reklama
Liza
Fanka BB :)
witam
dzieki za komplementy moich dzieci
wasze tez sa super
co do sloiczkow ja poki mam pokarm swoj nic nie daje, sloiczki wprowadze w6mies. tak jak to robilm z hanią i danielem.
Moj miki jezdzi juz w spacerówce ale jest w pozycji lezacej takzeuwazam ze jest oki, zreszta cale dnie w niej ni spedza gora1-2h dziennie, czasem mniej, ale w gondoli łobuz mi ryczy jak niewiem
dzieki za komplementy moich dzieci
wasze tez sa super
co do sloiczkow ja poki mam pokarm swoj nic nie daje, sloiczki wprowadze w6mies. tak jak to robilm z hanią i danielem.
Moj miki jezdzi juz w spacerówce ale jest w pozycji lezacej takzeuwazam ze jest oki, zreszta cale dnie w niej ni spedza gora1-2h dziennie, czasem mniej, ale w gondoli łobuz mi ryczy jak niewiem
Załączniki
Ostatnia edycja:
dużo zdrówka dla Jasia, nie będe powtarzać po dziewczynach bo juz udzieliły mnóstwo radWitam przepraszma ze niepoodpisuję nadrobię póżniej
Jasiek dostał kataru Dziewczyny jestem przerażona , (on odwrotnie wesoły i uśmiechniety) Dajcie proszę mi jakieś rady co i jak. Dzwoniłam do naszej doktor kazała podawać sól fijologiczną i Euforbium i odciągac.
Boję się jak cholera , płakać mi się chcę Mam nadzieję że sobie poradzę ...
oby szybko mineło bo z katarem to takim maluszkom źle spać i jeść
juz sobie wyobraziłam te rozmowy z małpką, mój jeszcze pokojowo nastawiony do wszystkiegoDziewczyny czy wasze dzieci tez sie "kloca" z zabawkami? Moja od kilku dni ma jakiegos focha i tak szarpie na macie Malpe za nogi ze je prawie powyrywala, do tego gryzie i warczy na nia jak pies przy czym slini sie jak buldozek wiec chyba potraficie sobie wyobrazic jaki mamy z niej ubaw..No ale skad tyle zlosci
po takiej absytnencji to można się szybko załatwić, ja też sobie obiecuję że kiedyś nadrobię:-)Witajcie,
pogoda tak piękna czekamy aż Maja się obudzi i na spacerek, a ta śpi już ponad 2 godz i jakoś nie widać żeby obudzić się miała
Wczorajszy wieczorek milo spędziliśmy z kolegą zarazem chrzestnym Mai, chłopcy whisky sobie popijali a ja piwkowałam, fajnie tak się spotkać z ludźmi pogadać o innych rzeczach niż tylko dziecko
och właśnie niedawno o Was myślalam jak udało się ten wyjazd zorganizować czy Małgoś przekonała się do butli czy zabraliście kuzynkę ze sobą, ale widzę że okCześć dziewczynki, ależ jestem zabiegana
Wczoraj mielismy koncert w Gdańsku, dziś Piotrek ma urodziny, przyjechała kuzynka z Poznania, wieczorem dojedzie moja mama, posiedzą do końca weekendu, w poniedziałek młody ma imprezę w Familie Parku (taka duuuuża sala zabaw), więc pewnie dopiero od wtorku będę miała znów czas dla Was...
Zawstydziłyście mnie z Weiderem, rzuciłam tu hasło, pierwsza byłam chętna i na tym się skończył mój zapał Ale wstyd A tu czytam, że Wy jednak wszystkie solidne i zawzięte... Obiecuję, że też dziś się za siebie biorę!!!! Razem raźniej...
Lencja- Kornelka piękna! Zdjęcie jak z żurnala, brakuje jej tylko torebeczki
Buziaki dla wszystkich
najlepsze zyczenia dla Piotrusia i udanej zabawy na imprezce
oj kolejny maluszek z katarem, także życzymy dużo zdrówkaDobry dzień!
My po wizycie kontrolnej. Cholera, Witkowy katar (gęsty, z krwią) i kaszel - bez zmian :-( No więc zmiana antybiotyku, zobaczymy. On się tak męczy z tym katarkiem... Ciągle mi fridą wyciągam, ale cholerstwo tak gęste, że wychodzi tylko trochę. W nocy się budzi, bo się normalnie dusi, nie może oddychać. Ech, no... :-/
U nas pogoda piękna, no ale "spacer" był tylko do przychodni.
Dziewczyny martwiące się o wagę - no pewnie, że niektóre dzieci są mniejsze i lżejsze! Jak Wy jesteście drobymi osobami (albo mężowie), to przecież i dzidzia będzie nie największa! Moja chrześnica jest na samym dole siatek centylowych, a jest super zdrową, pogodną, śliczną małą damą! Ja wiem, że lekarze lubią małe pulpety, ale to przecież bez snesu. Żadne dziecko się nie zagłodzi i dopóki nie spada na wadze itp. to jest ok! No przecież Wy to widzicie, drogie mamy :-) Nosy do góry!
PS - Wy tu o alkoholu... Ale bym sie wina napiła... Już zapowiedziałam mężowi, że po karmieniu (w przyszłym roku, he he) uwalę się winem do upadłego Żeby sobie odbić i ciążę, i karmienie! A co! ;-D
zagłosowane a jak mały ślicznie się tam wkomponował, juz niedługo to nasze maluchy będą zaglądały do szaf w celu wykonania "innych" porządkowWitam I ja. Właśnie zupke pichce i mały zasypia więc tylko poproszę Was o głosy w konkursie. Wiem,że mogę na Was liczyć. Później się odezwe i poodpisuje.
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82
brawoLilianka przybrala od zeszlotygodniowej wizyty 140g!
czyli nie ma co sie zalamywac, w tym tygodniu tak, w nastepnym inaczej, wazne ze nasze dzieci sa zdrowe i szczesliwe
śliczna Majeczka i jakie uśmiechy sprzedaje:-)My już po spacerku, pogoda super, porobiliśmy parę zdjęć, aż się pochwale
Zobacz załącznik 286372Zobacz załącznik 286373Zobacz załącznik 286374
kajdusiu- najlepsze życzenia dla Piotrusia!
bakteria - dużo zdrówka dla Witka, biedny się nacierpi:-(
Perfecta - śliczna Zyraffka
ooo...niezła kruszynka a mama ma co dźwigać:-):-)Powiem wam że byłam dzisiaj u położnej żeby mi Kacperka zważyła i wiecie co moja kruszynka waży 7300 w ciągu dwóch tygodni przybrał 600 gram normalnie w szoku jestem
i tak trzymać będzie tylko lepiejprywatna wizyta nastroiła mnie pozytywnie: mam po karmieniu podawać NAN HA, możę lepiej mu podejdzie niż Pepti, mam zapisywać czas karmienia z każdej piersi i ile wypił mm, dwa razy dziennie dzwonie do pediatry ze sprawozdaniem, jak nie będzie problemów z NAnem za ok 2 tyg ważenie, chodzi o to aby nie doprowadzić do zatrzymania przyrostu masy ciała, powiedziała, że Fifi jest dobrze rozwinięty i baaaaaardzo długi i ma tendencje do bardzo smukłej sylwetki
ciekawostka: powiedziała, że dziecko, które mam zimnie dłonie i nosek, a Fifi tak ma, może mieć zaburzony komfort cieplny a przez to odczuwać mniejszy głód, mam nadzieję, że jej strategia nam pomoże i Fif zacznie więcej przybierać
od jutra mam też podawać Cebion multi po 5 kropli dziennie
płaciłam 100 za wizytę, ale warto było: kobieta 2 razy dziennie będzie ze mną rozmawiała, konsultowała, ważenie na oddziale w szpitalu za darmo chyba i ogólnie bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła, jest kompetentna, ma super [podejście i do mamy i dziecka
witajcie !My dzisiaj po szczepieniu Michaś waży 6810 i ma 68 cm był dzielny i nawet specjalnie nie płakał ,ale za to po południu dał nam czadu całe szczęście zasnął i mogę trochę poczytać co u was a i rozmawiałam z panią doktor swoją drogą fajna babka mówiła żeby pomału wprowadzać obiadki i deserki ale z jabłkiem kazała uważać ze względu na ulewania bo może podrażniać żołądek
także gratki za wagę a ten torcik to sama robiłaś?nie chwaliłam sie wam moim dziełemZobacz załącznik 286423
zyraffka i jak dzisiaj nocka? mam nadzieję że Łukaszek dał znowu troche pospać
WIRAN
Fanka BB :)
Super torcik...nie chwaliłam sie wam moim dziełemZobacz załącznik 286423
Powiem szczerze że trochę jestem w szoku jak zobaczyłam Twojego bąbelka na siedząco;-)
Ale śliczny jest;-)
hej hej.pojepalo mnie calkiem i tak z czystej ciekawosci dalam kubulkowi dwie lyzeczki musu jablkowego gerbera...chlera jakie to kwasne ;p a jak mu smakowalo !!
oczywiscie kupa byla po tym raz dwa
probowalam tez marchewki gerbera na sobie - obrzydliwszej rzeczy nigdy nie jadlam... przy tym kalmar i osmiornica to delicja...
JA tu byłam pewna że pewnie nikogo nie będzie a tu taka niespodzianka
U nas kocka koszmar-wstawałam co godzinę jak nie do jednego to do drugiego:--(
Dobrze że zaraz Grzesiek wróci ze służby.
Jutro się wybieram z chłopakami na dni otwarte jednostki,mój m ma stać z kałachem i się ładnie prezentować muszę to zobaczyć
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Produkcja straszna jak ja mam to nadrobić?
Gogiu wyglądacie pięknie!!
kasiu cieszę się że nastrój i podejście do sprawy pozytywne. Dziwne z tymi zimnymi rączkami i noskiem bo mój Łukasz też ciągle tak ma a żarłok z niego- je co dwie godziny albo częściej
iza-tcz Michałek uroczy, świetne fotkisama zrobiłaś tort?
cobra Ty mnie zawsze rozbawisz
eliza- Mikołaj ciekawy świata, co będzie w gondoli leżał jak tam nic nie widaćZ))podziwiam CIę, ja sobie nie daję czasem rady z jednym a tY masz trójkę małych dzieciaczków
eagle- dzisiaj też tylko dwie pobudki więc super, pierwsze usypianie troszkę gorzej- dłużej trwało i był krzyk i branie na ręce ale drugie już było ok.
Dziewczyny jak jest z tą pieluszką mój zakrywa sobie całą buzię i boję się że się udusi, a jak go odkrywam to się budzi i wierci się dopóki sobie twarzy nie zakryje )
ewela mój też lada chwila wyrośnie, muszę go kłaść jak najwyżej żeby się zmieścił w gondoli, szkoda bo w zimie lepiejby było w gondoli na spacerki wychodzić,
ewela mój już prawie wyrósł, jeszcze chwila i nie wiem co zrobię
eagle śliczne bukiety mi najbardziej podoba się ten trzeci)
iza właśnie doczytałam że twoje dzieło- kobieto Ty masz talent, ja raz piekłam tort który wyglądał jak brązowa (przepraszam za słowo) kupa)))))))smakował dobrze ale wygląd przerazający
O właśnie się mały obudził, jeszcze napiszę ze każda mamusia robi jak uwaza- ja wprowadzę słoiczki pod koniec 4 miesiąca
jeszcze chciałam napisać o nowym triku Łukasza- wystawia język i ssie go wystawionego) śmiesznie to wygląda
Gogiu wyglądacie pięknie!!
kasiu cieszę się że nastrój i podejście do sprawy pozytywne. Dziwne z tymi zimnymi rączkami i noskiem bo mój Łukasz też ciągle tak ma a żarłok z niego- je co dwie godziny albo częściej
iza-tcz Michałek uroczy, świetne fotkisama zrobiłaś tort?
cobra Ty mnie zawsze rozbawisz
eliza- Mikołaj ciekawy świata, co będzie w gondoli leżał jak tam nic nie widaćZ))podziwiam CIę, ja sobie nie daję czasem rady z jednym a tY masz trójkę małych dzieciaczków
eagle- dzisiaj też tylko dwie pobudki więc super, pierwsze usypianie troszkę gorzej- dłużej trwało i był krzyk i branie na ręce ale drugie już było ok.
Dziewczyny jak jest z tą pieluszką mój zakrywa sobie całą buzię i boję się że się udusi, a jak go odkrywam to się budzi i wierci się dopóki sobie twarzy nie zakryje )
ewela mój też lada chwila wyrośnie, muszę go kłaść jak najwyżej żeby się zmieścił w gondoli, szkoda bo w zimie lepiejby było w gondoli na spacerki wychodzić,
ewela mój już prawie wyrósł, jeszcze chwila i nie wiem co zrobię
eagle śliczne bukiety mi najbardziej podoba się ten trzeci)
iza właśnie doczytałam że twoje dzieło- kobieto Ty masz talent, ja raz piekłam tort który wyglądał jak brązowa (przepraszam za słowo) kupa)))))))smakował dobrze ale wygląd przerazający
O właśnie się mały obudził, jeszcze napiszę ze każda mamusia robi jak uwaza- ja wprowadzę słoiczki pod koniec 4 miesiąca
jeszcze chciałam napisać o nowym triku Łukasza- wystawia język i ssie go wystawionego) śmiesznie to wygląda