reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hefi - ja nie mam karuzelki ale właśnie zamierzam kupić i myślałam o tej co Ty ;)

Ewela28 - ja też mam dziś! jakiś koszmar! tak mnie brzuch napierdziela że szok, to tego wpierdzieliłam całą czekoladę i teraz mnie mdli... masakra

LenaDTR - ja podaje Vita D, bez recepty, w granicy koło 15zł, są to kapsułki, mały je lubi ;)

Hej Dziewczyny!

Mam pytanie i zarazem prośbę. Napiszcie mi czy wasze maluchy są zainteresowane karuzelą do łóżeczka? Jeżeli tak to jaką polecacie?
Mam fisher prica http://www.naszedzieci.pl/al/c0108/c010802.jpg i nie spełnia swojej funkcji chyba muszę poszukać czegoś bardziej "wyrazistego" bo pastelowe miśki nie bawią mojej Julki i wogóle nie zwraca na nie uwagi i muzyczka moim zdaniem taka sobie...
ja też mam taką samą i nie jestem zadowolona ale mały na szczęście się nią interesuje, przywiesiłam mu do niej jeszcze inne małe maskotki (bardziej kolorowe), najgorsze w tej karuzeli to to jak szybko wyczerpują się baterie, nawet na miesiąc nie starczają ale mąż przerobił na zasilacz i jest na prąd

Witajcie ja nie mam ochoty na nic;(mam doła dzisiaj była kuzynka bardzo płakała bo u Wiktorii wykryto zspół chariego!!!!masakra!!!hcemy zorganizować jakąś akcje zbiórki pieniedzy!!
Wiktoria Surowiec
współczuje :( fajna dziewczynka, nigdy nie zrozumię dlaczego takie małe dzieci spotykają takie rzeczy :(

koriander gratuluje wizyty, ale masz zdolną córeczkę!! ciekawa jestem jak Ci się uda wyskok z kolezankami :)

lena ja też podaje devikap

anecznik ale Ty się umęczysz z tym promotorem

ale zalatana jestem dziś, masakra, jutro po 11 jadę do mamy, pomóc ciasto robić i poustawiać stoły krzesła itp

oby się wszystko udało, chciałabym piękne przyjęcie Filipkowi przygotować :) żeby był dumny ze swojej pierwszej poważnej imprezy :)

mąż mnie wnerwia, ostatnio zrobił się jakis dziwny- rzuca tekstami o zarabianiu kasy, coś w stylu "moje ciężko zarobione pieniądze"- jak bym ja nie zarabiała, dostaje przecież kase z ZUS, z reszta wychowuje dziecko a to tez praca, poza tym gada, że mi sie nudzi w domu, bo zaczęłam grać w grę na FB, że prasuje ciuszki Filipa a to miało być jego zajęcie.... mogę przestać go wyręczac, ale wnerwia mnie gadanie "chyba ci się nudzi w dimu'

Dziewczyny ale jestem zabiegana....Ciągle cos pakuje.....dziś np. wstępnie prowizorycznie skręciliśmy łóżeczko, które kupiliśmy dopiero 2 dni temu bo balismy się że jak je wywieziemy do UK to sie okaże że czegoś brakuje...ale na szczęście wszystko jest ok....Poza tym chyba na lotnisko zabiorę Polcie w spacerówce...wiem że to jeszcze nie pora dla takiego maluszka ale przez jeden dzień nic się nie stanie a mi bedzie wygodniej niż z gondolą (zresztą moja spacerówka rozkłada się zupełnie na płasko)...a gondolkę Paweł zabierze....Szczerze mowiąc nie wiem jak mu się to wszystko do autka zmieści....Łóżeczko, materac, przewijak, bujaczek , nosidełko gondolka, ubrania, zabawki Polci i inne pierdoły...Pewnie go przetrzepią na granicy:-D:-D:-D....
A jeszcze na dodatek w niedzielę chrzest Małej....Także dodatkowa robota....Musiałam sobie coś kupić z ciuszków bo w Polsce nie miałam nic odpowiedniego na taką okazję....Poza tym cała rodzina ze strony Pawła to przyjezdni więc najpierw trzeba im coś na śniadanie u nas w domku przygotować...bo chrzest na 10.00 a oni maja zjechać tak po 8.00...a na obiadek i inne smakołyki do restauracyjki....Fajnie nam się udało bo z kościoła do restauracji mamy minutkę (dosłownie) a do fotografa pewnie z 30 sekund piechotką....Jak to się mówi wszystko na kupie!!!!
Nie podczytam Was nawet bo nie wiem od ktorej strony musiałabym zacząć....doczytałam tylko coś o gazach:-D:-D:-D:-D bo to problem i mi dziś bliski....:-D:-D:-D:-D,,,,i poczytałam dziś tez o karuzelkach...bo my tez jeszcze nie mamy i miałam juz zamówić wybrana na allegro ale okazało się że nie ma sensu bo tu kosztuje 60 zł z przesyłka a a w Anglii w Argosie 30 funtów więc na to samo wychodzi.....i kupimy więc na miejscu
No nic zmykam sęe myć i paluli....Chociaż moje dziecko daje mi się wyspać...Wczoraj poszła spać przed 20.00 a wstała o 5.00 ale jakoś tak siedzę i ziewam....:-):-):-)
Miłej i spokojnej nocki życzę!!!!

Ostatnia edycja:
Siemka.mialam zagladac wiecej,ale mi nie wychodzi...;/
My tez chrzicmy w niedziele... 19.09...09 to data naszego slubu,wiec wypada rocznica.. :) Fajnie.
Sami uczcimy ja w poniedzialek,choc nie mam pomyslu. Chcialam cos orginalnego np jakis bungee czy spadochron,czy chcociaz kłady,ale te pierwsze za drogie,a na kłady trzeba miec prawko,a ja jestem w trakcie robienia kursu... Macie jakis fajny pomysl na rocznice ślubu?
Poza tym ja chyba depresje. Nie moge sie z nikim dogadac, wszystko mnie wkurza,nic mi sie nie chce np.mam sterte nieuprasowanych ubranek... Mezus mial przyjechac tydzien temu w niedziele,a zrobil niespodzianke i przyjechal we czwartek,fajnie,ale ja wole miec zapalanowane.
22.10 jedziemy do Cenrum Zdrowia dziecka z Filipem na konsultacje... stresuje sie juz :(
Jeszcze jesien przyszla...
Filip tez ma katar juz dlugo. Rodzinna lekarka powiedziala,ze to alergiczny,a teraz byam u takiego BARDZO DOBREGO PEDIATRY to powiedzial,ze to co Fifi ma w nosie to jest to co mu sie ulewa,bo czesc sie 'wylewa' a czesc trafia do noska i stad te kozy... komu wierzyc?!
Ide sie kapac,pracowity dzien jutro. Jeju,jak chrzin mi sie nie chce!Zazdroszcze Wam zapału do tego ;/ u mnie 30osób... dobranocki

Dzień dobry Wieczór Laseczki
Nie nadrobię Was dzisiaj. Dopiero usiadłam na tyłku teraz i idę zaraz spać. Byliśmy na bilansie 3 miesięczniaka Jasiek Waży 6100 mierzy 67 cm i wszystko super!! Mamy pozwolenie na szczepienie bo wyniki badań lepsze. Anemia jeszcze jest ale nie jest przeciwskazaniem. Ja zbadane podwozie mam i tez wszystko gra! Padam na pysk bo od 2 dni mój mąż ma kwarantannę i po pracy do nas nie wchodzi nawet na górę bo sie przeziębił , więc wszystko na moich barkach:( Najgorsze to to noszenie wanienki ciężkie jak cholewka. no i jeszcze samiuska z Jasiem siedze cały dzionek i powiem Wam że normalnie tęsknie za tym moim nowo upieczonym mężem:) Musze poczytać ile trwa prądkowanie. Okis uciakam
Przepraszam że nie poodpisuję ale nie mam siły czytać :* Dobrej nocki

reklama
ale jestem zmęczona:szok::baffled:byliśmy dziś na imprezie z firmy mojego T. było baaardzo fajnie:-) szkoda że Tymi nie ma kilku latek bo by się wyszalał(malowanie twarzy, karuzela, trampolina, strzelnice, dmuchane zjeżdżalnie itp i wszystko za darmoche więc dzieciaki miały frajdę) przepraszam że odpiszę tylko hefi ale nie mam siły

dziewczyny jutro chrzczące
-POWODZENIA
Hej Dziewczyny!

Mam pytanie i zarazem prośbę. Napiszcie mi czy wasze maluchy są zainteresowane karuzelą do łóżeczka? Jeżeli tak to jaką polecacie?
Mam fisher prica http://www.naszedzieci.pl/al/c0108/c010802.jpg i nie spełnia swojej funkcji chyba muszę poszukać czegoś bardziej "wyrazistego" bo pastelowe miśki nie bawią mojej Julki i wogóle nie zwraca na nie uwagi i muzyczka moim zdaniem taka sobie...
my mamy taka jak yoshe i jesteśmy bardzo zadowoleni, Tymek interesuje się zwierzątkami, gada do nich, krzyczy na nie:-D, śmieje się, czasem również na głos:-D z mężem jak Go podglądamy to mamy niezły ubaw:-D jedynie brakuje mi w niej pilota, ale bez niego też można sobie poradzić:-D ma fajne żywe kolory i elementy biało czarne które naszym Szkarabom się baaardzo podobają, właśnie te biało-czarne kolory zaważyły że zakupiliśmy tą:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry