reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej hej.pojepalo mnie calkiem i tak z czystej ciekawosci dalam kubulkowi dwie lyzeczki musu jablkowego gerbera...chlera jakie to kwasne ;p a jak mu smakowalo !!
oczywiscie kupa byla po tym raz dwa :D
probowalam tez marchewki gerbera na sobie - obrzydliwszej rzeczy nigdy nie jadlam... przy tym kalmar i osmiornica to delicja...

reklama
mój zupki nie bardzo chce ale deserki owszem miałam jabłuszko i jabłko z marchewką i marchewka z jagodami są pyszne a mały krzyczy że chce jeszcze tak mu smakuje

gosiagro , Agi78 - slicznie wygladałyscie. Wy i Wasze przeslodkie dziewczynki... Agi tort przesliczny!

Od wczoraj robię razem z mężem Aerobiczną 6 weidera :) Trzymajcie kciuki!
3mam kcuki! to strasznie ciezkie i dlugie,ale efekty jak nie wiem co! Moja mlodsza siostra to robila,jest dosc wysportowana... a bylo jej cieżkawo... ale schudla przy tym i ma piekny brzuszek teraz! ja nawet nie zaczyanm takiego czego...z lozka cieko mi sie czasem podniesc...
ale chodze na aerobic dwa razy w tyg, wracam wykonoczona,ale jest niezle...choc ostatnio przytylam ponad pol kg..;/

A u was tez jest takie cos jak "pogotowie pampersowe" ? Bo tam własnie maja tańsze pampki niz w sklepie i dojerzdżaja do domu klienta.

eagle ja uzywm tych białych pampersow i one maja jeden rysunek tylko i one sa troszke wyzsze od tych zwykłych.
te białe pampersy to te są tez '3'?? bo ja widzialam tylko do '2', tak jak 'huggies pure'.

własnie przesliszmy na '3'. ale huggiesow nie lubimy,twarde i zasikuje sie w nich fifi po pachy;/,wiec pampersy bedea chyba...a uzywacie moze 'happy'??dobre są??

iałam byc na biezaco,ale nie wychodzi. U nas chrzicny ok. wstawie moze kiedys foty... fifi slicznie wyglądał.
Musze spadac bo sie budzi...

Pierwsza spiochy wy jedne :-D :-D :-D

AniaCh83 sa są i 4 i 5 tylko musisz dobrze szukac w sklepie,bo one zawsze gdzies na boczku leża,pewnie dlatego,ze drozsze sa. One tez sa troche zawyzone rozmiarowo mi sie wydaje. Bo ja wy juz wchodziłyscie na 3 to ja jeszcze 2 uzywałam tych białych własnie.:tak:

Lena słoiczek moze trzeba zuużyć 24godz po otwarciu;-)

izia_tcz i inne - wy same na siłe dziecku krzywde robicie, skoro wszedzie trąbia naokoło ,ze dziecko ma w tym miesiacu jeszcze nie rozwiniety przewod pokarmowy i słoiczki nalezy podawac od 4 miesiaca karmiące butelka ,a od 6 mies karmiace piersią, po co wam to,a jak sie waszym dzieciom przez to cos stanie to do kogo bedzie miec wtedy pretensje?:shocked2: To iie musi wyjsc od razu tak jak piszecie,ze biegunka ,alergia tylko z czasem. A widzę,ze ty izia juz w foteliku sadzasz swoje dzieciątko no to jeszcze kregosłup dochodzi - tragizm:no:

Ostatnia edycja:
Druga:-D:-D:-D:-D

jakie śpiochy ja juz od 6 nie śpię ale do lapka nie mogłam sie dopchać, mj po nocce stwierdził że mu się nie chce spać i go okupywał
w końcu wygoniłam go do łóżka bo popołudniu chce wyjść z domu a on musi być wsypany i gotowy do zabawiania dzieci:tak::-)
wczoraj trochę załatwień miałam, m.in byłam na przymiarce mojej sukni i nieskromnie powiem że jest śliczna, jeszcze tylko jedna we wtorek i pod koniec przyszłego tygodnia będzie gotowa, do tego zakupy i spacer zaliczony
a u nas nocka piękna Musiu poszedł spać o 19.30 i karmienie dopiero po 4 a to i tak nie za chętnie w sumie to ja bardziej go wyciągałam z łóżeczka bo cyce już eksplodowały, następne papu o 6.30 i teraz już znów śpiocha
a mamuśka z kawą na BB:-D
nie ma jak miło rozpoczęty dzionek

a teraz lecę nadrabiać lekturkę

edit: tak sie zbierałam ze mnie izia wyprzedziła :)

ewela pisałam juz ze nawet lekarka mówiła zeby wprowadzać juz zupli i deserki powoli a po drugie jak mój starszy syn był mały to dziwne ale słoiczki były właśnie od 4 a nie po 4 miesiącu i tak uzywałam i jakoś ani nie zaszkodziło to sunowi ani go nie przekarmiłam bo wyrósł z niego wysoki zdrowy facet a co do fotelika to jak trzymasz dziecko na siedząco na rękach parę minut to na to samo wychodzi a trwa to nie więcej jak5 nim a i nie wszyscy mogą karmić piersią tak długo chość nie wiem jak by się starali i jak chcieli

Ja czekam na swieze buleczki :)) zamierzam dzis zrobic rajd po urzedach aptekach i zaloiczyc przychodnie na wazenie i ostatecznie zakonczyc sprawe ropiejacego oka Ercia. Ropieje z przerwami 3 miesiace niech zrobia z niego posiew i pozbedziemy sie tego badziewia........ brrrrrrrr

Milego dnia

reklama
a ja miałam po wczorajszym dniu strach nocy a tu niespodzianka mały jakzjadł wczoraj o 18;30 tak obudził się na jedzenie dzisiaj o 6

Do góry