reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kasia- wspolczuje sprawy mieszkaniowej, tym bardziej ze zostaliscie z dnia na dzien postawieni pod scianą ;/ Niestety jak nie macie umow na stałe to na kredyt szanse znikome... Trzymam kciuki zeby jakos sie to wszystko poukładało.

emalia- tez kiedys oglądałam to nosidełko, ale w koncu stanelo na chuscie, ktorej uzylam jak na razie 2 razy, hehe. Napisz czy fajne jak przyjdzie :)

Nadika- obawiam sie ze ten twoj szef nadal Ci kit wciska. Jak nie placil składek to ubezpieczenie wygaslo. Nie da sie zapłacić składek wstecz!!! Byla przerwa i teraz obowiązuje Cie okres karencji niestety. ZU raczej bedzie nieugięty w tej kwestii.. Taki szef to skarb nie ma co!!!!!

reklama
:-p no cisza na forum , a ja zmeczona na maxa jestem, wrzask mnie wykonczyl u dzinksa :szok::-(,a jutro niewiem jak to bedzie z tym egzaminem , jesu wcale mi sie jechac nie chce tam, w samo centrum, pewnie nie bedzie gdzie zaparkowac :baffled: i wogole pałe dostane i wykresla mnie z listy uczniów :baffled::blink::szok::-(

:-p no cisza na forum , a ja zmeczona na maxa jestem, wrzask mnie wykonczyl u dzinksa :szok::-(,a jutro niewiem jak to bedzie z tym egzaminem , jesu wcale mi sie jechac nie chce tam, w samo centrum, pewnie nie bedzie gdzie zaparkowac :baffled: i wogole pałe dostane i wykresla mnie z listy uczniów :baffled::blink::szok::-(

dasz radę, zobaczysz. Będę trzymać kciuki!

Ja szukam zabawek na allegro, ale tyle tego ze nie wiem cokupić

A mój Natek już śpi. Szybko dzisiaj, chyba wyczuł że mamę szef wkurzył :)
udało nam się wyjść na dwa spacerki. Pierwszy musieliśmy przerwać ze wzgledu na deszcz ale już drugi był przyjemny i spokojny. Byliśmy odprowadzić męża do pracy bo ma imprezę integracyjną i z pracy zabierał ich autokar i zawoził na imprezę. Zorganizowanie fajne - autokar do i z powrotem, żarcie, piwo, wino.. jednym słowem prezes się postarał. Nie to co mój szef kanalia jedna. Umówiłam się z księgową że wydrukuje mi wszystkie kwitki z wypłaty na których widać że składka była potrącana no i będę szła z nimi i odmownym pismem do szefa. Ciekawe co on zrobi bo znając jego pewnie bedzie się bronił przed wypłatą mi pieniążków. No ale i na to są sposoby, w najgorszym wypadku sąd i sprawę mam wygraną.

Ciekawe o której (i w jakim stanie) mąż wróci. :))

Żyrafka ja też się rozglądam za zabawkami i też nie wiem co kupić :)

:-Dmoje dziecko- S A M O zsnęło!!!szok, już nie pamiętam kiedy miałam taką wygodę. Położyłam go na brzuszku żeby sobie ćwiczył, a ten łobuziak zabrał się za ssanie rączki, ssał i marudził, ssał i marudził ale nie zwracałam na niego uwagi i wkońcu zasnął:-D:-Dcodziennie mnie czymś zasakuje

Witjcie ja od wczoraj nie mogę ściągnąć mleka...maakra;(mam tylko 3 woreczki i w czwartym 60 ml;(Więć nastawiam się, że będę jeździć co 2 h do domu;(
Dałam dzisiaj małej mleko NAN 1 ale za chiny nie chce pić;(

Witjcie ja od wczoraj nie mogę ściągnąć mleka...maakra;(mam tylko 3 woreczki i w czwartym 60 ml;(Więć nastawiam się, że będę jeździć co 2 h do domu;(
Dałam dzisiaj małej mleko NAN 1 ale za chiny nie chce pić;(

no to Ci kochana nie zazdroszczę, umęczysz się, a sukienkę masz taką że będziesz musiała ją ściągać do karmienia czy masz możliwość wyciągnięcia tylko cyca? :)
daleko będziesz miała do domu??

no to Ci kochana nie zazdroszczę, umęczysz się, a sukienkę masz taką że będziesz musiała ją ściągać do karmienia czy masz możliwość wyciągnięcia tylko cyca? :)
daleko będziesz miała do domu??
Do domu mam ok 300m a sukienkę z gorsetem jak poluzuję sznurki to wyciągnę cyca;(Chyba;(

reklama
Do góry