reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie
ja także jestem, czytam i .....na więcej czasu już brak:-(
wybaczcie że nie odpisuję każdej
jak już w miarę uporamy się ze wszystkim to obiecuję poprawę,
nie myślałam że załatwianie wszystkiego przed ślubem i chrztem zajmie tyle czasu ale jest do przodu póki co:tak:
najzabawniejsze było na naukach przedmałżeńskich wysłuchiwanie o życiu i problemach jakie moga sie pojawić po "ślubie" i rutynie małżeńskiej itp jak my juz po cywilnym prawie 4 lata a mieszkamy razem wiele dłużej ale cóz, swoje trzeba było odsiedzieć żeby pieczątkę zaliczyć:-)

zastanawiamy sie jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec
zastanawiamy sie nad "Chcę tu zostać" Farba
YouTube - Farba - chce tu zostac

"Zabiorę Cię właśnie tam" Kancelaria
YouTube - KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam

"Jeśli tylko chcesz" Kukiz i Borysewicz
YouTube - Borysewicz & Kukiz - Jesli tylko chcesz

na liście były jeszcze "wielka Miłość" S.Krajewskiego
"Prócz ciebie nic" Kayah
"Od dziś"
ale wg. mnie za bardzo popularne i znane a chcieliśmy coś innego...
doradźcie coś:tak:;-):-)

Ostatnia edycja:
eagle , a jakbys zrobiła skladanke z kawalkow kazdej piosenki ? :-)

no nie, dzis znowu zmokłam :/ kurde juz rano mowilam mojemu D.zeby ruszył swoje 4 litery i oplacil ubezpieczeni i wkoncu zawiozl samochod na przeglad , w koncu jak bedzie lało o jak ja pojde Bartoszka zaprowadzic do szkoly wozkiem? Zeby to jeszcze blizej bylo,a my idziemy 30min w jedna strone , jak ide sama to szyciej,ale wiadomo jak to z dzieckiem idzie jak zołw. Dzis znowu si espoznilismy hehe ,ale z nas gapy

ha ha aż takich zdolności to ja nie mam;-):-D
było by prościej gdybyśmy mieli tzw "swój kawałek" ale nie ma takiego jednego
i jest jeszcze kwestia tego że mój to raczej z tych mało tańczących ;) i nie ma szans żeby się nauczył w tak krótkim terminie jakiegoś super walca czy coś w tym stylu:-);-)

już wyobrażam sobie jego minę gdybym wysłała go na kurs tańca:-D:sorry2::baffled:

Ostatnia edycja:
witajcie
ja także jestem, czytam i .....na więcej czasu już brak:-(
wybaczcie że nie odpisuję każdej
jak już w miarę uporamy się ze wszystkim to obiecuję poprawę,
nie myślałam że załatwianie wszystkiego przed ślubem i chrztem zajmie tyle czasu ale jest do przodu póki co:tak:
najzabawniejsze było na naukach przedmałżeńskich wysłuchiwanie o życiu i problemach jakie moga sie pojawić po "ślubie" i rutynie małżeńskiej itp jak my juz po cywilnym prawie 4 lata a mieszkamy razem wiele dłużej ale cóz, swoje trzeba było odsiedzieć żeby pieczątkę zaliczyć:-)

zastanawiamy sie jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec
zastanawiamy sie nad "Chcę tu zostać" Farba
YouTube - Farba - chce tu zostac

"Zabiorę Cię właśnie tam" Kancelaria
YouTube - KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam

"Jeśli tylko chcesz" Kukiz i Borysewicz
YouTube - Borysewicz & Kukiz - Jesli tylko chcesz

na liście były jeszcze "wielka Miłość" S.Krajewskiego
"Prócz ciebie nic" Kayah
"Od dziś"
ale wg. mnie za bardzo popularne i znane a chcieliśmy coś innego...
doradźcie coś:tak:;-):-)

to zależy jaki kawałek wam się fajnie kojarzy :)
My bujalismy się przy Metalica "Nothing else matters" (taki grawer mamy też na obrączkach :))

Kobiece zajęcie a to przecież faceci są najlepszymi tancerzami, kucharzami niestety też :-D :-D

Mój Kamil też piąstkę wpycha do buzi i jak mu się uda to nawet z kocykiem :-) Pułki co robi to gdy jest głodny, albo wydaje mi się że jest wtedy głodny bo butli nie odmawia :-)

Trochę już ochłonęłam po rozmowie z promotorem, przynajmniej głowa już mnie tak nie boli, ale nie obyło się bez kilograma słodyczy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pewnie żołądek mi dziś za to odpłaci.

Ja ostatnio nie mam czasu na nic, mała jest tak absorbująca
Kasia moja też pcha łapki do buzi i ślini się, wypluwa nawet smoka i woli łapkę
eagle mnie najbardziej podoba się kancelarya i jak małż mało tańczący to powinien poradzić z tuptaniem na niej
Anecznik jaki masz temat pracy??:-)
No i już muszę zmykać............

reklama
lencja cos was te alegie mocno obsiadly , ktores z Was jest alergikiem? Ja sie tez martwie o chlopakow bbo maz strasznie jest uczulony na wiekszosc kosmetykow i na pylki, ja troszke na pylki, ale jak do tej pory Olafa raz wysypalo jak byl noworodkiem po kosmetykach Bupsen no i teraz Ercio na mleko

No niestety się trzymają.. :angry:Mój W. jest alergikiem ponadto sam miał skazę białkową jak był niemowlaczkiem więc obciążenie jest spore, ja na szczęście nie jestem na nic uczulona (póki co bo teraz to ludziom w różnym wieku alergie się odzywają..)

Jak patrzę na Wasze posty - te pierwsze to jestem pełna podziwu, mnie o takiej porze nikt by siłą do komputera nie zaciągnął. Ja śpię tak długo jak mi na to Kornelka pozwoli. Po tym jak się budzi około 8 to jednak ja już się nie kładę (ją póki co od kilku dni udaje mi się jeszcze odkładać do łóżeczka po karmieniu i ładnie zasypia :-) ) Ja powoli muszę się do wcześniejszego wstawania przyzwyczajać, za tydzień spędzę cały weekend w pracy od 8 do 16 aż mi sobie to trudno wyobrazić.. :szok: A od poniedziałku początek pracy popołudniami, no cóż ciekawe jak to się uda wszystko pogodzić i zorganizować.

Anecznik - a jakie są wnioski po rozmowie z promotorem?
eagle - ja bym wybrała "zabiorę Cię właśnie tam" ponieważ bardzo dobrze mi się kojarzy :)

Do góry