reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

pierwsza :-)

dziecko nakarmione a mama szykuje sie do szkoły:-) pierw czytając bb. hihihi

Ewuś podziwiam cię! nie daj sie temu łotrowi. teraz chce żebyś do niego przyjechała a na mieście udawał że cie nie widzi (o innych sytuacjach nie wspomnę).

miłego weekendu!!

reklama
hej:)
Druga:-D
Ja siedze już z hania i danielem. jedzą sniadanie.
Ja mam ciezką noc za sobą... Mały cigle przy cycu byl, cycki mam flaki.... no brak słow... jakis kryzys mnie dopadl... i to taki ze kazalam mezowi kupic mleko poczatkowe i butelke do karmienia bo nie mam.... i niewiem chociaz w nocy raz bede go moze karmic z butelki? i to go zasyci i przespi cala noc? niewiem sama... zobaczymy jak dzis dzien edzie wygladac.... ehhhh

A jak tam wasze nocki?
U mnie znow pada....

u nas noc ok, rano nakarmoiny śpi jeszcze
dzis idziemy na wesele, więc Filip na noc do dziadków, jedno karmienie ok 18:00 wypadnie, mam 120 ml z dziś ściągnięte, czy to wystarczy? bo jak nie to jest jeszcze zamrożone juedzonko

zaraz muszę spakowac jakieś rzeczy na weekend i mykam do fryzjera :D

Dzień dobry
u nas nocka suuuuupeeeerrrrr
Musiu zjadł przed kąpielą 1 cyca, kąpiel o 19 i drugi cyc a spał do 3.53 :szok::szok::szok::szok:
rany jemu nigdy nie zdarzyło sie spać aż tak długo, dla mnie jest to dziwne zachowanie bo od jakiegoś czasu jego spanie nocne sie wydłuża aż to dla mnie dziwne
teraz z też już pojedzony i śpi
u nas też pogoda paskudna dziś, dobrze ze chociaż wczoraj zaliczylismy całe popołudnie na spacerku
dziś siedzimy w domku, świętujemy 30 mojego małża:-D
Ewuś ja podzielam zdanie dziewczyn, nich on najpierw się wykaże i zrobi coś dla Was a nie tylko ładnie prosi i obiecuje,
kasiajanicka jak palec dzisiaj, nadal boli, byłaś z nim wczoraj u lekarza czy gdzieś?

Milka26 700g to wcale nie tak malutko na miesiąc, głowa do góry ważne że przytył

zyraffka ja nie mam pomysłu

a co do czekolady to już jadłam nie raz i małemu nic nie było

Perfecta piękny tekst o rozwoju facetów :)
MagdaM jaka pozycja do spania Kacperka, świetna tak w poprzek łóżeczka
karo85 powodzenia na szczepieniu
kalwa udanego wyjazdu i szybkiego powrotu do cywilizacji czyt. internetu :)

Ostatnia edycja:
hej:)
Druga:-D
Ja siedze już z hania i danielem. jedzą sniadanie.
Ja mam ciezką noc za sobą... Mały cigle przy cycu byl, cycki mam flaki.... no brak słow... jakis kryzys mnie dopadl... i to taki ze kazalam mezowi kupic mleko poczatkowe i butelke do karmienia bo nie mam.... i niewiem chociaz w nocy raz bede go moze karmic z butelki? i to go zasyci i przespi cala noc? niewiem sama... zobaczymy jak dzis dzien edzie wygladac.... ehhhh

A jak tam wasze nocki?
U mnie znow pada....
U mnie cała nocka przespana, budzi się ok 6-7. Ale jeszcze miesiąc temu były ze 2-3 pobudki w nocy, pamiętam bo byłam wtedy pierwszy raz u alergologa i pytał ile razy mała je w nocy, i pisałam nawet wtedy o tym na forum że mówił by zrezygnować z nocnych karmień. Ja karmiłam jak dawniej i mała sama stopniowo przestała się budzić, raz wypadła jedna pobudka, po kilku dniach kolejna, ale przesypia całą noc od niecałego tygodnia. To zupełnie inaczej wygląda jak można pospać ciągiem te 5-6h, bo ja oczywiście nocny marek i późno chodzę spać. Jak była mniejsza to dostała modyfikowane ze 2 razy na noc bo schizowałam że się nie najada i stąd to budzenie a po modyfikowanym było identycznie, więc to nie to. Koleżanki córka od samego początku na MM i pierwszą nockę przespała w wieku bodajże 8 m-cy. Ale referat strzeliłam:-D
u nas noc ok, rano nakarmoiny śpi jeszcze
dzis idziemy na wesele, więc Filip na noc do dziadków, jedno karmienie ok 18:00 wypadnie, mam 120 ml z dziś ściągnięte, czy to wystarczy? bo jak nie to jest jeszcze zamrożone juedzonko

zaraz muszę spakowac jakieś rzeczy na weekend i mykam do fryzjera :D
Tobie to dobrze z tymi weselami, udanej zabawy!!!!A mleczko jak go nakarmisz na noc to te 120 powinno chyba wystarczyć.

Athena - Twój może po tym rozszerzeniu diety tak się budzi
Moja mała dzisiaj świętuje, boszzzz jak ten czas leci

Witojcie dziewoszki z rańca

Kurka wodna , przeziebiłam sie i gluty mi leca :-(
o 12 mam egzaminosa ostatniego :/

Ogladałysie wczoraj na tvn lot 93?

Witojcie dziewoszki z rańca

Kurka wodna , przeziebiłam sie i gluty mi leca :-(
o 12 mam egzaminosa ostatniego :/

Ogladałysie wczoraj na tvn lot 93?
Powodzenia!!!!Ja oglądałam tych wyjców w opolu. Też jestem przeziębiona i zaczyna mnie gardło boleć, zaraz zapodam malinową herbatkę bo mam od mamy sok taki prawdziwy. Pasowało by jeszcze wypić mleko z czosnkiem i miodem, ale nienawidzę tego a poza tym mleka nie mogę więc jestem uratowana:-D

Ja obejrzałam jedynie do połowy, bowiem później mi TVN padł:wściekła/y:
Pewnie i tak nic nie straciłam bo koniec filmu był znany nim się jeszcze zaczął :-D
Dziś pewnie cały dzień będą trąbić o tym zamachu bo jest rocznica.

U nas noc ok, nawet bardziej niż ok bo maluch spał od 22 do 8 :-D :-) Chyba muszę zacząć go przestawiać bo wolę żeby spał od 21 do 7 :-) nie dogodzisz kobiecie. Postanowiliśmy z mężem, że jeśli będzie dalej tak ładnie noce przesypiał to jak tylko zacznie się okres grzewczy mały wyląduje w swoim pokoju.

reklama
witam się, wczorajszy dzień był marudny, pewnie przez ten katarek, ale nocka już spokojna, wróciła tylko jedna nocna pobudka dziś o 4:30, więc super:-D:-D

katarzynajanicka - jak tam z palcem, lepiej? cudnej zabawy na weselu:tak:
Perfecta - podoba mi się sentencja z facetem:rofl2::-):rofl2:
zyraffkka - ja miałam zwyczajny wieczór, wszystko zależy od tego czy chcecie w domu coś zorganizować czy na mieście, a ty pochwal się tym swoim zwariowanym wieczorem
Milka - każde dziecko raz przybiera mniej raz więcej, jak jest radosne to na pewno nie jest źle, dziecko to nie jakiś automat, co ma się trzymać sztywnych ram, czego najbardziej by chyba lekarze chcieli:no:
athena - może mu przejdzie, moja Maja ostanie 2 noce też miała pobudki okolo 1 co jej się wcześniej nie zdarzało a dzisiaj już wszystko w normie pobudka o 4:30
eagle - sto lat dla męża!
avena - sto lat dla Igusi!

Ostatnia edycja:
Do góry