reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ale zalatana jestem dziś, masakra, jutro po 11 jadę do mamy, pomóc ciasto robić i poustawiać stoły krzesła itp

oby się wszystko udało, chciałabym piękne przyjęcie Filipkowi przygotować :) żeby był dumny ze swojej pierwszej poważnej imprezy :)

mąż mnie wnerwia, ostatnio zrobił się jakis dziwny- rzuca tekstami o zarabianiu kasy, coś w stylu "moje ciężko zarobione pieniądze"- jak bym ja nie zarabiała, dostaje przecież kase z ZUS, z reszta wychowuje dziecko a to tez praca, poza tym gada, że mi sie nudzi w domu, bo zaczęłam grać w grę na FB, że prasuje ciuszki Filipa a to miało być jego zajęcie.... mogę przestać go wyręczac, ale wnerwia mnie gadanie "chyba ci się nudzi w dimu'

Kasiu powodzenia jutro:-) i o jakim dole tu piszesz? nie załamuj się będzie dobrze, a swojemu mężowi uświadom że Ty również dostajesz pieniądzei też baaaardzo ciężko pracujesz i to 24 godziny na dobę, całe Twoje życie podporządkowane jest Fifulkowi, więc nawet gdybyś teraz nie dostawała kasy z Zusu nie ma prawa tak mówić....

reklama
Mnie też dzis jakaś wścieklizna opanowała, za dużo roboty, nie wiem od czego zaczynać, teraz np siedze i aranżuję kwity (tzn nuty :-)) na środową chałturkę z moim zespołem, oczy mi już wychodzą z orbit ze zmęczenia... Jutro od rana idę na lumpki :tak: mam zamiar obkupić siebie i dzieci... No i muszę sobie zakupić jakąś kiecę do grania, bo żadnych nie dopinam, ani w biuście, ani w pasie :-(
Słodkich snów i miłej soboty :-)

Pierwsza?!! Witam kochane. Wczoraj miałam masakra wieczór. chyba mam kryzys "mleczny". Mały się darł i za nic w świecie nie chciał cycka złpac. Dałam mu herbatkę i troche ściągnęłam do butelki a na sam koniec złapał cyca. Przed snem wypiłam ponad litr wody i w nocy miałam latanie do kibelka jak za starych dobrych czasów.
Mam pytanie- Wam też tak włosy wychodzą. Ja rano wstałam, Jasiek w rączkachh pełno moich włosów miał, wiec przejechałam się ręką po włosach i została mi cała garść. Szok.
Ide na kawusie. Miłego dzionka i tym co chrzczą - Powodzonka :)

trzymajcie mnie bo zamorduję chrzestną mojego syna i zamiast na chrzest pójdę do aresztu................ q.............. brak m i na nia słów, zaraz ma do nas przyjść do opier..........ę ją..................

a zmieniając temat- mi włosy garściami wychodzą i to tego mało podatne na wszelkie zabiegi czesania się zrobiły, SIANO mam nie włosy

jak tu dzisiaj cicho

AniaCh ja tez 19 mam pierwsza rocznice slubu, az wierzyc sie nie chce ze przez rok tyyyyyle sie zmienilo
niestety pomyslu na prezent nie mam, pewnie w tygodniu skoczymy na jakies jedzonko bo z Jasiuniem na razie wiecej sie nie da,
dla mnie to i tak bedzie super bo nie pamietam kiedy ostatnio gdzies bylam, moze obiad w restauracji gdzie mielismy wesele
na dodatek 20 mam urodziny a wtedy jedziemy do PL, pewnie znowu ominie mnie impreza i prezenty
rok temu tez mi urodziny minely cichaczem bo byly poprawiny

kurka, na nic teraz nie mam czasu, ciagle piore i prasuje
stresuje mnie ten wyjazd ale mam nadzieje ze bedzie ok

Emalia mi tez wychodza ale nie az tak
na dodatek zrobilam sobie pasemka, fryzjerka ostrzegala ze beda sie lamac ale jakos wygladac trzeba a wlosow i tak mam duzo

Chrzczacym zycze powodzenia i ladnej pogody

Kaska
a co szanowna chrzesna zrobila?

ja z chrzesnymi na zaden kompromis nie ide i bedzie moje rodzenstwo, im ufam najbardziej i oni interesuja sie Jasiem
maz chcial kogos od siebie ale od jego braci nie uslyszalam nawet gratulacji jak sie Jas urodzil, dlatego nie moze byc chrzesnym ktos kto ma w ... mojego syna

Ostatnia edycja:
U nas dziś koszmarna noc. Jedzenie o północy, a potem o 4 i dalej pobudki co chwilę. Nie zdarzyłam nawet zasnąć, a już musiałam wstawać. W końcu chłopak wylądował ze mną w łóżku i koło 8 zasnelismy na 1,5
h. Nie wiem czy to katar czy gazy mu tak przeszkadzały, ale dawno już nie byłam tak niewyspana.
Mam pytanie- Wam też tak włosy wychodzą. Ja rano wstałam, Jasiek w rączkachh pełno moich włosów miał, wiec przejechałam się ręką po włosach i została mi cała garść. Szok.

mam to samo mniej więcej od tygodnia. Płakać mi się chce, bo wszędzie są moje włosy. A przy myciu głowy to dosłownie wychodzą jak po jakiejś chemioterapii! Przykro patrzeć :/

Ostatnia edycja:
Kasia a co się staneło? Czyżby np nie miała karteczki od spowiedzi bo chyba coś pisałaś...
U mnie z włosami jeszcze ok ale... zęby mi się psują:( Czeka mnie wizytacja u stomatologa jaghhhh

reklama
Kasiu - co się takiego stało? co nabroiła chrzestna???

Co do włosów to dosłownie brak słów... też wychodzą garściami, małemu tylko zbieram z ubranka i z rączek, ahhhh masakra

Do góry