasy, potrzebny mi każdy rodzaj szczęścia.
Idę spać o 3 wstaje.

Dziewczyny, zaraz zwymiotuje z tego stresu :-( gorzej mnie mdli niż w pierwszym trymestrze, ciekawe co będzie kiedy już będę siedzieć przed komisją skoro już na samą myśl o tym tak się czuje.
Dzięki za kciukasy, potrzebny mi każdy rodzaj szczęścia.
Idę spać o 3 wstaje.
Pamiętam swoją obrone;)Będzie ok myśl pozytywnie;)

NADIKA super wyglądacie;)Zazdroszczę Wam smoków bo moja dalej nie chce!!
ANECZNIK trzymam kciukasy razem z Gają;)
HEFI to teraz na spokojnie wpadniecie na kawkę nowym bumem;)
KATARZYNA pamiętam jak pisałyśmy smsy:)
Ciekawe czy któraś z czerwcówek 2010 urodzi w czerwcu 2011;)

Lena
ja tez pamiętam :) i niestety ty się szybciej uwinęłaś niż ja :p ja następnej ciąży w ogóle nie planuje, albo mi się myślenie zmieni albo będe w ciąży z wpady :p ale lepiej, żebym nie był wcale :) mój Filuś mi wystarczy :)
a jak bys smoka w swoi8m mleczku zamoczyła i dała Gaji? może by załapała?

Lena
ja tez pamiętam :) i niestety ty się szybciej uwinęłaś niż ja :p ja następnej ciąży w ogóle nie planuje, albo mi się myślenie zmieni albo będe w ciąży z wpady :p ale lepiej, żebym nie był wcale :) mój Filuś mi wystarczy :)
a jak bys smoka w swoi8m mleczku zamoczyła i dała Gaji? może by załapała?

Kochana tak robiłam ale to tylko na chwilkę;(Ja też nie chcę wiecej dzieci;)

reklama
Do góry