My juz po wizycie, bardzo dumni bo Lili wypadla wspaniale, :-) no i w ostatnim tygodniu przytyla 160g wiec ten zastoj byl spowodowany zapewne rozwijaniem innych cech. Lila trzyma glowke ksiazkowo, podciagnieta za rece sprawnie siada trzymajac glowe i plecy prosto, lapie przedmioty i potrafi przekladac je z jednej do drugiej reki, bioderka pluca serce i oczy ok, gada grucha i spiewa dla pani doktor, ma 60cm i wazy 5700g i w polowie przyszlego miesiaca zaczynamy wprowadzac jedzonko (warzywa pojdyncze a potem owoce pojedyncze) co nam pozwoli po szostym miesiacu miec jeden posilek niemleczny.
Taka pewnie Lili uroda, moze nie bedzie grubaskiem tak jak mama
, lekarka powiedziala ze swietnie sie rozwija i zeby nie wkrecac sobie ze malo przybiera bo w wieku 6mcy ma miec podwojona wage urodzeniowa czyli powinna przybrac CONAJMNIEJ 900g w nadchodzacych 9 tyg. Chyba damy rade
Dziekujemy za pamiec
agast co za baba ale mialas riposte
Poza tym nie wiem o co jej kaman bo o ile pamietam ze zdjec to ty chuda laska jestes
anecznik mnie by chyba krew zalala przy takim dziadzie
hefi my nie mamy karuzeli a na macie musze co jakis czas zmieniac zabawki bo poza jedna ulubiona Lili szybko traci zainteresowanie reszta
ewelinka no to sa wlasnie uroki tego wieku ze co tydzien inne imie w serduszka sie wpisuja
:-) ja to bylam strasznie kochliwa i niestala w uczuciach
marta-w zdrowka, no wlasnie zauwazylam ze jednak tatusiowie sobie swietnie bez nas potrafia poradzic, powodzenia!
A ja dzis mam pierwsze wyjscie z kolezankami, po 20 jak Lili w lozeczku bedzie to uciekam z nimi na miasto
:-) Ciekawe jak dlugo wytrzymam ;-) bo mala budzi sie tak kolo 2 ale mi sie chce spac ok 23