reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dzień dobry
trzecia.... mój smok żarłok także zaliczył pobudkę o 5.40 dostał cyca i pospaliśmy prawie do 8 bo nas Asia obudziła:-D

lecę na lekturkę wczorajszą

komu kaweczkę?:-)

trzecia?
dzis Jas postanowil wstac o 6:30 i juz nie spac wiec siedze i czekam az ktos jeszcze wstanie
chociaz to mile chwile z kubkiem zielonej herbaty, troche spokoju

Koriander zamykaja Aniola, wczoraj ostatnia impreza byla:-:)-:)-(

edit: pytałam Was o pomysł na prezent na pierwsze urodzinki, macie jakieś?? Bo nam to za bardzo nic do głowy nie przychodzi :( To pytanie szczególnie do tych z Was, które mają już nieco starsze dzieci, które miały już swoje pierwsze urodzinki... Ale oczywiście będę za wszelakie sugestie wdzięczna:)
ja rok temu mojej chrzesnicy kupilam wlasnie konika na biegunach ale doczytalam ze juz maja
moze takie cos:

sa tez wersje dla dziewczynek, np z hello kitty

edit: wcielo mi pol posta

Perfecta ja juz zmienilam smoka na 2, tylko do wodz i herbatki podaje 1

Kasia Janicka wiec robisz jak ci radzilam? wazne zeby oproznial piersi po nocy to lepiej bedzie pokarm narastal

Dziewczyny z Torunia, gdzie na starowce mozna przewinac malucha? wczoraj robilam to przy przymierzalniach w C&A na dziale dzieciecym

eagle ja poprosze, z mleczkiem i bez cukru

Ostatnia edycja:
Ja się na kawunię piszę :tak:
Dzień dobry:-) Ale macie godziny wstawania w niedzielę! Gdyby nie to, że muszę za niedługo do pracy zmykać to pewnie bym się na drugi boczek przekręciła i spała dalej. Kornelka wróciła do rytmu budzenia się około 3 nad ranem, a było już kilka nocek, że spała do 6... Dziś pobudka o 3, potem o 7 prawie godzinę gadała i wreszcie przed chwilką usnęła :happy:
Wczoraj wieczorem rozprawiliśmy się z problemem prezentu na roczek dla chrześniaka, postanowiliśmy podarować mu Krzesełko uczydełko - mam nadzieję, że będzie z niego zadowolony. Fisher Price Krzesełko Uczydełko K0433 - opis, informacje, dane techniczne produktu
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,

u mnie pobudka podobnie jak u was o 6, jedzonko, 40 minut gadania i z powrotem spanie do 8:-D

koriander - a z jakiej okazji ten wywiad?
karo - dzięki za polecenia nawilżacza, zdecydowałam się na ten model:tak:
nadika - fajnie, że wakacje się udały no i pogoda dopisała:tak:
avena - u mnie dzisiaj 4 dzień A6W przede mną, ale tez mam zakwasy:szok:
Perfecta - ja używam już 3 chyba od momentu jak mała skończyła 3 m-ce

Klementinka - nie pomogę Ci z miejscami do przewijania na starówce bo jakoś się póki co tak składało, że nie miałam takiej potrzeby... Jednak nie kojarzę za bardzo takich miejsc... Pomysł z C&A dobry, w razie potrzeby do wykorzystania. No a z Aniołem to porażka, z tego co wiem to zamykaj go ponieważ niedawno dyrektor muzeum zaśpiewał sobie bajecznie wysoki czynsz za lokal (20 tys/m-c) i po prostu nie dają rady:szok:. Trudno sobie wyobrazić, że nie będzie można pójść pod Anioła...
A Ty do kiedy w Toruniu jesteś??? Może jakiś spacerek z wózeczkami ???
Gosiagro - ja już czwarty dzień A6W mam za sobą, zaczęłam od tego poranek... Zakwasów w sumie nie mam, ale może to dlatego, że teraz sporo pływam i te mięśnie mam wyćwiczone.

witam !znowu to samo naprodukowałam się i wcięło mi posta brrrrrrrrrrrrrrr
nie dość że mały dzisiaj dał popalić to jeszcze to ale mam nadzieję że dzień będzie lepszy
mały marudził od 2 a o 4 to juz na maksa awantura ale właśnie zasypia więc mogę trochę posiedzieć przy lapku pokarzę wam najnowsze zdjęcia wczorajsze przy kaszce i dzisiejsze nowy folder(2) 001 [800x600].jpgnowy folder(2) 003 [800x600].jpg

reklama
ech chwilkę mi zeszło bo żarłok się upominał o cyca:-)
ita85 dobrze że wyjazd się udał o ile można tak powiedzieć i opiekunka się sprawdziła
aqq, Ania. dużo zdrówka dla Was dziewczyny i dla malenstw
kalwa oj to nieciekawa sytuacja tym bardziej że mężowie sie kumpluja, ale ja też taka pamiętliwa jestem i jak ktos mi coś zawini to długo to noszę w sobie
MagdaM piękna kolekcja kasztanków, my nie mamy aż tyle a ja i tak ostatnio robiłam ich selekcję z Asią i część która sie brzydko pomarszczyła wyrzuciłyśmy
iiwka ja nie mam konta na nk więc nie oglądnę ale pewnie starszy synek zadowolony
Lencja nasza Asia rok temu dostała Szczeniaczka Uczniaczka a od rodziny kasę
moze jakiś rowerek, mega duży zestaw klocków lub poprostu zapytajcie rodziców
edit: o już doczytałam że zdecydowaliście się
lenadtr najlepszości dla Gai
agast22 czytałam na fb to straszne, ja też bardzo często płace kartą ech...i jeszcze te przygody z allegro
wczoraj chyba jakiś fatalny dzień był dla większości
koriander przyłącze się do pytania z jakiej okazji ten wywiad?
karo85 piękna łobuziara :-)
nadika super że wyjazd się udał
avena u mnie jakoś brak większej motywacji:tak::-) niby coś tam robię ale....
Milka26 ja nie byłam ale miałam takie plany jak Asia była mniejsza i ....jakoś tak się nie udało:-)
izia piękne fotki
Perfecta dziękuję, też od prawie dwóch lat prenumeruję:-)
i choć gazetka lezy i czeka na lepszy czas do poczytania to ten artykuł czytałam i nawet z moim śmialiśmy się że jak dla nas to bardzo na czasie:-)
pisałam juz że wczoraj jakiś sądny dzień był, dużo dziewczyn rozpoczęło dzień od kłótni a my dla odmiany tak skończyliśmy sobotę, efekt taki że zamiast miłego wieczoru z Asią po 20 byłyśmy w łóżku a mój oglądał mecze, a dziś już pracy od rana siedzi, a jakby tego było mało to swoje dołożyła teściowa, ech...nawet nie chce mi się pisać jakie pie....ły wymyśliła znowu ale juz miałam jej ochotę powiedzieć że tak Tomus cudownie odzyskał słuch i zaczął całymi zdaniami mówić do nas;-) to mozecie sobie wyobrazić jak mi zalazła za skórę

to sobie pomarudziłam przy okazji, ale od razu o wiele lepiej mi się zrobiło:-D

obiecana kaweczka

Zobacz załącznik 286856

Do góry