cześć dziewczyny!
i znów kilka dni się nie odzywałam
na weselu mimo że beż męża wybawiłam się super, wytańcowałam
była delegacja strażaków, kilka osób również bez pary i młody
więc miałam z kim tańczyć:-)Tymek u dziadków był grzeczny, ale miałam problem z moimi cycakami, ajć 12 godzin bez karmienia, z jako takim ściąganiem
pod sam koniec nawet troszke mi przeciekłoo, ale na mojej sukience nie było nic widać więc nie podpadło
całe szczęście
bałam się o jedzenie, bo nie wiedziałam co mam jeść na tym weselu i wkońcu jadłam wszystko ale Tymek dzielnie to zniósł:-)
ale ogólnie powiem Wam że znów między 24 a 6 rano karmię Go 3 razy, a był już raz i od 6-7 nie śpi, czesem jeszcze kimnie troszkę po zabawach z mamusią
a dziś w ciągu dnia od 9.30 do 2030 spał zaledwie 50 minut i to w dwóch ratach. dzisiaj jestem padnięta, bo prawie cały dzień noszony bo coś nie chciał leżeć. nie wiem czy ząbki mu dokuczają, bo ślini się baaaardzo mocno, śliniak i 3 bluzeczki calusie mokre dziś były, albo jest ciekawy świata i dlatego, bo najlepiej jak sie chodzi po mieszkaniu i "zwiedza"
ja jestem szczęśliwa bo jutro w nocy mąż wkońcu wraca
jak wróci to Małym się zajmie a ja mieszkanie ogarnę bo brudem zarosło
ostatnio tyle o ślubach pisałyście i zdjęć powklejałyście że na sentymenty mnie wzięło i zdjęcia swoje przejrzałam:-) oj jak miło powspominać, pochwaliłabym się fotami ale nie mam tu na kompie, a nie wiem gdzie płytka, bo ja ogładałam w albumie
niestety nie doczytałam Was
tylko pobieżnie przejrzałam i nie wiem czy dam radę nadrobić
jednocześnie pisałyśmy
ja w pajaca na długi rękaw i śpiworek
ja tak samo, bo Mały kopie, a w domku teraz nie jest aż tak ciepło więc zamiast kocyka śpiworek:-)
A ja pochwale sie dzisiejszym zakupem
RAMKA Z GLINĄ GRAWEROWANA prezent na chrzest (1202124728) - Aukcje internetowe Allegro
Może już któraś z Was kupiła cos takiego? Fajne?
ja się zastanawiam nad czymś takim, ale jeszcze bardziej odobaja mi sie odlewy 3d ale one są cholernie drogie
i myślałam że może kogoś namówię żeby na chrzest Małemu kupił...
nadika najlepszego z okazji rocznicy
Kurcze leje jak diabli a my mamy jabłka do rwania, jak zaraz nie zmieni się pogoda to slzag je trafi.
Dziś mamy z moim M. na koncie kłótnie z jego mamusią...Jego normalnie trafiło, wyszedł z kuchni trzaskając drzwiami i kazał jej się zamknąć i dać nam spokój.
.
dobrze Kochana ż4e mąż stoi po Twojej stronie, a nie za mamuśką
ale i tak współczuję mieszkania z teściami
Kasiek1983 super że z bioderkami poprawiło się
!!!
Agi78 rewelacja że płytki skoczyły, oby tak dalej