reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

Próbuję do was już napisać od rana, ale nie mogę chwili znaleść. Dopiero teraz jakoś mi się udało:)
Przeczytałam o straganowie i powiem wam na stępie że jesteście OKROPNE!!!! Taką ochotę mi narobiłyście, a ja nie mogę:((((
Widzę na waszych suwaczkach, że pociechy coraz większe;) Widziałam zresztą część na nk:) Dajcie im wszystkim buziaczki od ciotki:)
Moja też rośnie... Nie długo wracamy do domu więc będę z wami częściej, a powiem wam że strasznie mi się nie chce, ale wracam do szkoły i częściowo do pracy, bo mam masakrę:((( Bałagan jak nie wiem co....:(

reklama
a Ty pracujesz już czy tylko ograniczyłaś działalność do min?

super że tak długo, wypoczywajcie i objadajcie się :) i w takim razie jeszcze raz udanego pobytu
co do sterylizacji my nie korzystamy Musiu posila się bezpośrednio z dystrybutora raz lewego raz prawego :)

to dopiero świetna firma, super

Pracuję i nie pracuję , mam na szczęście pracownika , który mnie wyręcza na wyjazdach. Większość i tak robimy przez internet i telefon , więc nie widziałam potrzeby "iścia" na macierzyński za 300 czy 400 złotych
Poza tym bedąc jeszcze w ciąży a zwłaszcza w szpitalu ostatni miesiąc ,kilka transakcji prowadziłam które mają swój dalszy ciąg w tym momencie jeszcze więc jest co robić i nie muszę często wyjeżdżać bo albo wyślę pracownika ,albo jadę jak mój może posiedzieć z synkiem:)

kasiulka-ja okresu tez niemam:-) ale po Marysi to niemiałam dwa i pół roku bo jak miała 5 miesięcy zaczełam brać cerazette
eagle-super że przedłuzyli ci umowe
agast-ja też wszystko w jednym proszku od początku piore lovella stoi tylko do jakiegoś ręcznego prania a że takiego mało to jest prawie nieużywana

Ostatnia edycja:
2 tyg też dostałam, ale to jest urzędowe, każdemu przysługuje po napisaniu wniosku, czyli każdy ma 22 tyg urlopu macierzyńskiego, moja firma daje jeszcze zgodnie ze swoja polityką dodatkowe 6 tyg płatnych, czyli łącznie mam 28 tyg macierzyńskiego płatnego:-D
eee.. no to wypasss :):)

zdec- wracaj do nas!!!

witam mamusie;-)

perfecta- nutramigen zawsze się przyda;-) trzeba się jakoś umówić na spacer czerwcówek;-)

gosiargo- co do urlopów to ja mam macierzyński do 16.11 później cały urlop zaległy i 2 dni opieki za 2010 i wyszło mi do 31 grudnia. Później chcę pójść na wychowawczy tak jak ty do września- złożyłam już dawno wnioski o żłobek i liczę, że go dostanie. Choć boję się że i tak zostanę bez roboty bo mnie zwolnią na wychowawczym ( z tytułu likwidaci stanowiska mogą to zrobić) no ale trudno, będę się martwić jak tak się stanie
klementinka- ja sterylizuje w sterylizatorze do mikrofali- to normalne że butelki zachodzą od użytkwania mają taki nalot
iiwka- ja też mam butelki LOVI- są świetne

my dziś lenimy się w domku- małą ma jakiś strajk głodowy- od 1 w nocy zjadła dopiero 2 razy;-/ i za nic nie chce

reklama
witajcie ! znowu parę dni nie pisałam bo w domu zamieszanie rany jak ja mam dość gości i remontu ale jeszcze trochę i się skończy remoncik no i mały będzie miał swój pokój dla siebie.Te dziewczyny które lubią chodzić po lesie uważajcie bo mój mąż był przed wczoraj na grzybach i przyniósł do domu kleszcze jednego miał na sobie a drugi na nieszczęście wlazł na małego no i skończyło się u lekarza stres jak nie wiem co czy się nic nie rozwinie ale na szczęście chyba jest ok

Do góry