reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej,
Natanek zasnął ale z problemami bo ułożyłam go na prawą stronę a on przyzwyczajony do lewej ale nie daje za wygraną, podkładam pod główkę ręcznik by wkońcu wyrobił sobie też prawą sronę. Pediatra kazała się tym nie martwic tylko podkładać pod główkę i się unormuje. Martwię się tą jego główką bo jak lezy to tylko na wprost trzyma lub na lewej stronie, jednak jak go mam na rękach to na prawą potrafi się wyginać i obracać główkę. Sama już nie wiem co z tym robić. a może wizyta u specjalisty?

uffffffffff poszli sobie
akcja z bartka dziadkami była taka, że hej, nie wiedzieli który mamy nr mieszkania a z kom nie dzwonią, bo kasy szkoda i ludzi pod blokiem wypytywali o bartka, co ma małe dziecko, wyobrażacie sobie to??? w dzisiejszych blokach to ludzie się nawet na klatce nie znają, przynajmniej u nas, a on na ulicy stał i pytał i pokazywał nasz balkon i się pytał jaki to nr mieszkania....
potem teściowa przyszła jednak i sie razem dziwili jaki filip grzeczny i że nie płacze, a jak u nich był lto płakał.... no płakał bo go wnerwaili: potem mój ojciec uśpił filipa, położył do łóżeczka, teściowa leci popatrzec na wnuka i światło rozświeca na całego u niego w pokoju.......... jak to zobaczyłam................. i dlatego się cieszę, że już poszli, fii się obudził, wykąpany, nakarmiony usypia :)
niezła historia z teściami :)

witajcie
ja także jestem, czytam i .....na więcej czasu już brak:-(
wybaczcie że nie odpisuję każdej
jak już w miarę uporamy się ze wszystkim to obiecuję poprawę,
nie myślałam że załatwianie wszystkiego przed ślubem i chrztem zajmie tyle czasu ale jest do przodu póki co:tak:
najzabawniejsze było na naukach przedmałżeńskich wysłuchiwanie o życiu i problemach jakie moga sie pojawić po "ślubie" i rutynie małżeńskiej itp jak my juz po cywilnym prawie 4 lata a mieszkamy razem wiele dłużej ale cóz, swoje trzeba było odsiedzieć żeby pieczątkę zaliczyć:-)

zastanawiamy sie jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec
zastanawiamy sie nad "Chcę tu zostać" Farba
YouTube - Farba - chce tu zostac

"Zabiorę Cię właśnie tam" Kancelaria
YouTube - KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam

"Jeśli tylko chcesz" Kukiz i Borysewicz
YouTube - Borysewicz & Kukiz - Jesli tylko chcesz

na liście były jeszcze "wielka Miłość" S.Krajewskiego
"Prócz ciebie nic" Kayah
"Od dziś"
ale wg. mnie za bardzo popularne i znane a chcieliśmy coś innego...
doradźcie coś:tak:;-):-)

mnie się ten utwór:
Wrzuta.pl - For Teens-Jesteś Częścią Mnie

reklama
Ja nie mam i raczej nie bede kupowac. Przy Hani mi sie za bardzo nie sprawdzila, Jak sie na dobre zaczela interesowac tym co tam jest to juz sie umiala turlac i co chwile z tej maty schodziła, a zaraz potem zaczeła siadac (5mc) i mata poszła w kąt.

Witajcie,

ja się witam i w zasadzie żegnam, wybywamy na weekend do dziadków jednych i drugich, przy okazji zaliczymy 30stke szwagra:-D

zdec- widzę, że ci dobrze u mamusi:-):-)
Agi - czyli już niedługo rodzinka w komplecie, super:-)
nadika - ja mam mate i u nas sprawdza się rewelacyjnie:-D, mała gada, śmieje się do zwierzątek:-D:rofl2::-)
Lena - Kochana wszystkiego najlepszego!!! Oby wszystko jutro się udało:tak::tak:

Miłego weekendu wszystkim:)

A ja jutro mam egzamin zaległy z czerwca i szzerze mowiac nie ucze sie, tylko poczytam. Mały marudzi i nici z wkuwania, niewiem jak to bedzie :/

Ja mam mate tiny love po Marysi ale teraz bym nie kupiła Marysia tak jak agast pisała za póżno zaczeła się nia interesować i teraz Zosia tez mało na niej lezy a jest całkiem fajna kupiliśmy wtedy najdroższą jaka była za to na leżczku Zosia bardzo lubi lezeć i interesują ją te zabaweczki co tam wiszą

Temat to ja mam z politologii o wyścigu zbrojeń, a co do wniosku po rozmowie z promotorem to wyciągnęłam jeden: to największy dupek z jakim do tej pory miałam nie przyjemność pracować. Pomyśleć że sama go sobie wybrałam, zgubiła mnie ambicja ach.

W dodatku wczoraj robiąc słoiki spaliłam garnek teściowej i już sama nie wiem czym go próbować wyczyścić :-(

witam sie i ja
tydzien mnie nie bylo i nie jestem w stanie nadrobić tego co napisałyście :(
po "toksycznej koleżance" odnawiam stare znajomości i ciągle ktoś wpada przez co nie mam czasu na bb :( mąż mnie namawia do pojednania ale ja nie chcę i koniec!!!
pochwalę sie zakupiłam łóżeczko turystyczne bo znów jedziemy do teściowej na tydzień a nie chcę przewracać wszystkiego majuni do góry nogami i napisałam do sprzedawcy że bardzo zależy mi na czasie i proszę o szybką przesyłkę a on do mnie zadzwonił, ze co prawda nie ma jeszcze przelewu ale mam tak dobre komentarze że już zamawia kuriera, to samo napisała mi kobitka wczoraj jak zamawiałam pluszaki, oj sa jeszcze uczciwi ludzie, zdziwiłam sie bardzo ale i to mnie podbudowało ze ludzie odbieraja mnie tak samo jak ja ich. czyli sama nie oszukuję i uważam ze inni tak tez nie robią heheh
ja też miałam kancelarię jako pierwszy taniec i przy moim mężu który absolutnie nie ma poczucia rytmu sprawdziło się super, trochę długie ale daliśmy radę :)
dziewczynki czy możecie polecić jakiś podgrzewacz samochodowy?
buziaki

reklama
Hej piątkowo :-D u nas generalnie to co zawsze, mała leży i patrzy, a ja się zastanawiam co by tu porobić :rofl2: w srodę mąż ma urodziny, ale robimy małe rodzinne spotkanie w sobotę, a ja nadal nie wiem jaki tort zrobić :baffled: brrr przerażająca perspektywa...

DRUGAAAAAAAAAAAAAAaaa :-D żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :szok:

czy pozwalacie dzieciom ssać pięść, od kilku dni Filip wywala smoka i pcha pięść do buzi i już nie wiem jak z tym walczyć

Moja mała też tak ma :tak: tyle, że moja to nawet nie dałaby sobie smoka do buzi włozyć tylko cycuś i rączka jej pasują :laugh2:

eagle - zdecydowanie piosenka Kancelarii z tych co podałaś :tak::-)

Do góry