ewelinka307
Fanka BB :)
kajdusia-byłam czwarta spadasz na piątą pozycje he he
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niech Ci będzie :-)kajdusia-byłam czwarta spadasz na piątą pozycje he he
witajcie
ja także jestem, czytam i .....na więcej czasu już brak:-(
wybaczcie że nie odpisuję każdej
jak już w miarę uporamy się ze wszystkim to obiecuję poprawę,
nie myślałam że załatwianie wszystkiego przed ślubem i chrztem zajmie tyle czasu ale jest do przodu póki co
najzabawniejsze było na naukach przedmałżeńskich wysłuchiwanie o życiu i problemach jakie moga sie pojawić po "ślubie" i rutynie małżeńskiej itp jak my juz po cywilnym prawie 4 lata a mieszkamy razem wiele dłużej ale cóz, swoje trzeba było odsiedzieć żeby pieczątkę zaliczyć:-)
zastanawiamy sie jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec
zastanawiamy sie nad "Chcę tu zostać" Farba
YouTube - Farba - chce tu zostac
"Zabiorę Cię właśnie tam" Kancelaria
YouTube - KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam
"Jeśli tylko chcesz" Kukiz i Borysewicz
YouTube - Borysewicz & Kukiz - Jesli tylko chcesz
na liście były jeszcze "wielka Miłość" S.Krajewskiego
"Prócz ciebie nic" Kayah
"Od dziś"
ale wg. mnie za bardzo popularne i znane a chcieliśmy coś innego...
doradźcie coś;-):-)
lencja cos was te alegie mocno obsiadly , ktores z Was jest alergikiem? Ja sie tez martwie o chlopakow bbo maz strasznie jest uczulony na wiekszosc kosmetykow i na pylki, ja troszke na pylki, ale jak do tej pory Olafa raz wysypalo jak byl noworodkiem po kosmetykach Bupsen no i teraz Ercio na mleko