reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie :)
Ja tak na chwilę wpadam. Niemam czasu, a bardziej niemam jak poczytać bo od wczoraj jestem w Radomiu i nie mam swojego kompa:(, więc wybaczcie że nie poodpisuję.
Karolina wczoraj chyba czuła że coś się dzieje, nie chciała nam wogóle jeść, na dobę zjadła zaledwie 490ml.:(:(:(, nie dało jej się wcisnąć jedzenia. Dziś zato nadrobiła zaległości zjadając wsumie 815ml:).
Musieliśmy dziś ją trochę zostawić pod obieką moich rodziców, bo chcieliśmy zamówić tort na chrzest i do kościoła jechać. Zamówiliśmy tort w cukierni poczym skoczyliśmy do kawiarni, nie zdążyliśmy dobrze dopić kawki i zjeść deser tiramisu a tu mama z płaczem dzwoni bo Karoliny nieda się uspokoić tak strasznie krzyczy. Chyba się przestraszyła w obcym mieszkaniu, wokół dla niej neznane zbyt dobrze osoby. Przyjechaliśmy wzięłam ją na ręce i moment cisza,jak się moje Skarby wtuliły wemnie, łzy miałam w oczach.
Ale kurczę nam się nigdzie ruszyć nie będzie można.

reklama
witam mamuśki ;-)

Jestem Natalia, mam 23 lata, męża oraz dwojke dzieci 16,5 miesiecznego synka Filipka oraz 2 miesieczna córeczkę Emilkę. Mieszkam w Poznaniu,wychowuje dzieci i cieszę się każdą chwilą spędzoną z nimi :rofl2:

mam nadzieję że można dołączyć do grona czerwcowych mam? mam nadziję ze dzieci pozwolą mi choc raz dziennie cos skrobnąć :-D

pozdrawiam i zycze milego wieczoru

witam sie i ja
korzystam że śpiochy jeszcze spia i mam nadzieje że to chwile potrwa:tak::-p

lena, perfecta
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym
niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia.
Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym
echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.

z najpiękniejszymi życzeniami w tym szczególnym Dniu

Milka dla Was także najlepsze życzonka i udanej imprezki

a tak wogóle to dziekuje Wam za opinie w kwestii piosenek i Wasze sugestie:tak::-)

miałam się odezwać wczoraj wieczorem ale miałam doła i pół wieczoru przeryczałam prawie. Z Musiem byliśmy wczoraj na ponownym badaniu słuchu, bo to przesiewowe robione w szpitalu po urodzeniu nie wyszło tak jak trzeba i stąd skierowanie na następne. miał robione m.in. OAE i oglądane kanaliki słuchowe, niby wszystko ok i ale wynik OAE nadal wskazuje kontrole, ja się załamałam, mamy kolejne badanie 1.10 i następne 5.10 ale to juz w szerszym zakresie plus ABR ( badanie przez sen z uzyciem elektrod). ja już nie wiem co mam o tym myśleć, niby lekarz mówi że to jeszcze o niczym nie przesądza ale ja chyba już stwarzam sobie najgorsze scenariusze
na samą myśl, płaczę...

przepraszam ze znowu tak tylko o sobie ale nie mam siły:-(

eagle to normalne że stwarzasz sobie najgorsze scenariusze, zawsze tak jest my się po prostu "lubimy" zamartwiać przed faktem. Zobaczysz że po październikowych badaniach wszystko będzie dobrze, jak zawsze. Trzymam za to mocno kciuki :-D

Dziewczyną które mają dziś wielki dzień składam najlepsze życzenia na nowej drodze życia i witam w gronie mężatek :-D
Wszystkim które obchodzą dziś inną ważną uroczystość też najlepsze życzenia :-D

może tak trochę hurtowo, ale nie chce nikogo pominąć :-)

witam i ja:)

mała przerwa ale cóż, życie ...
przeczytałam (udało sie!) Waszą produkcję ale nie odpiszę wszystkim - wybaczcie ...

hefi - jak będziesz miała problemy z ubezpieczycielem - daj znać na pw - jeśli bedę mogła - pomogę, bo z tej branży jestem ;)
nadika - odwołuj sie do ubezpiecyciela - nic nie kosztuje, a jak nadal nie to do Komisji Nadzoru Finansowego, chyba, że dogadasz się z szefem to na pewno bedzie szybciej
klementinka - my stosowaliśmy Beblion Comfort ale było kiepsko - zatwardzenia i męka małej - szybko zrezygnowaliśmy ;(
lena, perfecta - życzę Wam dużo słońca w życiu ;)
katarzynajanicka - współczuję sytuacji z mieszkankiem, teraz rozumiem, ze lepiej mieć kredyt i martwić sie tylko o spłatę ... bo nikt nas stad nie wyrzuci ...
ale u mamy bedzie dobrze i na świeżym powietrzu ;)

a co u nas?
Natalcia ssie piąstkę, czyli tak jak Wasze maluszki
USG bioderek ok - Ib - czyli wg ortopedy nie ma co sie martwić ;), to dobrze bo oboje z mężem mieliśmy kłopoty w dzieciństwie i troche sie martwiliśmy ...
poza tym jest wspaniałym kochanym Maluchem, który śmieje sie cudnie do mamy i taty i stara sie "rozmawiać" - po prostu cudnie być mamą!

jesteśmy też po stresach ... męża zaczęło boleć w okolicy żeber ... i po RTG lekarz między wierszami i miedzy innymi opcjami podejrzewał nowotwór płuc ... ;(, więc tomografia komputerowa, USG, konsultacje ... i obraz czysty - bez zmian, więc ulżyło ... tylko wciąż bolało ... skończyło się u znajomego ortopedy, który zdiagnozował nerwoból!!! dostał leki i jest lepiej ;) oby to była ostatnia taka przygoda bo 1,5 kg w 3 dni poleciało ....

najważniejsze, ze weekend przed nami ;)
jest słonecznie choć troszkę zimno ale na spacerek damy radę ;)

miłego weekendu dla wszystkich mamuś i dzieciątek!!!

witam mamuśki ;-)

Jestem Natalia, mam 23 lata, męża oraz dwojke dzieci 16,5 miesiecznego synka Filipka oraz 2 miesieczna córeczkę Emilkę. Mieszkam w Poznaniu,wychowuje dzieci i cieszę się każdą chwilą spędzoną z nimi :rofl2:

mam nadzieję że można dołączyć do grona czerwcowych mam? mam nadziję ze dzieci pozwolą mi choc raz dziennie cos skrobnąć :-D

pozdrawiam i zycze milego wieczoru

Witaj Poznanianko :-)

Z jakiej dzielnicy jesteś?

reklama
Do góry