reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie ja nie mam ochoty na nic;(mam doła dzisiaj była kuzynka bardzo płakała bo u Wiktorii wykryto zspół chariego!!!!masakra!!!hcemy zorganizować jakąś akcje zbiórki pieniedzy!!
Wiktoria Surowiec

reklama
Hej Dziewczyny!

Mam pytanie i zarazem prośbę. Napiszcie mi czy wasze maluchy są zainteresowane karuzelą do łóżeczka? Jeżeli tak to jaką polecacie?
Mam fisher prica http://www.naszedzieci.pl/al/c0108/c010802.jpg i nie spełnia swojej funkcji chyba muszę poszukać czegoś bardziej "wyrazistego" bo pastelowe miśki nie bawią mojej Julki i wogóle nie zwraca na nie uwagi i muzyczka moim zdaniem taka sobie...
KARUZELA SERENADA NATURY TINY LOVE KURIER 24 H (1219685141) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taką. Zuzia jest zachwycona :) uwielbia patrzeć i gugać do zwierzątek. jest w miarę tania i fajna :)
agast brawo za odpowiedz dla sąsiadki!!

Cześć mamusie :-)

U nas zimno i ponuro, a ja przeziębiona (a ostatnio mężuś się pytał czemu tak rzadko choruje- 12 lat małżeństwa i 4 razy byłam chora- i teraz wykrakał :angry:)
A w weekend mam zajęcia na uczelni, pierwszy raz zostawię amelcie na tak długo i martwie się jak ja wytrzymam, bo tatuś daje sobie świetnie radę z małą, więc o to się nie martwie.

Hefi- moja Amelcia ma dokładnie taką samą karuzelkę i nawet się nią interesuje, ale ostatnio zawiesilam jej obok dodatkową zabaweczkę, którą ciąga sobie i wkłada do buziaczka:-).

Wszystkim, które będą miały chrzciny teraz życzę udanej imprezki :-D.
My już po chrzcinach (mieliśmy pod koniec lipca) i Ameluś dostała w sumie to głównie pieniądze i złoty łancuszek z medalikiem i bransoletke z grawerem (data chrztu).

My juz po wizycie, bardzo dumni bo Lili wypadla wspaniale, :-) no i w ostatnim tygodniu przytyla 160g wiec ten zastoj byl spowodowany zapewne rozwijaniem innych cech. Lila trzyma glowke ksiazkowo, podciagnieta za rece sprawnie siada trzymajac glowe i plecy prosto, lapie przedmioty i potrafi przekladac je z jednej do drugiej reki, bioderka pluca serce i oczy ok, gada grucha i spiewa dla pani doktor, ma 60cm i wazy 5700g i w polowie przyszlego miesiaca zaczynamy wprowadzac jedzonko (warzywa pojdyncze a potem owoce pojedyncze) co nam pozwoli po szostym miesiacu miec jeden posilek niemleczny.
Taka pewnie Lili uroda, moze nie bedzie grubaskiem tak jak mama :-p:-p, lekarka powiedziala ze swietnie sie rozwija i zeby nie wkrecac sobie ze malo przybiera bo w wieku 6mcy ma miec podwojona wage urodzeniowa czyli powinna przybrac CONAJMNIEJ 900g w nadchodzacych 9 tyg. Chyba damy rade :tak:

Dziekujemy za pamiec :tak:
agast co za baba ale mialas riposte :-D Poza tym nie wiem o co jej kaman bo o ile pamietam ze zdjec to ty chuda laska jestes
anecznik mnie by chyba krew zalala przy takim dziadzie :crazy::baffled:
hefi my nie mamy karuzeli a na macie musze co jakis czas zmieniac zabawki bo poza jedna ulubiona Lili szybko traci zainteresowanie reszta
ewelinka no to sa wlasnie uroki tego wieku ze co tydzien inne imie w serduszka sie wpisuja :-p:-) ja to bylam strasznie kochliwa i niestala w uczuciach :-D
marta-w zdrowka, no wlasnie zauwazylam ze jednak tatusiowie sobie swietnie bez nas potrafia poradzic, powodzenia!

A ja dzis mam pierwsze wyjscie z kolezankami, po 20 jak Lili w lozeczku bedzie to uciekam z nimi na miasto :szok::-) Ciekawe jak dlugo wytrzymam ;-) bo mala budzi sie tak kolo 2 ale mi sie chce spac ok 23 :-D:-D

hefi ja mam taka karuzelke co agast i maly jest nia zachwycony

lena ja daje vita D kapsułki (ok.15zł)

Ale mam dzisiaj gazy:szok::tak:,ze az mozn zemdlec:szok::szok::szok::zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Do góry