reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

chciałam wyjść z małym na spacer, ubrałam go a on w ryk, wkładam do wózeczka a on cały czas ryczy, nie mogłam go uspokoić, musiałam go rozebrać i ponosić dopiero wtedy się uspokoił, a teraz zasnął we wózku.
Mały chyba przeczuwał burzę bo właśnie się strasznie zachmurzyło, ciemno na dworze i grzmi. Jak dobrze ze nie poszliśmy na spacer. uffffff

witaminka witamy w naszym gronie!!

kajdusia też taki obiad gotuję :))

reklama
Ja po kolejnej "rozmowie", słyszałam jak facet otwiera kopertę z moją pracą i przegląda :-D Kazał mi poprawić parę rzeczy i przyjechać w poniedziałek jednak cytuje "to że Pani poprawi i przywiezie mi ją w poniedziałek nie znaczy jeszcze że pracę przyjmę":wściekła/y: Zresztą już mi wszystko jedno byle tylko był w poniedziałek.

Jadę do miasta z maluchem po nosidełko więc życzę wszystkim udanego dnia

witaminka - witaj!!!!
koriander - trzymam kciuki za Lili
Magda M - gratki dla Kacperka, moja też już zaczęła łączyć rączki i tak fajnie paluszkami przebiera
Ewela - mmmmmmmmmm kawka pyszna

Myślałam że to będzie co nadrabiać, a tu tak malutko naprodukowałyście. Moja mała chyba wróciła do normy bo znowu przespała nockę, uf. A ja muszę się wybrać po pampersy bo już mi tylko kilka zostało i po prezent dla szwagierki i jak zwykle dylemat co kupić. Wpadnę wieczorkiem poczytać. Miłego dnia.

A my wróciłyśmy ze spacerku, pogoda dzisiaj przepiekna! W krótkim rękawku chodziłam w słońcu :):) a teraz wcinam pomidorki koktajlowe, które uwielbiam. Dobrze ze kalorii mało mają, haha
Jedna sąsiadka mnie dzisiaj wkurzyła- mówi do mnie "Moja synowa to jest szczupła, połowa Pani" a ja jej na to "to chyba chora jest jak waży 30 kg".

Koriander- i jak po wizycie juz jestescie? Ile Lilianka wazy??

Anecznik- ale palant z tego promotora;/

Hej Dziewczyny!

Mam pytanie i zarazem prośbę. Napiszcie mi czy wasze maluchy są zainteresowane karuzelą do łóżeczka? Jeżeli tak to jaką polecacie?
Mam fisher prica http://www.naszedzieci.pl/al/c0108/c010802.jpg i nie spełnia swojej funkcji chyba muszę poszukać czegoś bardziej "wyrazistego" bo pastelowe miśki nie bawią mojej Julki i wogóle nie zwraca na nie uwagi i muzyczka moim zdaniem taka sobie...

Hej Dziewczyny!

Mam pytanie i zarazem prośbę. Napiszcie mi czy wasze maluchy są zainteresowane karuzelą do łóżeczka? Jeżeli tak to jaką polecacie?
Mam fisher prica http://www.naszedzieci.pl/al/c0108/c010802.jpg i nie spełnia swojej funkcji chyba muszę poszukać czegoś bardziej "wyrazistego" bo pastelowe miśki nie bawią mojej Julki i wogóle nie zwraca na nie uwagi i muzyczka moim zdaniem taka sobie...

Ja mam taką samą, moja mała na szczęście ją lubi. Ale wiesz co, kup jakąś tanią karuzelę z wyrazistymi maskotkami i je po prostu podmień; ja tak zrobiłam w kołysce w której były białe misie i teraz się Hani karuzela podoba

Anecznik- naprawdę osioł z tego promotora, zaciśnij zęby i zakończ ten etap życia z nim ;-)
agast- pięknie odpowiedziałaś sąsiadce :-D Brawo dla Jagódki, lada chwila będzie się przemieszczać :-)
hefi- my mamy karuzelkęśliczną, wyrazistą, z ładną delikatną muzyczką, ale do nakręcania, więc nie polecam, tylko, że Małgosia w łóżeczku sypia tylko w nocy, w ciągu dnia też rzadko ją kładę, więc nie jest nam tak potrzebna

Hej Dziewczyny!

my mamy taką Tiny Love po kuzynce i bardzo się podoba
a0f972770e2a4f3f3830936ee446b431.jpg

reklama
Hej Dziewczyny!

ja mam taką: KARUZELA WYSPA MARZEŃ TINY LOVE KURIER 24 H PILOT (1219685266) - Aukcje internetowe Allegro i Iga jest zainteresowana, żywe kolory i muzyka poważna:-)

Do góry