ech chwilkę mi zeszło bo żarłok się upominał o cyca:-)
ita85 dobrze że wyjazd się udał o ile można tak powiedzieć i opiekunka się sprawdziła
aqq, Ania. dużo zdrówka dla Was dziewczyny i dla malenstw
kalwa oj to nieciekawa sytuacja tym bardziej że mężowie sie kumpluja, ale ja też taka pamiętliwa jestem i jak ktos mi coś zawini to długo to noszę w sobie
MagdaM piękna kolekcja kasztanków, my nie mamy aż tyle a ja i tak ostatnio robiłam ich selekcję z Asią i część która sie brzydko pomarszczyła wyrzuciłyśmy
iiwka ja nie mam konta na nk więc nie oglądnę ale pewnie starszy synek zadowolony
Lencja nasza Asia rok temu dostała Szczeniaczka Uczniaczka a od rodziny kasę
moze jakiś rowerek, mega duży zestaw klocków lub poprostu zapytajcie rodziców
edit: o już doczytałam że zdecydowaliście się
lenadtr najlepszości dla Gai
agast22 czytałam na fb to straszne, ja też bardzo często płace kartą ech...i jeszcze te przygody z allegro
wczoraj chyba jakiś fatalny dzień był dla większości
koriander przyłącze się do pytania z jakiej okazji ten wywiad?
karo85 piękna łobuziara :-)
nadika super że wyjazd się udał
avena u mnie jakoś brak większej motywacji
:-) niby coś tam robię ale....
Milka26 ja nie byłam ale miałam takie plany jak Asia była mniejsza i ....jakoś tak się nie udało:-)
izia piękne fotki
Perfecta dziękuję, też od prawie dwóch lat prenumeruję:-)
i choć gazetka lezy i czeka na lepszy czas do poczytania to ten artykuł czytałam i nawet z moim śmialiśmy się że jak dla nas to bardzo na czasie:-)
pisałam juz że wczoraj jakiś sądny dzień był, dużo dziewczyn rozpoczęło dzień od kłótni a my dla odmiany tak skończyliśmy sobotę, efekt taki że zamiast miłego wieczoru z Asią po 20 byłyśmy w łóżku a mój oglądał mecze, a dziś już pracy od rana siedzi, a jakby tego było mało to swoje dołożyła teściowa, ech...nawet nie chce mi się pisać jakie pie....ły wymyśliła znowu ale juz miałam jej ochotę powiedzieć że tak Tomus cudownie odzyskał słuch i zaczął całymi zdaniami mówić do nas;-) to mozecie sobie wyobrazić jak mi zalazła za skórę
to sobie pomarudziłam przy okazji, ale od razu o wiele lepiej mi się zrobiło
obiecana kaweczka
Zobacz załącznik 286856