reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

powiem króko- na spacerze zmokłam tak, że teraz w kościach to czuję :( co trzy sekundy pada od nowa :( spać mi się chce teraz, ale nie mogę się położyć, bo goście zaraz mają niby przyjść

moja teściowa jak dzwoni z duperelami często, tak dzisiaj nie dzwoniła, i dobrze- nie musze jej na kawę zapraszać :p

Fifi ostatnio pcha pięść do buzi, nawet woli to zamiast smoczka :p

EDIT: mojego B. chciała przyjechać, poprosiła moją teścio, żeby ją przywiozła, a ta że czasu nie ma.... nie to nie, ja na jej urodziny też tak powiem

Ostatnia edycja:
reklama
kasia hehe msz przeboje

moja pseudo tesciowa to jest taka milutka dla mnie,a wnuczkowi do tej pory to tylko jedne jedyne spioszki kupila - sknera jedna :crazy:

Wszystkiego najlepszego dla waszych maleństw:)

Więcej nie napiszę bo muszę pędzić do małej,bo póki co śpi i została z babcią:)
W nast sobotę chrzcimy naszego krzykacza i mamy nadzieję że woda święcona ją trochę uspokoi:)
Na stałe do was coś czuję że wrócę dopiero w październiku, bo dobrze nam u mamy na wsi:):) Nie wiem jak się znowu nauczę jak wrócę do domu, że wszystko będę musiała zrobić sama:(

Pozdrawiam was serdecznie mamuśki. Myślę o was cieplutko:*:*

Kochane ale u nas fajna weselna atmosfera;)Jutro próbuje dać małej mleczko NAN 1 bo nie mogę za chiny ściągnąć stanęło na 3 woreczkach i koniec czy któraś daj Nan??

Dziewczyny mojemu Łukaszkowi strasznie ropieje i łzawi oczko, co mam zrobić? przemywam roztworem soli fizjologicznej, mam iść z tym do lekarza??
Koniecznie idź bo to może problem z kanalikami oznaczać, najwyżej dostaniesz antybiotyk a tak to może się zrobić nieciekawie, lepiej się upewnić co się dzieje i w razie potrzeby zaradzić.

EDIT: wiem, że robi się też masażyki kanalików aby je udrożnić

Ostatnia edycja:
Kochane ale u nas fajna weselna atmosfera;)Jutro próbuje dać małej mleczko NAN 1 bo nie mogę za chiny ściągnąć stanęło na 3 woreczkach i koniec czy któraś daj Nan??

u mojej julki po nanie były bóle brzuszka :/ po enfamil 1 zaparcia :( jutro idziemy do lekarza i zapytam się jakie mleko mogę małej jeszcze podać żeby nie było problemu.

Dziewczyny mojemu Łukaszkowi strasznie ropieje i łzawi oczko, co mam zrobić? przemywam roztworem soli fizjologicznej, mam iść z tym do lekarza??

Ja bym skonsultowała to z lekarzem tak jak Lencja pisze.

uffffffffff poszli sobie
akcja z bartka dziadkami była taka, że hej, nie wiedzieli który mamy nr mieszkania a z kom nie dzwonią, bo kasy szkoda i ludzi pod blokiem wypytywali o bartka, co ma małe dziecko, wyobrażacie sobie to??? w dzisiejszych blokach to ludzie się nawet na klatce nie znają, przynajmniej u nas, a on na ulicy stał i pytał i pokazywał nasz balkon i się pytał jaki to nr mieszkania....
potem teściowa przyszła jednak i sie razem dziwili jaki filip grzeczny i że nie płacze, a jak u nich był lto płakał.... no płakał bo go wnerwaili: potem mój ojciec uśpił filipa, położył do łóżeczka, teściowa leci popatrzec na wnuka i światło rozświeca na całego u niego w pokoju.......... jak to zobaczyłam................. i dlatego się cieszę, że już poszli, fii się obudził, wykąpany, nakarmiony usypia :)

reklama
uffffffffff poszli sobie
akcja z bartka dziadkami była taka, że hej, nie wiedzieli który mamy nr mieszkania a z kom nie dzwonią, bo kasy szkoda i ludzi pod blokiem wypytywali o bartka, co ma małe dziecko, wyobrażacie sobie to??? w dzisiejszych blokach to ludzie się nawet na klatce nie znają, przynajmniej u nas, a on na ulicy stał i pytał i pokazywał nasz balkon i się pytał jaki to nr mieszkania....
potem teściowa przyszła jednak i sie razem dziwili jaki filip grzeczny i że nie płacze, a jak u nich był lto płakał.... no płakał bo go wnerwaili: potem mój ojciec uśpił filipa, położył do łóżeczka, teściowa leci popatrzec na wnuka i światło rozświeca na całego u niego w pokoju.......... jak to zobaczyłam................. i dlatego się cieszę, że już poszli, fii się obudził, wykąpany, nakarmiony usypia :)

niezła akcja :)

mój bidulek malutki już śpi, mam nadzieję, ze noc będzie spokojniejsza od poprzedniej

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry