reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ale piękna pogoda - akurat nie na kalosze:)

Jesteśmy po dłuugim spacerze teraz Kornelka leży na macie i gada z zabawkami :)
Zorganizowaliśmy jej wczoraj kącik zabaw w pokoju, poprzestawialiśmy i udało się wygospodarować kawałek dla niej taki na stałe aby nie trzeba było składać i rozkładać maty, chyba jej się podoba :)
Mam do Was pytanie w kwestii zakupów... Za kilka dni chrześniak mojego W. ma roczek i myślimy nad prezentem dla niego. Chciałabym coś fajnego i coś co nie utrudni życia rodzicom co jest trudnym wyborem, mieszkają w średniej wielkości mieszkaniu z trójką dzieci, mają mnóstwo zabawek, praktycznie wszystkie potrzebne sprzęty - bo to ich trzecia pociecha już.. No i na dodatek handlują zabawkami...

To jedno pytanie i teraz mam drugie - chcemy zagospodarować Nelci kasę z chrzcin - w sumie od kilku osób dostała pieniążki bo powiedzieliśmy co dla niej chcemy kupić..
Rozglądam się za nawilżaczem powietrza - ale takim porządnym , nie takim co będzie mi zostawiał białą maź na wszystkich sprzętach w pokoju... Chciałabym aby się łatwo i dobrze czyścił, w miarę cicho chodził i miał funkcję jonizatora - czy któraś z Was używa i może coś polecić?
I jeszcze jedna poszukiwana rzecz to sokowirówka - macie jakieś typy? Polecacie coś? Albo coś zdecydowanie odradzacie?

reklama
Witajcie, widze ze ruchliwy poranek tu byl :) A ja musze czekac na hydraulika bo nam sie ubikacja zatkala i wszystko plywa :no: A myslalam ze mysz to najgorsze co nas moze spotkac :-D

Maju lepsza wyciekająca woda niż anakonda wyłażąca z toalety:szok::szok::szok: nie wiem czy słyszałaś, ale ostatnio taki przypadek był we Wrocku, kobieta otwiera klapę sedesu a tam wąż!!!

z
30 września Dzień Chłopaka muszę pomyśleć o jakiś prezentach:)

dobrze, że przypomniałaś:tak:, calkowicie zapomniałam

Rozglądam się za nawilżaczem powietrza - ale takim porządnym , nie takim co będzie mi zostawiał białą maź na wszystkich sprzętach w pokoju... Chciałabym aby się łatwo i dobrze czyścił, w miarę cicho chodził i miał funkcję jonizatora - czy któraś z Was używa i może coś polecić?

ostatnio tez zadałam to pytanie, bo też chce kupić, ale odpowiedziała mi tylko Magda M i poleciła ultradźwiękowy

Do góry