reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam i ja:)

Dawno mnie nie było na BB a produkcja pędzi jak szalona ... Może uda mi się później troszkę podczytać ...

Mamy pierwszą podróż za sobą, 250 km przespane w obu kierunkach :), z tym, że w jedną ze stron Mała obudziła się 30 km przed celem na karmienie ... Tak czy inaczej uważam, że to super i trzymam kciuki za następną wyprawę. A to już w niedzielę. Jedziemy na kilka dni w Bieszczady ... to już znacznie dalej, 450 km...
poza tym zdrowa:) i rośnie - waży już 5920 g.
ze względu na układanie sie w odwrócone C byliśmy u rehabilitantki i codziennie ćwiczymy, żeby rozciągnąć prawą stronę - tak więc będzie jeszcze mniej czasu na kompa...

i dołączam do pytania o nawilżacz:)

poza tym jesteśmy po długim cudnym spacerze :), u nas jest super na dworku!

Maju lepsza wyciekająca woda niż anakonda wyłażąca z toalety:szok::szok::szok: nie wiem czy słyszałaś, ale ostatnio taki przypadek był we Wrocku, kobieta otwiera klapę sedesu a tam wąż!!!
boze, chyba bym zawalu dostala :szok::szok: A hydraulika nadal nie ma :wściekła/y::wściekła/y:

rzeczywiscie niesamowicie niebieskie te oczka! chyba mu takie zostana, u rodzicow pewnie niebieskie? U Lili srodek zbrazowial smiesznie to wyglada :happy2:

kpi, Lencja
nie mam nawilzacza wiec nie pomoge ale chetnie skorzystam z porad i opinii bo nam sie na zime przyda

kpi super ze wyprawa udana i zycze przyjemnego pobytu w Bieszczadach, oj pieknie tam juz teraz pewnie jest ;-) A jakie cwiczenia wykonujecie? Mozesz w skorcie opisac?

Zyrafka - Łukaszek to będzie kiedyś łamacz serc, ba już jest:)Jest śliczny

Obejrzałam tylko zdjęcie, popiszę później byłam z małą na usg bioderek Ia z obu stron, nie ma przykurczy więc wsio oki, ale za to mofrolofia taka se;-(a teraz zmykam na spacer. Udanego popołudnia:):):)

witam się popołudniowo
my juz po spacerku i oczywiście po zakupach a jak :tak::-)
teraz Musiu śpi, Asia szaleje a ja odpoczywam na BB
koriander oj to przygody znowu
my ślubujemy 16.października ( 3 tygodnie i 1 dzień) razem z Chrztem Tomusia
a co do bukietu ja też się nie mogę zdecydować, podoba mi sie jeszcze z 10 innych i który wybrać oto jest pytanie? raczej wybiorę jakiś zdecydowany kolor może bordo ale jeszcze nie zdecydowałam sie na 100%
zyraffka super że zakupy udane
i powodzenia na losowaniu, jaki tam z Łukaszka marudek? przystoniak Ci rośnie:-)
Lencja ja nie bardzo pomogę bo się na takich sprzętach nie znam,takimi zakupami zajmuje się mój mąż:tak::-)
kpi23 o to z Natalci mały podróżnik rośnie, udanego kolejnego wyjazdu i pogody
u nas także pogoda piękna:-)

ech...chciałam jeszcze coś popisać ale żarłok wzywa...:-)

dzisiaj sie dowiedzialam ze moja babcia i nie tylko ona karmila swoje dzieciaki kaszka itp jak mialy dwa mc,wszyscy zyja i maja sie dobrze,takze nie widze dramatu z dawaniem 3mc dziecku dwoch lyzeczek czy 3 musu jablkowego. i tak kazdy bedzie robil to co mu sie podoba i uwaza za sluszne.
wg mnie od 2lyzeczk jablka,jeszcze nikt nie umarl.

z pediatrami to tak samo jak z ginekologoami - co inny ,to inne zdanie,a wydaje sie ze dzieci i ciaze sa w zasadzie takie same ;p

generalnie mam ochote komus dzisiaj przywalic,a ze jestem w poznaniu u mamy to mariusz odpada :D:D:D

reklama
Nareszcie po pracy można troche poczytać bb:-)
izia-super dzieła skąd takie pomysły na te torty mi by chyba nigdy coś takiego nie wyszło
eagle-1-róża,storczyk,chryzantema zielona 2-róża,hiperykum 3-róża ,hiperykum 4-róża,cala,frezja biała 5-róża ,eustoma fioletowa. Mi podoba się 3 teraz modne takie proste i jeszcze najlepiej z łodygami na wierzchu jak masz jeszcze jekies do rozszyfrowania z czego są to wstawiaj:happy2:

Do góry