nadika
Fanka BB :)
Kasiu Wszystkiego Najlepszego!!!
ja w piątek będę musiała zostawić małą bo ide na rozpoczęcie roku szkolnego na studium :-) a dzis w nocy różne sny, że przekarmiła, że cały czas na rękach nosi itp. bo przecież matka wie najlepiej co chce jej dziecko :-):-)
Zuzia też sie ślini a rączki to mam wrażenie że połknie zaraz...
napiszcie proszę czy wasze dzieci jak leżą na brzuszku to główkę i ciało trzymają prosto? zauważyłam że moja przechyla się na jedną stronę więc podejrzewam że czeka nas rehabilitacja. 23 września mamy wizyte w poradni
mój Natan jeszcze jakiś czas temu jak leżał na brzuszku to wogóle nie trzymał główki prosto tylko na boki przechylał ale teraz już się unormowało i ładnie trzyma główkę prosto. Myśę że rehabilitacja będzie nie potrzebna i Zuzia też będzie trzymać główkę prosto, chyba taka jest kolej rzeczy że łatwiej im na boczki się przechyla ale jak już nabiorą więcej sił to trzymają prosto.
Wszystkiego najlepszego dla ZUZI z okazji 3 m-cy!!! (wczoraj mi umknęło)
Mnie martwi inna sprawa, Natan jak leży na pleckach to cały czas główkę przechyla na lewą stronę, a gdy próbuje mu przełożyć na prawą to jest płacz. Pediatra mówiła żeby podkładać coś po lewej stronie główki ale to i tak nic nie daje. A jak jest u Was? czy też sobie upatrzyły jedną stronę??
Kasiu STO LAT!!!
Ostatnia edycja: