reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja oszaleje, dziś na ważeniu w poradni laktacyjnej wyszło, że Filip ma 6255, czyli 245 w 2 dni przybrał, mm dostał tylko 4 razy więc chyba nie od tego.... sama nie wiem, chyba będe tylko po południu mm po cycu dawać a rano i do południa tylko cyc
bądź tu mądry człowieku

reklama
Nareszcie po pracy można troche poczytać bb:-)
izia-super dzieła skąd takie pomysły na te torty mi by chyba nigdy coś takiego nie wyszło
eagle-1-róża,storczyk,chryzantema zielona 2-róża,hiperykum 3-róża ,hiperykum 4-róża,cala,frezja biała 5-róża ,eustoma fioletowa. Mi podoba się 3 teraz modne takie proste i jeszcze najlepiej z łodygami na wierzchu jak masz jeszcze jekies do rozszyfrowania z czego są to wstawiaj:happy2:
Kochana zazdroszczę Ci na maxa powrotu do pracy!!!
Cobra dawaj na sparing;)
Katarzyna ciesz się ze chce pić bo u mnie dalej lipa!!!;:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
lena-też się ciesze chociarz 4 godzinki z jedną przerwą na karmienie oderwania od obowiązków przy dziecku to już coś

kurcze widać u was moje suwaczki bo u mnie nie niewiem co się z nimi dzieje

ewelinka pięknie dziękuję
jeszcze nie wiem na co się ostatecznie zdecyduję ech chyba Wam tutaj mini ankietę przeprowadzę
a suwaczków nie widać, wczoraj rano jak pisałam zniknął Marysi, popołudniu czy wieczorem pamiętam że były wszystkie a dziś nie ma
może napisz do naszej Pani Mod. Kasiulki_1980 i ona coś zdziała
podobny problem z suwaczkami miała bodajże Emalia82
ja oszaleje, dziś na ważeniu w poradni laktacyjnej wyszło, że Filip ma 6255, czyli 245 w 2 dni przybrał, mm dostał tylko 4 razy więc chyba nie od tego.... sama nie wiem, chyba będe tylko po południu mm po cycu dawać a rano i do południa tylko cyc
bądź tu mądry człowieku
Kasiu a czy Fifi jest ważony cały czas na tej samej wadze czy za każdym razem na innej bo wiesz co waga to i inny cięzar.

Eagle ma racje u nas raz byla roznica 110g na dwoch roznych wagach! A to duzo dla matki ktora ma obsesje na punkcie maloprzybierajacego malucha..

ewelinka je tez nie widze suwaczkow ale na innych watkach niektorym dziewczynom tez zniknely wiec na pewno nie twoja wina :) Pewnie cos tam naprawiaja na serwerach

boze, chyba bym zawalu dostala :szok::szok: A hydraulika nadal nie ma :wściekła/y::wściekła/y:

rzeczywiscie niesamowicie niebieskie te oczka! chyba mu takie zostana, u rodzicow pewnie niebieskie? U Lili srodek zbrazowial smiesznie to wyglada :happy2:

kpi, Lencja nie mam nawilzacza wiec nie pomoge ale chetnie skorzystam z porad i opinii bo nam sie na zime przyda

kpi super ze wyprawa udana i zycze przyjemnego pobytu w Bieszczadach, oj pieknie tam juz teraz pewnie jest ;-) A jakie cwiczenia wykonujecie? Mozesz w skorcie opisac?

będzie trudno słowami opisać ... generalnie chiodzi o to żeby pilnować żeby dziecko trzymać prosto, zeby lezało prosto (nie pozwalac utrwalać nawyku wyginania się)...
np. dzidziuś lezy na pleckach, ja łapie za rączki i nóżki i bujam z lewej na prawą, pilnując żeby dokręcać główkę, albo nóżki na siebie, obie ręce pod głowe dzidziusia i trzymam głowę prościutko ... , lezenie na brzuszku z wałeczkiem z kocyka pod paszkami

bądź tu mądry człowieku

nie powinno wazyc dziecka tak czesto bo takie wahania mogą nastapic bo np. nie zrobił kupki albo zrobił wiecej ...

koriander, eagle - dzięki, na pewno odpoczniemy w górach, mam nadzieję, że jest już kolorowo:)

Ostatnia edycja:
ja miałam suwaczki zestronki alterna tickers i ona mi się też nie wyświetla może tam coś naprawiają albo zlikwidowali strone i suwaki znikły :baffled:jeszcze troche poczekam jak nie to zrobie nowe:happy2:

reklama
Do góry