nadika
Fanka BB :)
hej,
Natanek zasnął ale z problemami bo ułożyłam go na prawą stronę a on przyzwyczajony do lewej ale nie daje za wygraną, podkładam pod główkę ręcznik by wkońcu wyrobił sobie też prawą sronę. Pediatra kazała się tym nie martwic tylko podkładać pod główkę i się unormuje. Martwię się tą jego główką bo jak lezy to tylko na wprost trzyma lub na lewej stronie, jednak jak go mam na rękach to na prawą potrafi się wyginać i obracać główkę. Sama już nie wiem co z tym robić. a może wizyta u specjalisty?
mnie się ten utwór:
Wrzuta.pl - For Teens-Jesteś Częścią Mnie
Natanek zasnął ale z problemami bo ułożyłam go na prawą stronę a on przyzwyczajony do lewej ale nie daje za wygraną, podkładam pod główkę ręcznik by wkońcu wyrobił sobie też prawą sronę. Pediatra kazała się tym nie martwic tylko podkładać pod główkę i się unormuje. Martwię się tą jego główką bo jak lezy to tylko na wprost trzyma lub na lewej stronie, jednak jak go mam na rękach to na prawą potrafi się wyginać i obracać główkę. Sama już nie wiem co z tym robić. a może wizyta u specjalisty?
niezła historia z teściamiuffffffffff poszli sobie
akcja z bartka dziadkami była taka, że hej, nie wiedzieli który mamy nr mieszkania a z kom nie dzwonią, bo kasy szkoda i ludzi pod blokiem wypytywali o bartka, co ma małe dziecko, wyobrażacie sobie to??? w dzisiejszych blokach to ludzie się nawet na klatce nie znają, przynajmniej u nas, a on na ulicy stał i pytał i pokazywał nasz balkon i się pytał jaki to nr mieszkania....
potem teściowa przyszła jednak i sie razem dziwili jaki filip grzeczny i że nie płacze, a jak u nich był lto płakał.... no płakał bo go wnerwaili: potem mój ojciec uśpił filipa, położył do łóżeczka, teściowa leci popatrzec na wnuka i światło rozświeca na całego u niego w pokoju.......... jak to zobaczyłam................. i dlatego się cieszę, że już poszli, fii się obudził, wykąpany, nakarmiony usypia
witajcie
ja także jestem, czytam i .....na więcej czasu już brak:-(
wybaczcie że nie odpisuję każdej
jak już w miarę uporamy się ze wszystkim to obiecuję poprawę,
nie myślałam że załatwianie wszystkiego przed ślubem i chrztem zajmie tyle czasu ale jest do przodu póki co
najzabawniejsze było na naukach przedmałżeńskich wysłuchiwanie o życiu i problemach jakie moga sie pojawić po "ślubie" i rutynie małżeńskiej itp jak my juz po cywilnym prawie 4 lata a mieszkamy razem wiele dłużej ale cóz, swoje trzeba było odsiedzieć żeby pieczątkę zaliczyć:-)
zastanawiamy sie jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec
zastanawiamy sie nad "Chcę tu zostać" Farba
YouTube - Farba - chce tu zostac
"Zabiorę Cię właśnie tam" Kancelaria
YouTube - KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam
"Jeśli tylko chcesz" Kukiz i Borysewicz
YouTube - Borysewicz & Kukiz - Jesli tylko chcesz
na liście były jeszcze "wielka Miłość" S.Krajewskiego
"Prócz ciebie nic" Kayah
"Od dziś"
ale wg. mnie za bardzo popularne i znane a chcieliśmy coś innego...
doradźcie coś;-):-)
mnie się ten utwór:
Wrzuta.pl - For Teens-Jesteś Częścią Mnie